Ya sizi korkutmak istemem ama adam seri katilmdir sapikmidir bilmiyosunuz ustelik ciglik sesi duymusunuz ben yerinizde olsam dusunmeden polisi cagirrdim ne kaybedeceksin ki polisin isi bu zaten.Bi daha olursa çağırıcam ama şuan gelse bile bişey yapmaz
Hayır duymadm canım. Lojman bu saatlerde hareketli oluyo genelde biz arkadaşlara oturmaya gideriz mesela bu saatlerde alt kata filan. Ertesi gün nöbet olsam 4 gibi filn yatarim ama 24 olduğumdan erken yatmistim..ilk başta arkadaş filan sandm hani oturmaya veya bişey istemek için filan gelmiştir diyeNasil yani ya ? Baska kapi zili duydunuz mu peki
Lojman ilde mi ilçede miLojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(
Zili sürekli çalarak sizi telaşlandırmak istemış muhtemelen sizde telaşa kapılıp açacaktiniz acil bişey mi diye.akılli davranmişsiniz.Lojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(
Heyyy polisi aradıniz mıiii ne oluyorfLojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(
Kadinlar sitesimde bir erkek :)şu an hepimiz merak içindeyiz.. sizden de ses kesildi... umarım ciddi bi şey yoktur Allah korusun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?