- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
nasıl tuvalete gıdılmıyorPeki sezaryen deyince korkmadınız mı ?
Düşünüyorum mesela diyorlar ki tuvalete gidemiyorum günlerce banyo yapamıyorum yemek yiyemiyorum. Uykusuzum zombi gibiyim falan. Korkuyorum
Herşey çok güzel olacak.Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Sezaryen o kadar da korkulacak bi şey değil. Evet sorumluluk ağır zor geçiyor ilk zamanlar ama her şeye rağmen müthiş bi şey...Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Evet bu gercekten dogru.. yiyesim geliyo o derece :) ve bi zmn sonra o kokuyu ozluyosunAma bisey diyim mi cok guzel kokuyorlar ya... herseye ama herseye deger...
Hakketen manyaklik. Bebeler uyuyor basbasa kaliyoruz acip fotolarina videolarina bakiyoruz ya.2 hafta sonra kucağına oyle birşey alacaksın ki nasıl doğmuş, gece mi uyuyacakmış gündüz mu uyuyacakmış bunların hiç biri umrunda olmayacak. Bir-kac saatlik uykusunda bile onu cok özleyeceksin. Emzirmek veya onu bir sekilde doyurmak tarifsiz bir mutluluk verecek sana. Bazen o uyurken yani senin de uyumaya fırsatın varken uyanık kalıp onu seyretmeyi, eşinle birlikte onunla ilgili konuşmayı, hayaller kurmayı tercih ettiğin olacak. 1 haftaya kalmadan sen çok iyi olacaksın fiziksel olarak, bebişin senin sen de onu rutinine alışmanız da bir kaç ayı bulacak belki ama bunlar sana hiç zor gelmeyecek. Allah sana öyle bir güç ve istek verecek ki... göreceksin bunu. Ben hamileyken hep dua ettim allahım sen sakin, huzurlu, mutlu, yeme-içme, gaz, uyku ... gibi sorunları olmayan çok sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et bize... diye. Sukurler olsun hersey guzeldi. Dualarimda istedigim herseyi nasip etti allah. Tabi ki olumsuzluklar vardi ama onlari gormedim bile. Sen neyi çok istersen o olur. Bu kuruntuları bırakıp yavrunun sağlıklı bir bebek olması için dua et. Sezaryenden çok daha büyük olumsuzluklar var. Biraz silkele kendini. Anne olacaksın artık. Süreç bir sekilde ilerleyecek, her saniyesi senin kontrolünde olmayacak, bu kadar yük altında hissetme kendini. Otomatik olarak bir bakmışsın doğum olmuş aylar geçmiş. Bu halinden bir an önce silkin ve dua et.
Kusura bakma ama cok mizmizsin genel olarak.
Of gobegim buyudu vay begenilmiyorum uf bebek dogacak vs vs.
Hem bile isteye yapiyorsun hem 9 aydir sikayet.
Hayattan biraz zevk al.
uyusun diye gözünün içine bakıp, uyuduğunda deli gibi özlemekHakketen manyaklik. Bebeler uyuyor basbasa kaliyoruz acip fotolarina videolarina bakiyoruz ya.
İnan’ın çok dua ediyorum ve kendim buna layık değilmiyim diye üzülüyorum vicdan yapıyorum.Keşke benimde evladım olsa. Senin yerinde olmak isteyen çok kadın var. Bu kadar vesveli olma
Lütfen bana kızmayın bende böyle düşünmek istemiyorum kiCevap yazmayayım dedim ama dayanamadım. Arkadaş evladım sağlıklı olsun, hayırlı olsun diye oturup dua et. Dışarı çıkabilecek miyim, ağrım olacak mı, uyuyacak mı,vs vs...
Hayır uyuyamayacaksın. Çocuğun uyusa bile uyandırıp emzireceksin. Sürekli ağlayarak bir şeyler istemeye çalışan biri olacak. Bk temizleyeceksin, her tarafın süt kokacak, saç baş dağılacak, kendini berbat hissedeceksin. Inşallah sağlıklı olursa bunların hepsi olacak ki inşallah öyle de olur. Allah korusun sağlık problemi olup da hastanelerde evladını camekan ardından bakımlı bir şekilde izlemek zorunda kalmazsın inşallah. Bütün hayatın alt üst olacak ama dünyanın en güzel en tatlı belası olacak o. Kokusu,sana gülüşü hele ilk anne deyişi... Dünyanın bütün güzel şeylerinden daha güzel daha kıymetli. Sen daha şimdiden böyle kötü düşünürsen, çocuğunun en güzel anlarını ıskalarsın ve çok pişman olursun.
Suan düşüneceğin tek sey onu kucaklamak. Doğunca dünyadaki gercek aşkı göreceksinYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?