korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Bizi kim takar ki, cb yaşasın yeter =)))

Benim de çalıştığım kuruma sürekli Emniyetten veya nerden geliyorsa tam " servislere ve kuruma saldırı olacak" şeklinde fakslar geliyor. Alışveriş merkezlerini bosaltiyorlar. Psikolojimız çok Normalmiş gibi bir de bu adilerin yaptıkları ile cebellesiyoruz. Bir yerde oturamaz olduk. Bu ne zaman geçecek acaba. Kendimden çok evladıma bir şey olur diye kafayı yiycem.

Amin cnm şimdi korkma değil birlik olma zamanı o itler sabrımızı deniyor amaç iç savaş çıkarmak ülkeyi bölmek yedirtmeyiz bu toprakları o dış kapının dış mihraklarına...

pazar günü öyle zor geçiyor ki.. ben de sürekli diken üstündeyim.. rabbim hepimizin canını bağışlasın, teröre lanet ediyorum.

allah vatanımızı bölmeye calısanlara ızın vermesınn ınsallah... bu sekılde panık olmamız zaten onların ıstedıklerı.. dua edıp ayrılmayacagız bolunmeyecegızzzz.. onn dısında ölume gelnce ecelnde varsa o gun bıseklde ölrsun zaten canımm yıyecek ekmegnde varsa kılına zarar gelmez bu kadar bozmayın kafanızı

canım biz arnavutköydeyiz burdada terörist çıktı biz dünde gezdik bugünde eğer lanet olası terör bizi bulacaksa evdede bulur korkum sinsmiceğiz cesur ol korkma ...

özgüvenimiz olmalıymışşş (siyasetçinin biri öyle diyor)
güvenliğimiz sağlanamadıktan sonra bende özgüven patlaması olsa ne olacak
gereksiz özgüven yapmayıp evde oturmayı tercih ederim..
Allahım hepimizi korusun

O soku hepimiz atlattık 13 mart patlamasında 5-10 dk ile sag kurtuldum ki o civarlardan dersim oldugu her gün gecmek zorundayım. Yapacak bir sey de yok malesef.

Ben şu an izmir otogara gidiyorum ve korkuyorum malesef. Herkese tip tip bakıyorum potansiyel suçlu gibi
Bu kadar çok sağa sola bakmaya devam edersem benden işkillenicekler :)

Ya tamam vadesi dolan ölecek ama göz göre göre katledilmeye de kafa sallayıp sessizce kabullenmek zorunda mıyız?
Ayrıca ölüm var ölüm var arkadaşlar. Böylesine canice bir ölümü masum halkımız hak etmiyor. 15 yaşında hayalleri sonsuza kadar hayal olarak kalacak bir çocuk bunu hak etti mi? Herkes ölecek bir gün derken vicdanınız rahat ediyor mu? Bir çocuğunun üzerine böyle vahşi bir ölümü getirebiliyor musunuz cidden? Ben yapamıyorum arkadaşlar, sizi bilmem.
Ek olarak bazılarımız inanın ölmekten değil, diğer insanların ölümlerini görmekten korkuyor, tıpkı benim gibi. Bazen vahşeti izlemek yaşamaktan daha işkence verici olabiliyor. Yakınların için günler hatta aylar boyunca, ucu belirsiz bir süre boyunca korku duymak işkence değil de nedir? Sevdiklerimiz demedim bakın sadece, diğer insanların ölümü dedim. Şu soğuk ölüm kokan, geleceği karanlık olan hava boşluğunda yaşamak kime zevk veriyor? Şu atmosferi solumak bana ağır geliyor, koskoca bir cenaze evine dönüştü imkansızlıklar içinde yeniden canlanıp cennet diye nitelendirdiğimiz ülkemiz.

Bütün bunlara ek olarak bir şeyi belirtmek isterim. Lütfen devlet ve hükümet ayrımını iyi yapalım. Takım tutar gibi hareket etmeyelim, mesela bir kurumun müdürünü eleştirmek başkadır, kurumu eleştirmek çok başkadır. Devleti suçlamak tabiri bu nedenle yanlıştır. Kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğu, onun tabiriyle baki olacak kurum devlettir. Bu devleti yönetenler ise hükümet oluyor. Eleştiren insanlar bunu eleştiriyor bana kalırsa.

Aminnnn

Ben şu an izmir otogara gidiyorum ve korkuyorum malesef. Herkese tip tip bakıyorum potansiyel suçlu gibi
Bu kadar çok sağa sola bakmaya devam edersem benden işkillenicekler :)

Ben de dun ayni moddaydim, bi de marmaraya binerken cantami aramadi diye guvenlikciye firca attim. Zaten korkudan kimse binmemis 3-5 kisi geciyoruz guvenlikten, zahmet edip dedektor bile tutmuyor. Neymis cantam kucukmus (kucuk dedigi cantada a4 boyutunda defter, su, semsiye vs dolu sey var) olmaz oyle kontrol edeceksin dedim adama, tipimden anlarmis, nasil anlayacaksin belki teroristim belki bombaciyim diye soylendim baya, az daha dirdir etsem su an terorle mucadelede ifade veriyor olabilirdim

Terörü kabulleniyorum diyen görmedim zaten ?
Korkuyorum diyene dik dur demişliğim vardır evet
Dua et, tedbir bizden takdir Allah'tan demişliğim vardır evet
Siyaset zamanı değil, birlik beraberlik zamanı demişliğim vardır evet
Amaçları zaten bizi korkutmak, dışarı çıkamaz işe güce gidemez hale getirmek demişliğim vardır evet

Bu bir milli mücadeledir ;
A ) İsteyen karınca kararınca destek olur, en azından kutuplaşmayı önlemek te bana göre bir destektir.
B ) İsteyen de gider ona buna saydırır.

Bana göre A daha mantıklı

okadar da değil artık ,ozaman işte bombolar şerefsiz lerin üzerine yağacak inşallah

Bende aynı şekilde o merkezi yerlerde çalışan biriyim, hemde eşimle aynı sokakta işyerlerimiz
Günde 2 kez bu riskle gidip gelmek durumundayız. Bir de kızımız var ardımızda
Geçen metroda bi adam gördüm, adam çok zayıf ama montunun önü çok şişik
Kesin dedim bahsi geçen merkezi yerlere gelecek olan canlı bomba bu, metronun kapısı açılınca şuna kuvvetli bi tekme mi atsam. En azından tam iş çıkışı tıka basa dolu metronun içindeyken değilde durağın birinde patlar en azından. Ama ya o duraktakiler diyorum sonra ?
Sonra bu yer değiştirdi bi baktım diğer tarafına laptop çantası gibi bi çantayı çapraz asmış, meğerse yukardan da tutununca mont şişik durmuş. Hah dedim bu sefer yırttık canlı bomba değilmiş
Gerisi nasip artık

Allah korusun canım bizimkilerde maç var orda görevlendirildiler

yok canım onları hiç görmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…