- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
Gercekten inan ki bende çok korkuyorum. Tum gece boyunca uyuyamadım. Gerçekten çok etkilendim şu bomba olayından. Artık haberlere bile bakamiyorum, psikolojimiz bozuluyor Hepimizin, Allah hepimizi korusunyarın evde olmayacağım ama korkuyorum. evden çıkmaya korkuyorhaberler bile bbak istemiyorumallah hepimizi korusun dershanede çalıştığı için mecbur işe gidecek. üç gün önce dershanenin dibunde bomba imha edildi. bu kez o bomba patlarsa. deli gibi ağlıyorum. yine canlı bomba paniği yaşamak istemiyorum. küçük köylerden bile canlı bomba çıkıyo. bu şekilde ölmek istemiyorum. Allah vatanını seven herkesi korusun.
güçlü olalım diyorum ama olmuyo işte.
Ya sen şaka mısın? Başka da bir şey yazmayacağım.Putinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusun
Aşsında hdp barajı yeterki aşsın diye Oyunu hdp ye veren ş .......lere sesleniyorum sizinde eliniz kana bulandı çok büyük bir VEBAL aldınız sizi vede sizin gibi olan hdp vs..Vatan hainlerini Allahıma Rabbime havale ediyorum ,hdp ye 1 oy ile destekçi olanlara ! Sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın amin amin amin.Bu kadar olaylar oldu o pislikleri savunanlar hala savunabilecekler mi acaba merak ediyorum. Seçim zamanın da anketlerde vardı hdpye oy verenler şimdi ne diyorlar acaba hala pişkin pişkin savunucaklar mı
Kızlar burası siyaset yeri değil. Boş yere banlanmayın. Bunları konusmak istiyorsanız buyrun siyaset bölümüne gelin.
Dur uğraşıyorum cevap yazmamak için, ellerim karıncalanıyor yeminle yazsam bırak banlanmayı üyelikten bile ihraç edilebilirim, şiştim şu an
Amin. Dagdan indiler sehire simdi icimizdeler ne yapmak dogru olurdu ki nasil yapmak? Zaten duyuyoruz sur istanbula geliyor diyorlarmis yani catisma artik dagda degil buyuk kentlerde belki kasaba ve koylere kadar incek aldilar baslarini gidiyolar bunlara dur nasil denilecek artik duya duya yasaya yasaya terorun siradanlasmasindan cok korkuyorum rabbim korusun bizleri vatanimizi askerimizi..Yakındır.. Zaten evlerimizin içine kadar geldiler. Her hafta bir iki bomba derken silahlı çatışmalar ve ev baskınları başlar. Tarihte bu hep böyle olmuştur. Ben İstanbul'da küçük bir mahallede yaşıyorum. Benim mahallemin meydanında bile bundan birkaç sene önce bombalı saldırı oldu. Hem de yaz ayı tüm mahallelinin buluştuğu meydan ve en işlek saatte... Suçsuz, masum bir sürü insan.
Bu yüzden sindirilmemeliyiz. Ama iki yandan da sıkıştırdılar. Biz kadınlar tenha yolları tercih etsek başımıza neler gelebilir, işlek yolları tercih etsek başımıza neler gelebilir diye kara kara düşünmekten evden çıkamaz olduk. Aynı şeyi çocuklarımız için eşlerimiz için ailelerimiz için düşünür olduk. Tam bir korku yarattılar yani.
Allah hepimizi korusun. Bu günler çok zor..
ürettiğimiz silahın, uçağın bile bütün malzemeleri israilden geliyor, buna üretmek mi diyorsun sen? çözüm süreci ayağına bütün her yere silah, bomba, cephanelik yığdılar, hendekler kazdılar, barikatlar kurdular,halka, çocuklarınızı bize verin artık devlet yok dediler...Sonra başımızdaki o ulu kişi(!) tühh bizi kandırmışlar, bilemedik, dürüst değillermiş dedi...koca ülkeyi, devleti sen yönetiyorsun, senin kandırılma lüksün var mı? Biz kendi sorunlarımızı çözemezken, kendi güvenliğimizi sağlayamazken, kendimize yetemezken, tuttuk Suriye ye kapılarımızı açtık, ordakilerde can ama bizimkiler patlıcan mı? çok güçlü bir devlet olursun,kendi ülkene almadan güvenli bir bölge oluşturmaya çalışırsın yardımda bulunursun, yiyecek içecek ilaç verirsin amenna , ona sözüm yok ama biz öyle mi yaptık 2,5 milyon mülteciyi içeri aldık,teröristide durur mu fırsat bu fırsat arada onlarda kaynadı, sonuç bu işte, gelecekte o kadar mülteciyi napacaz bi planımız var mı yok..sona yaklaştık işte 20 ülkenin desteklediği bir pkk var karşımızda , suriye, ırak savaş meydanı bizim kurtulma şansımız var mı yok!Putinin devletimizn basindaki insan icin cok zeki ve akilli bir devlet adami turkiye kendi silahlarini uretemzken simdi kendi savas ucaklarini kendi silahlarini yapiyor ve dis ulkeler turkiyenin guclenmesini istemiyor dedigini biliyormusun senn o sucladgin devletin basindaki insan akilli zeki ve turkiye onun sayesinde bu kadar guclendi o basa gelmeden ulkenin hali cok mu iyiydi ya Allah askina yaa amac o adami bastan indirip turkiyeyi yine dis devletlere muhtac etmek bunu kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek Allah devletimizi milletimizi askerlerimizi cumhurbaskanimizi basbakanimizi korusun
tatlım doğudaysan rahat ol. şu an diyarbakırda falan canlı bomba yok. masum türkler ankarada istanbulda ölüyor. pkklılar ölmüyorAllah hepimizin yardımcısı olsun. Bazı öğretmenler rapor alıyorlar lütfen yapmayın arkadaşlar çocukların bize ihtiyacı var. Yarın nevruz, doğudayım nevruz adı altında propagandalar yapılacak. Ben çocuklarımın başında olmazsam oraya giderler, o yüzden her şeyi göze alarak görevimizin başında olalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?