Kendini hormonlara bırak, onlar hallediyor aslında:) Yani bende öyle olmuştu. Kızım 2 yaşına gelene kadar turbo modum aktifti resmenYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Normal Doğum veya sezaryen ne farkeder ikisi de Doğum sonuçta çocuk sağlıklı olsun anne sağlıklı olsun önemli olan bu yani kafana takmaYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Kızmak değil estagfurullah... Sonradan düşündüklerinize pişman olmayın diye. Neden olumsuzlukları düşünüyorsun hep. Her anın tadı farklıdır. Ciddi söylüyorum ben şaka felan yapmıyorum dünyanın en zor şeyi annelik. Hayatının içine ediyorlar ama dünyanın en güzel şeyi annelik. Baba da dahil kimsenin tadamayacağı bir duygu. Şuan herkesi uyuttum ama uyumaya korkuyorum. Zamanın değeri çok benim için ama sabah onlar uyandığında da dünyanın en değerli insanı gibi hissediyorum.Lütfen bana kızmayın bende böyle düşünmek istemiyorum ki
Sezeryandan niye bu kadar korktugunuzu anlamadim.Teşekkür ederim . Peki kucağınıza ilk aldıgınız da ne hissettiniz? Siz de benim gibi sezaryen olur muyum korkusu yaşadınız mı
Korkmayin, bu dusunlerle beyninizi mesgul etmeyin. Hep bebeginizi kucaginiza aldiginiz o ani dusunun . Inanin cok faydasi olacak. Hele o ani bir yasayin sezeryan veya normal dogum diye sartlandirmayin kendinizi, sagliklisi hangisiyse o olsun. Bebeginiz oldugunda yazdiklariniz hepsi misliyle olacak ancak, o cennet kokusu ve size olan bagliligi varya tum bunlari unutturacak. Ona her baktiginizda icinizi huzur kaplayacak. Ilk aylar zor ve cok yorucu ama sonra siz bebege o size alisiyor her sey guzellesiyor. Olumsuz dusunerek kendinizi de bebeğinizi de uzmeyin. Hamilelik tadi cikarilmasi gereken bir donem tadini cikarinYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Rahat olun lütfen. Hissettikleriniz çok normal. Planlı bir hamilelik olabilir, çok isteyerek hamile kalmış olabilirsiniz ama gelecek kaygısı da yeni rolünüzün, yani anneliğin elbette bir parçası. Sizi ayıplayan görüşlere kulak asmayın, büyük bir değişim yaşayacak olup da tedirgin hissetmeyen aptaldır. Üstelik bu daha önce tecrübe etmediği bir değişimse. Çocuğu olmayan insanların ya da sendromlu doğan çocukların suçlusu da siz değilsiniz, bu saçmalığa da takılmayın. Ben sizin çok iyi bir anne olacağınıza inanıyorum. Muhtemelen bebeğinizi kucağınıza aldığınızda da bu düşünceleriniz geçmeyecek, zamanla bir düzen oturttuğunuzda tadını alacaksınız. Lütfen eşinizden ve ailenizden alabildiğiniz kadar yardım alın. Ben de çok doğum videoları izlemiştim, zorunlu sezeryan oldum ve çok korktum. Şimdi düşündüğümde korkmak çok saçma geliyor, hiçbir şey hissetmedim, hiçbir şey anlamadım. Kendi kendimi boşuna korkutmuşum diyorum. Moralinizi yüksek tutun, o uyurken bile özleyio fotoğraflarına bakacağınız biri katılacak aranıza. Sağlıkla kucağınıza alın.
Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?