korkuyorum kızlar

Bi daha olursa çağırıcam ama şuan gelse bile bişey yapmaz
Ya sizi korkutmak istemem ama adam seri katilmdir sapikmidir bilmiyosunuz ustelik ciglik sesi duymusunuz ben yerinizde olsam dusunmeden polisi cagirrdim ne kaybedeceksin ki polisin isi bu zaten.
Cagir polisi zaman kaybetme internette

Nasil yani ya ? Baska kapi zili duydunuz mu peki
Hayır duymadm canım. Lojman bu saatlerde hareketli oluyo genelde biz arkadaşlara oturmaya gideriz mesela bu saatlerde alt kata filan. Ertesi gün nöbet olsam 4 gibi filn yatarim ama 24 olduğumdan erken yatmistim..ilk başta arkadaş filan sandm hani oturmaya veya bişey istemek için filan gelmiştir diye

Bencede polisi arayın belkide siz o ara korkudan zil sesi duymadınız yada diģer dairenin kapısını çaldı zili değil o kızcağızda birden açmış bulundu..çığlık sesi korku çığlığımıydı yoksa sevinç mi şaşırma mı.eğer korkuysa o arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir...bu saatte gelenden hayır gelmez insana..sapık olur katil olur töbe töbe...ben polis kızıyım mesela arayın polisi zarar gelmez anlatın böyle böyle diye..biz kapıyı açmadık ama açan birileri oldu çıglık duyduk deyin...

Eski oturduğumuz evde benım de basımda gelmişti evde yalnızdım allahtan evde oldugumu belirten seyler yaptım da bızım kapıyı zorlamadı ama yan daireye girmiş hırsız ertesi gun polis geldiginde anladım olayı cok ürkütücüydü

Ayy valla ürkütücü korku filmi gibi..yazık o kişi zor durumda olabilir tevavüz cinayet vs..ayyy allah korusun...allah rızası ićin arayın..apartmanda hiç erkek personel yada evliler yok mu yahu...

Lojman ilde mi ilçede mi

Bende liseye giderken bir cuma günü annem babam kardeşlerimi doktora ile götürmüştü sanırım cuma istiklal marşı töreni oldu eve geç geldim haliyle içeri giricem kapıdayım o zaman cep telefonu yoktu yaygın değildi ev teli nasıl çalıyo annemler diye koştum açtım teldeki ses nefes alıp veriyo ben anne baba dedikçe ürktüm koştum kapıyı kilitledim gündüz vakti..yakında evi gören biridir diye perdeleri kapattim beni görürse diye çok korkmuştum valla..annemler gelene kadar üstümü bile çıkarmadan beklemiştim...

Zili sürekli çalarak sizi telaşlandırmak istemış muhtemelen sizde telaşa kapılıp açacaktiniz acil bişey mi diye.akılli davranmişsiniz.

Heyyy polisi aradıniz mıiii ne oluyorf

Çığlık sesini merk ettim bn açardım sesi duyunca herlde çok duyarlıymdr hoş ne yapabilirim oda ayrı .yalnız kalmak istyrdum şimdi çokta iyi fikr değilmiş.sonucu merak ediyorm habr verirsen sevinrz

Ay nerden okudum gece gece ışıkları açtım oturuyorum valla ama polisi arasanıza neden bekliyorsunuz ?

şu an hepimiz merak içindeyiz.. sizden de ses kesildi... umarım ciddi bi şey yoktur Allah korusun yaa

Yağmur falan yağıyor muydu?
İki sene önce yağmur yağıp şimşek çaktıkça bizim dairelerin hepsinin zili çalıyordu.Gece iki üç gibi...Çok fena korktum öyle böyle değil.Evde de tektim. Sanki dışarda biri varmış da zili çalıyor gibiydi. Ertesi gün bütün apartman zilimiz çaldı diyordu. Ev sahibi açıklığa kavuşturdu. Takip ettim zilin çalma durumunu gerçekten de yağmur yağmaya başlayınca ziller çalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…