korkuyorum kızlar

Olabilir mantıklı yani. ALLAH korusun ya
Amin canım, ayet el kursi biliyosanız okuyun, ben de okuyayım burdan onun okunduğu ev belalardan korunurmuş derler inanırım da çok geçmiş olsun ışıkları da arada bir açıp kapatın ki evin boş olmadığı anlaşılsın..

Hayır yok.. kim niye böyle bsey yapar bilmiyorum hani normal apartman olsa aşağıdan biri basmistir filan derim hanu çocuklar filan ama bizim sadece kapida var yani zil başka yerden basilmis olamaz

Giriş kapısı kartla açılıyo normalde ama bozulmuştu hala yapılmadı kamera filan var her katta

işe yarar mı bilmem ama şu an mantıklı geldi, kapıdan onun telefonunun sesini duyabiliyorsunuz diye söylüyorum, indirin bir polis, jandarma telefon melodisi kapı bu saatlerde tekrar çalarsa "hiç açmayı düşünmeden" çaldırın içerde, sonra da kapının önünde konuşursunuz x abi evet, bu kişi olabilir kapıyı o zaman çalan diye. normal bir insan size normal saatlerde ulaşır sonuçta, gecenin köründe alacaklı gibi kapınızı çalmaz, atıyorum başka bir komşuysa yarın söyler bendim diye zaten.

Son düzenleme:
Çok sağol Allah razı olsun. Okudum zaten sürekli okuyorum onu. Zaten yaptigimiz için ışıklar kapaliydi sonra açtık hepsini

Şaka yapmayı seven yada böyle bir şaka yapacak bir arkadaşınız falan var mı? yoksa gerçekten bana da çok enteresan geldi..

kameralardan bakın bina ile kim ilgileniyorsa en acilinden o kişiyle görüşün izleyin

Aklıma şey de geldi acaba biri içti de kapilari mi karıştırdi. Toplam 5 kat her katta 5 daire var

Şaka yapmayı seven yada böyle bir şaka yapacak bir arkadaşınız falan var mı? yoksa gerçekten bana da çok enteresan geldi..
Gecenin bu saatinde kimse şaka yapmaz bence ya hemde yaptı diyelim arardi sonradan korktun mu filan diye

Başıma ilk defa geldi böyle bişey o yüzden elim ayağım titredi napacagimi bilemedim ama akljmda bulunsun çok sağol

Aboww korku filmi gibi Allaha emanetsiniz kizlar ama bence polis cagirin bu sahis tekrar gelebirlir en azindan polise bildirin

Guvenlige haber verseydin ya arkadaslarindan once
malesef lojmanin güvenliği yok.ama tam karşısında hastanemiz var oranin guvenligini ararim budaha olursa ki inş olmaz. Ama insan o sira ne yapacagini bilemiyo

Ha bide bizim oranin ışığı söndü bi kapı açıldı bi kız çığlık attı niye bilmiyorum

Her katta kamera varsa yarin ogrenirsiniz. Bugun gelmez daha.

İyi de neyi bekliyosunuz ki? Belki de o kızın başına bir şey geldi çağırsanıza polisi

Bu is gittikce dahada Horreur filmi olmaya basladi. Hemen cagirin polisi dostum :)
Bi daha olursa çağırıcam ama şuan gelse bile bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…