- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Fizik kurallarını alt üst edecek bir üstün yeteneğin yoksa hiç dert etme canımsen hiç bir şey yapmasan da suyun üzerinde kalacaksın, suyu altından bir şekilde it ki ilerleyesin, heyecanlanma, aşırı hareket etme yani çırpınma, en kötü ihtimalle sal kendini gitsin su seni kaldıracak zaten, istesen de batamazsın/boğulamazsın. İşte hepsi bu.
Kızlar derdim herkese göre çok küçük ama bana göre çok büyük. :26: Ben yüzme bilmiyorum bu yaşıma kadarda öğrenmedim korktuğum için istemedimde ama önümüzdeki hafta özel derse başlıyorum ama hazır değilim ölesiye korkuyorum hatta ne yapacağım bilmiyorum off ama öğrenmem gerekiyor artık kork kork nereye kadar :18: sizinde tabiki yapacağınız birşey yok ama ne biliyim evdeki kimseye itiraf edemiyorum öğrenirim ne olacak diyorum sizlerle paylaşayım dedim ne yapacağım öğrenebilecek miyim hiç emin değilim :18: şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
evet geçen sene ve 4. dersten sonra gitmedimbu sene 5 gün girdim, gayet iyiydim adama sülük gibi yapışıyordum resmenn hihohohoyyyttt
banyo yapıyomussun gibi düşün suyun cok olmasına aldırıs etme
Korkmayın eğlenmeye bakın,ben 5 yaşından beri yüzüyorum acayip keyifli
Fizik kurallarını alt üst edecek bir üstün yeteneğin yoksa hiç dert etme canımsen hiç bir şey yapmasan da suyun üzerinde kalacaksın, suyu altından bir şekilde it ki ilerleyesin, heyecanlanma, aşırı hareket etme yani çırpınma, en kötü ihtimalle sal kendini gitsin su seni kaldıracak zaten, istesen de batamazsın/boğulamazsın. İşte hepsi bu.
Ben de korkuyorum. Akdenizin dibinde yazlık var her sene giderdik hiç girmeden geri gelirdim.
Önceden göbeğime kadar bile giremezdim suya şimdi omuzlara kadar girebiliyorum. Olur da falga gelir kulağıma su falan kaçarsa çok panik oluyorum:)
İstanbulda tanıdıgım bırının köpek fobisi vardı hatta bu okadar büyük bi fobiydiki sokağa cıkamaz hale gelmişti terapiye gitti bir seansta bunu yendı ve bunu benım kopegımle yaptı arastır denız korkusu olanlarada yapıyorlar yuksek korkusu olanlqrada yalnız biraz pahalı 400 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burdan anlatilinca cok kolay geliyo hatta ben okurken kendimi yuzerken hayalettim
Yaş 24 oldu hala bilmiyorum.
İşe girdiğimde ikinci maaşımı kursa yatırmayı düşünüyorum.
Geçen sene arkadaşlarımla tatile gittim. Hepsi deniz kızı gibi süzüldü ben teyzeler gibi kenarda cıp cıp
Benim korkum da yok bi'ara sırt üstü yatırdılar tutuyoruz dediler bunlar beni bırakmış, karşıma geçmişler ben öyle duruyorum tabii onların tutmadığını öğrendiğim an panikle batmaya başladım hala aklıma geldikçe gülüyorum
Bi'yandan batıyorum bi'yandan kahkaha atıyorum gülerken ölecek kız, gülme iyice ağırlık yapıyosun diye diye doğrulttular beni çok şükür
O değil kursa gidicem deyince de onun için kursa mı gidilir ya çok kolay deyip duruyolar
Ben de bilmiyorum, korkuyorum ve bugün gidicem ilk olarak.:what:
Eeen keyif aldığım şey yüzmek.Denediğin zaman inan zor olmadığını göreceksin.Panik yapma şöyle düşün benim 5 yaşındaki yeğenim yüzüyor :) Hiç korkulacak bir şey değil öğrendiğin zaman denizden ya da havuzdan çıkmak istemeyeceksin gör bak.Şimdiden iyi öğrenmeler,kasma kendini sakın ders almakla en iyisini yapıyorsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bebekken ananem beni havuza atıyomuş gibi yapmış korkutmuş. o günden sonra üstümde öyle bir korku kaldı ki denize her gittiğimizde kumda yüzerdim. annem kumsalda beni kovalardı denize sokmak için. herkes girerdi ben bakardım. sonra annem bir gün yakaladı beni denize bir soktu bir daha da çıkaramadılar :) korkularımın üstüne gittim. bir şekilde aştım maşallah. yüzmek çok zevkli bir şey. huzur verici. sen de aşarsın inşallah sorun etme. paniklemediğin müddetçe sorun yok.
Seni hemen suyun ortasina atmicaklar ki kenardan baslarsin sungerle felan zaten bilmiyorum de orda hocana girmeden sessizce biraz daha ustune duser :) 3-4 yasimda yuzmeye basladim senelerce yuzdum regl olmaya baslayinca biraktim duzensiz oluyo diye. Dunyadaki en huzur verici sey gozlugu takip suya dalmak bak o kadar seviceksinki cikmak istemiceksin hele ogren dalmayi :) 25metreyi sadece alttan gitmek isticeksin, sakin panikleme suda kendini biraktigin an sakince suyun ustunde kalirsin zaten :) merak ettigin bisey varsa sorabilirsin :) yuzme stilleri vs hakkinda :)
Samsung s3
Aynen anlatılınca kolay ve insan yüzmek istiyor bende hayal ediyorum sürekli umarım gerçeğe dönüştürebilirim
Yüzenleri görünce benimde içim nasıl gidiyor
Olay panikte zaten panik yapınca çırpınıyorsun olay kopuyor o an
Gidilir vallahi evet kolay ama bilen için kolay bilmeyen için öyle kolay gözükmüyor
Teşekkür ederim :)
Sizde mi gidiyorsunuz kursa?
Aynen anlatılınca kolay ve insan yüzmek istiyor bende hayal ediyorum sürekli umarım gerçeğe dönüştürebilirim
Yüzenleri görünce benimde içim nasıl gidiyor
Olay panikte zaten panik yapınca çırpınıyorsun olay kopuyor o an
Gidilir vallahi evet kolay ama bilen için kolay bilmeyen için öyle kolay gözükmüyor
Teşekkür ederim :)
Sizde mi gidiyorsunuz kursa?
Aynen öyle bilene kolay ama bana zor geliyor inşalah başaracağım ama :)bisiklet surmeyi bilmek gibi bisey sanirim bilene cok kolay bilmeyene zor
Ayak bileklerime kadar bile suya giremeyen, denizin beni alıp götüreceğini düşünen ben yüzmeyi öğrendiysem herkes öğrenir.
25 yaşımda öğrenmiştim..
Şimdi sığ sularda yüzmek bana zevk vermiyor o derece
Kafaya koyduysan kesin öğrenirsin..
Ama ASLA VE ASLA ben yapamıyorum deyip vazgeçmeyeceksin...
Tam 35imdeyim:)...cocuk ken filan da cok gittim denize ama ogretmeyi denediklerinde bagirip aglardim..cok istiyordum, kursa basladim, once yuzenleri izledim nette yuzme dersleri var, cesaret topladim, ilk derste yuzdum, benim icin inanilmaz, suda hep soyle diyorum kendimebirak su seni kaldirsin, birak lilimu su seni kaldirsin izin ver...
Evet.Dun gittim ilk olarak.Ama ben çok uşudum suda o yüzden biraz erken çıktım.oyle basit bir üşüme değildi tir tir titredim ve konusamiyodum en son.neden oyle oldum çözemedim ama.yarin da gidicem inşallah üşümem yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?