- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kızlar derdim herkese göre çok küçük ama bana göre çok büyük. :26: Ben yüzme bilmiyorum bu yaşıma kadarda öğrenmedim korktuğum için istemedimde ama önümüzdeki hafta özel derse başlıyorum ama hazır değilim ölesiye korkuyorum hatta ne yapacağım bilmiyorum off ama öğrenmem gerekiyor artık kork kork nereye kadar :18: sizinde tabiki yapacağınız birşey yok ama ne biliyim evdeki kimseye itiraf edemiyorum öğrenirim ne olacak diyorum sizlerle paylaşayım dedim ne yapacağım öğrenebilecek miyim hiç emin değilim :18: şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
Kızlar derdim herkese göre çok küçük ama bana göre çok büyük. :26: Ben yüzme bilmiyorum bu yaşıma kadarda öğrenmedim korktuğum için istemedimde ama önümüzdeki hafta özel derse başlıyorum ama hazır değilim ölesiye korkuyorum hatta ne yapacağım bilmiyorum off ama öğrenmem gerekiyor artık kork kork nereye kadar :18: sizinde tabiki yapacağınız birşey yok ama ne biliyim evdeki kimseye itiraf edemiyorum öğrenirim ne olacak diyorum sizlerle paylaşayım dedim ne yapacağım öğrenebilecek miyim hiç emin değilim :18: şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
Genelde korkulan nelerden kormazsan onu aklına getir
Mesala böcek karanlık yalnız kalma vs insanlar bundan korkar sen korkmuyorsan bu da onun gibi Ayşe böcekten korkunca sen ona ne dersen kendini öyle telkin et
Iyi şanslar
Bence hic korkma millet cocukluktan yuzme ogrenir ben 21 yasimdayken ogrendim :-D bence biraz gec bir yas yuzme ogrenmek icin . Ilk derslerde olesiye korkarsin cunku bende oyleydim ama simdi nerdeyse ruyamda bile yuzdugumu goruyorum okadar seviyorum yuzmeyi :-D
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
Bugun ilk yuzme dersimi aldim ve bu baslik beni cok sasirtti tesadüfe bak...hic bilmiyorum, cok korkuyorum derken ilk derste yuzdum inanilmaz bir sey bu ...oluyor yani...merak etme..
Senin deniz fobin var, bu utanılacak bir şey değil. Eşimde de var aynısından. 7 yıl önce ayağını suya sokturamazdım, şimdi boynuna kadar giriyor. Baya bi aşama kaydettik yani. Bundan öncesinde bir kez toplu, bir kez özel ders aldı. İkisi de işe yaramadı. Çünkü korkusunu yenmemişti henüz. İki hafta sonra tekrar derse başlıyor, bu kez olacağına inanıyoruz çünkü korkusunu yendi. Sende de eğer korku varsa işin zor, yok korkmuyorum sadece yüzme bilmiyorum diyorsan başarırsın.
Yüzmek en fazla keyif aldıgım ve insanı rahatlatan, eğlendiren aktivitelerden biridir, korkacak hiç bir şey yok, kendinizi rahat bırakın zaten su sizi kaldırıyor, ilk başta zorluk cekersiniz ama azıcık öğrendiniz mi sudan çıkmak istemeyeceksiniz aha da buraya yazıyorum
Bebeğim ben de korkuyordum ders aldım ve gayet yürüyorum şuan.. Ama ilk 2 ders hocanın elini bırakmıyordum.. 4 dersten sonra tek başıma yüzmeye başladım.. Stres yapma, önce kendini su üzerine bırakmayla başlarsın zaten.. Onu yaparsan devamı gelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaş 24, egede yaşayıp neredeyse her sene denize gidip yüzme bilmiyorum :26:
Bugun ilk yuzme dersimi aldim ve bu baslik beni cok sasirtti tesadüfe bak...hic bilmiyorum, cok korkuyorum derken ilk derste yuzdum inanilmaz bir sey bu ...oluyor yani...merak etme..
Zaten hocaya söyleyeceğim asla yanımdan ayrılmamasını yoksa cesaret edememSizde mi özel ders alıyordunuz?
Teşekkür ederim desteğiniz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?