- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Amin canım, ayet el kursi biliyosanız okuyun, ben de okuyayım burdan onun okunduğu ev belalardan korunurmuş derler inanırım da çok geçmiş olsun ışıkları da arada bir açıp kapatın ki evin boş olmadığı anlaşılsın..Olabilir mantıklı yani. ALLAH korusun ya
Hayır yok.. kim niye böyle bsey yapar bilmiyorum hani normal apartman olsa aşağıdan biri basmistir filan derim hanu çocuklar filan ama bizim sadece kapida var yani zil başka yerden basilmis olamazİndirdik.comda çakma camera var giriş kapısının ustüne güv. Kamerası olarak yerlestirin caydırıcı olur. Kapı deliğine pamuk takın baktığın anlaslmasın.dısardan baktığın anlasılıo yaklasıp çıkarıp bak.tabikide açma gece gündüz fark etmez...korkutma ameclı yapılmış bence sorunlu olduğunuz biri varmı...
Giriş kapısı kartla açılıyo normalde ama bozulmuştu hala yapılmadı kamera filan var her katta
Çok sağol Allah razı olsun. Okudum zaten sürekli okuyorum onu. Zaten yaptigimiz için ışıklar kapaliydi sonra açtık hepsiniAmin canım, ayet el kursi biliyosanız okuyun, ben de okuyayım burdan onun okunduğu ev belalardan korunurmuş derler inanırım da çok geçmiş olsun ışıkları da arada bir açıp kapatın ki evin boş olmadığı anlaşılsın..
Aklıma şey de geldi acaba biri içti de kapilari mi karıştırdi. Toplam 5 kat her katta 5 daire varayy korku filmi gibi gecenin bu saati bide zil takılı kalmış.yanlışlıkla mı geldiki belliki elini kapının deliğine koymuşki geldiği kişi kimse görünmek istemiyor.ama hırsız olsa kapıyı çalmaz gibime geldi.olmazsa polisi arayın derim ben.
Gecenin bu saatinde kimse şaka yapmaz bence ya hemde yaptı diyelim arardi sonradan korktun mu filan diyeŞaka yapmayı seven yada böyle bir şaka yapacak bir arkadaşınız falan var mı? yoksa gerçekten bana da çok enteresan geldi..
Öyle olsa kapının deliğini niye kapatsın kiAklıma şey de geldi acaba biri içti de kapilari mi karıştırdi. Toplam 5 kat her katta 5 daire var
Başıma ilk defa geldi böyle bişey o yüzden elim ayağım titredi napacagimi bilemedim ama akljmda bulunsun çok sağolişe yarar mı bilmem ama şu an mantıklı geldi, kapıdan onun telefonunun sesini duyabiliyorsunuz diye söylüyorum, indirin bir polis, jandarma telefon melodisi kapı bu saatlerde tekrar çalarsa "hiç açmayı düşünmeden" çaldırın içerde, sonra da kapının önünde konuşursunuz x abi evet, bu kişi olabilir kapıyı o zaman çalan diye. normal bir insan size normal saatlerde ulaşır sonuçta, gecenin köründe alacaklı gibi kapınızı çalmaz, atıyorum başka bir komşuysa yarın söyler bendim diye zaten.
malesef lojmanin güvenliği yok.ama tam karşısında hastanemiz var oranin guvenligini ararim budaha olursa ki inş olmaz. Ama insan o sira ne yapacagini bilemiyoGuvenlige haber verseydin ya arkadaslarindan once
Bu is gittikce dahada Horreur filmi olmaya basladi. Hemen cagirin polisi dostum :)Ha bide bizim oranin ışığı söndü bi kapı açıldı bi kız çığlık attı niye bilmiyorum
Nasil yani ya ? Baska kapi zili duydunuz mu pekiHa bide bizim oranin ışığı söndü bi kapı açıldı bi kız çığlık attı niye bilmiyorum
Bi daha olursa çağırıcam ama şuan gelse bile bişey yapmazBu is gittikce dahada Horreur filmi olmaya basladi. Hemen cagirin polisi dostum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?