korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Gercekten inan ki bende çok korkuyorum. Tum gece boyunca uyuyamadım. Gerçekten çok etkilendim şu bomba olayından. Artık haberlere bile bakamiyorum, psikolojimiz bozuluyor Hepimizin, Allah hepimizi korusun

Bugün ben de eşimi yolladım işe az önce. Normalde yatar biraz daha uyurdum ama şuan korkuyorum bırak uyumayı, rahat rahat oturamıyorum bile.
Gece uyuyamadım gözümde korkunç sahneler canlanıp durdu engel olamadım. Eşim, babam, kardeşim. Hep oradaydılar. Of...
Korkmuyorum diyenlere şaşırıyorum ben iliklerime kadar korkuyorum.

Benim kelimelerim tükendi artık o kadar çok şey yazabilrim ki şu an ama ne kadar anlamı var buraya yazsam ne olacak umutlar gitti korkular başladı ideallerimiz değilde artık bugün başımıza bişi gelmese bari diye düşünür olduk. Ama bir yandan da ne savaşlarla kazanıldı bu topraklar , korkusuzca savaşan analarımız kardeşlerimiz dedelerimiz yakışır mı bu korku bize diyorum.

güçlü olalım diyorum ama olmuyo işte.

Kendi ölümümden zerre kadar korkmuyorum ama sevdiklerini kaybetmenin acısını defalarca yaşamış biri olarak bu acıyla bir daha karşı karşıya kalmak ihtimali tüylerimi diken diken ediyor. Söylenecek çok şey var ama söylemeye bile mecalim yok. Bu işi bu hale getirenleri toprak almayacak toprak,

Ya sen şaka mısın? Başka da bir şey yazmayacağım.

Yazarım ama yazmayacağım. Şöyle sayfa sayfa dökerim hem de ama neyse. Ne de olsa düz, tek yön, sabit düşünce yapısına sahipsin.

Ama tekrar söylemek istiyorum da gerçekten şaka mısın?

Bu kadar olaylar oldu o pislikleri savunanlar hala savunabilecekler mi acaba merak ediyorum. Seçim zamanın da anketlerde vardı hdpye oy verenler şimdi ne diyorlar acaba hala pişkin pişkin savunucaklar mı
Aşsında hdp barajı yeterki aşsın diye Oyunu hdp ye veren ş .......lere sesleniyorum sizinde eliniz kana bulandı çok büyük bir VEBAL aldınız sizi vede sizin gibi olan hdp vs..Vatan hainlerini Allahıma Rabbime havale ediyorum ,hdp ye 1 oy ile destekçi olanlara ! Sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın amin amin amin.

Son düzenleme:
Kızlar burası siyaset yeri değil. Boş yere banlanmayın. Bunları konusmak istiyorsanız buyrun siyaset bölümüne gelin.

Amin. Dagdan indiler sehire simdi icimizdeler ne yapmak dogru olurdu ki nasil yapmak? Zaten duyuyoruz sur istanbula geliyor diyorlarmis yani catisma artik dagda degil buyuk kentlerde belki kasaba ve koylere kadar incek aldilar baslarini gidiyolar bunlara dur nasil denilecek artik duya duya yasaya yasaya terorun siradanlasmasindan cok korkuyorum rabbim korusun bizleri vatanimizi askerimizi..

arkadaşlar tayyibi putini boşverin ben siyasi bir konu açmadım. buradan yazsak bile bişey değişmeyecek. belki büyük konuşcam inşallah masumlar ölmez bunlara izin verenleri savunanların sevdikleri teker teker ölür inşallah. bu yorumumu içi kötü olanlar hemen yanlış anlar ama işe giderken ölen eşlerimiz yerine çarşıda gezerken ölen suçsuz analarımız yerine onlar ölür inşallah. mutlu huzurlu bir hayat dileğiyle

ürettiğimiz silahın, uçağın bile bütün malzemeleri israilden geliyor, buna üretmek mi diyorsun sen? çözüm süreci ayağına bütün her yere silah, bomba, cephanelik yığdılar, hendekler kazdılar, barikatlar kurdular,halka, çocuklarınızı bize verin artık devlet yok dediler...Sonra başımızdaki o ulu kişi(!) tühh bizi kandırmışlar, bilemedik, dürüst değillermiş dedi...koca ülkeyi, devleti sen yönetiyorsun, senin kandırılma lüksün var mı? Biz kendi sorunlarımızı çözemezken, kendi güvenliğimizi sağlayamazken, kendimize yetemezken, tuttuk Suriye ye kapılarımızı açtık, ordakilerde can ama bizimkiler patlıcan mı? çok güçlü bir devlet olursun,kendi ülkene almadan güvenli bir bölge oluşturmaya çalışırsın yardımda bulunursun, yiyecek içecek ilaç verirsin amenna , ona sözüm yok ama biz öyle mi yaptık 2,5 milyon mülteciyi içeri aldık,teröristide durur mu fırsat bu fırsat arada onlarda kaynadı, sonuç bu işte, gelecekte o kadar mülteciyi napacaz bi planımız var mı yok..sona yaklaştık işte 20 ülkenin desteklediği bir pkk var karşımızda , suriye, ırak savaş meydanı bizim kurtulma şansımız var mı yok!

Merkezi yerlere gitmeyin deniyor, nasil gitmeyecegim? Benim gibi anadolu yakasinda oturup avrupada okulu isi olanlar ne yapacak?
Dun beyazittaydim, sayayim alternatifleri: tramvayla sirkeci-Marmaray-uskudar-otobus, ya da eminonu-vapurla uskudar/kadikoy-otobus, metroyla mecidiyekoy-otobus. E hepsi merkezi nokta. Zaten artik istanbulda her yer merkez her yer kalabalik.
Merkezi yerlere gitme dikkatli ol denince dalga geciliyor gibi hissediyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazı öğretmenler rapor alıyorlar lütfen yapmayın arkadaşlar çocukların bize ihtiyacı var. Yarın nevruz, doğudayım nevruz adı altında propagandalar yapılacak. Ben çocuklarımın başında olmazsam oraya giderler, o yüzden her şeyi göze alarak görevimizin başında olalım lütfen.

tatlım doğudaysan rahat ol. şu an diyarbakırda falan canlı bomba yok. masum türkler ankarada istanbulda ölüyor. pkklılar ölmüyor

Rabbim hepsini görüyor korkmayıp dua edicez bende korkuyorum biraz ama elde değil... Allah bozar işlerini inşallah fırsat vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…