- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
ürettiğimiz silahın, uçağın bile bütün malzemeleri israilden geliyor, buna üretmek mi diyorsun sen? çözüm süreci ayağına bütün her yere silah, bomba, cephanelik yığdılar, hendekler kazdılar, barikatlar kurdular,halka, çocuklarınızı bize verin artık devlet yok dediler...Sonra başımızdaki o ulu kişi(!) tühh bizi kandırmışlar, bilemedik, dürüst değillermiş dedi...koca ülkeyi, devleti sen yönetiyorsun, senin kandırılma lüksün var mı? Biz kendi sorunlarımızı çözemezken, kendi güvenliğimizi sağlayamazken, kendimize yetemezken, tuttuk Suriye ye kapılarımızı açtık, ordakilerde can ama bizimkiler patlıcan mı? çok güçlü bir devlet olursun,kendi ülkene almadan güvenli bir bölge oluşturmaya çalışırsın yardımda bulunursun, yiyecek içecek ilaç verirsin amenna , ona sözüm yok ama biz öyle mi yaptık 2,5 milyon mülteciyi içeri aldık,teröristide durur mu fırsat bu fırsat arada onlarda kaynadı, sonuç bu işte, gelecekte o kadar mülteciyi napacaz bi planımız var mı yok..sona yaklaştık işte 20 ülkenin desteklediği bir pkk var karşımızda , suriye, ırak savaş meydanı bizim kurtulma şansımız var mı yok!
canım biz arnavutköydeyiz burdada terörist çıktı biz dünde gezdik bugünde eğer lanet olası terör bizi bulacaksa evdede bulur korkum sinsmiceğiz cesur ol korkma ...yarın evde olmayacağım ama korkuyorum. evden çıkmaya korkuyorum. eşim dershanede çalıştığı için mecbur işe gidecek. üç gün önce dershanenin dibunde bomba imha edildi. bu kez o bomba patlarsa. deli gibi ağlıyorum. yine canlı bomba paniği yaşamak istemiyorum. küçük köylerden bile canlı bomba çıkıyo. bu şekilde ölmek istemiyorum. Allah vatanını seven herkesi korusun.
Sönmeden yurdumun üstünde tütün en son ocak !KORKMA!; sönmez bu safaklarda yuzen al sancak!!
AminSoysuzlar aramizda her yerdeler Rabbim hepsini lanetleyip kahretsin, bu vatana ihanet edip ayaklanan herkes sürgünlerde inleye inleye ölüp gitsin !
AminnnnPutinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusun
Ben şu an izmir otogara gidiyorum ve korkuyorum malesef. Herkese tip tip bakıyorum potansiyel suçlu gibi
Bu kadar çok sağa sola bakmaya devam edersem benden işkillenicekler :)
okadar da değil artık ,ozaman işte bombolar şerefsiz lerin üzerine yağacak inşallahRabbim hepimizi korusun sizleri de korusun. Ben kucuk bi ilcede yasamama ragmen ben de korkiyorum hic evden cikmamama ragmen bende korkuyorum yavrum icin endiseleniyorum gelecekte onlari neler bekliyor diye.Acaba evleri basmaya da baslarlarmi diye korkuyorum rabbim herkesleri korusun dusmana firsat vermesin
Bende aynı şekilde o merkezi yerlerde çalışan biriyim, hemde eşimle aynı sokakta işyerlerimizMerkezi yerlere gitmeyin deniyor, nasil gitmeyecegim? Benim gibi anadolu yakasinda oturup avrupada okulu isi olanlar ne yapacak?
Dun beyazittaydim, sayayim alternatifleri: tramvayla sirkeci-Marmaray-uskudar-otobus, ya da eminonu-vapurla uskudar/kadikoy-otobus, metroyla mecidiyekoy-otobus. E hepsi merkezi nokta. Zaten artik istanbulda her yer merkez her yer kalabalik.
Merkezi yerlere gitme dikkatli ol denince dalga geciliyor gibi hissediyorum...
Allah korusun canım bizimkilerde maç var orda görevlendirildilerBugün eşimin sınav gorevi var
Korka korka gonderdim
Biz de ara ara olayların çıktığı, zırhlı araclarin surekli ilçede gezdiği bir bolgedeyiz doğuda
Su an eşimin sınav gorevi için gittiği okul tam olayların en çok çıktığı yerde
Allah korusun hepimizi
Allah kötülere fırsat vermesin
yok canım onları hiç görmezlerAşsında hdp barajı yeterki aşsın diye Oyunu hdp ye veren ş .......lere sesleniyorum sizinde eliniz kana bulandı çok büyük bir VEBAL aldınız sizi vede sizin gibi olan hdp vs..Vatan hainlerini Allahıma Rabbime havale ediyorum ,hdp ye 1 oy ile destekçi olanlara ! Sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın amin amin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?