- 29 Mart 2024
- 4
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi cansizmanken11
-
Karabük üniversitesinde ki zencilerle akrabalığı varmıymış?Selam hanımlar uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim sürekli okuyorum ama hiç hesap açmamıştım. Son birkaç gündür kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim. Benim yaklaşık 7 aylık ilişkim var ve biz geçtiğimiz gün yakınlaştık ve çok büyük olduğunu hissettim geri çekildim. Korktum. Dün de mesajlaşırken kaç cm olduğunu sordum. 22 cm olduğunu söyledi. arkadaşlarım şanslısın diyor ama korkuyorum sizce şanslı mıyım değil miyim
Çok şanslısın hemen evlen çocuk yap.Selam hanımlar uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim sürekli okuyorum ama hiç hesap açmamıştım. Son birkaç gündür kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim. Benim yaklaşık 7 aylık ilişkim var ve biz geçtiğimiz gün yakınlaştık ve çok büyük olduğunu hissettim geri çekildim. Korktum. Dün de mesajlaşırken kaç cm olduğunu sordum. 22 cm olduğunu söyledi. arkadaşlarım şanslısın diyor ama korkuyorum sizce şanslı mıyım değil miyim
Erekte olmamış hali 22cm ise enteresan.Selam hanımlar uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim sürekli okuyorum ama hiç hesap açmamıştım. Son birkaç gündür kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim. Benim yaklaşık 7 aylık ilişkim var ve biz geçtiğimiz gün yakınlaştık ve çok büyük olduğunu hissettim geri çekildim. Korktum. Dün de mesajlaşırken kaç cm olduğunu sordum. 22 cm olduğunu söyledi. arkadaşlarım şanslısın diyor ama korkuyorum sizce şanslı mıyım değil miyim
Erekte hâli 22 canımErekte olmamış hali 22cm ise cok şanslısın.
Korkuyorum acır mı diyeÇok şanslısın hemen evlen çocuk yap.
Yok kendisi muğlalıKarabük üniversitesinde ki zencilerle akrabalığı varmıymış?
Tertemiz cillop gibi deseneYok kendisi muğlalı
Kendisini sormuyor kiYok kendisi muğlalı
Ev yap tuğladanYok kendisi muğlalı
He he sevgilinin 3 bacağı var hadi get şimdiSelam hanımlar uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim sürekli okuyorum ama hiç hesap açmamıştım. Son birkaç gündür kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim. Benim yaklaşık 7 aylık ilişkim var ve biz geçtiğimiz gün yakınlaştık ve çok büyük olduğunu hissettim geri çekildim. Korktum. Dün de mesajlaşırken kaç cm olduğunu sordum. 22 cm olduğunu söyledi. arkadaşlarım şanslısın diyor ama korkuyorum sizce şanslı mıyım değil miyim
Korkma devrem.Korkuyorum acır mı diye
Yok bee 27 cm olsa acırdı korkmaKorkuyorum acır mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?