- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ben istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayimO zaman tamam deme
Bana hiç teklif bile edilmedi mesela, öyle başkası ara buluyo diye görüşemem ben biriyle netimdir
Ahahhahaha:) diyorumya belki de karşıdan birşeyler bekliyorum..24 saat oldu canım:) aksam naber vs yazabilirdi ama. Ne dmek fotolarda farklı demekkız daha 24 saat geçmemiş dur bir bekle..Allahtan elektrik almadınbence sen baaayyyyaaağğııı almışsın voltu
Umutsuz vak'ayım kimse yok hayatımda diye dolandığından birilerini bulmaya çalışıyo olabilirlerBen istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayimhic ugrasma dedim..sonra kendimi ortamda buldum
kuzum akşamda niye bu kadar çabuk atladı olurdu,biz kadınlar illa bişey buluruz merak etme...böylesi iyi olmuş boşver!belkide fotolardan daha güzel demek istemiştir!yinede fazla odaklanma gelen gelir, gelmeyen kendi bilir!çalışıyormuydun sen bir özelliklerini say ben sana söyleyeceğim şimdi bir sonraki adımını!Ahahhahaha:) diyorumya belki de karşıdan birşeyler bekliyorum..24 saat oldu canım:) aksam naber vs yazabilirdi ama. Ne dmek fotolarda farklı demek
Yok onu icimden dedim :):) aynen kısmet nasip.ama erkekleride anlamıyorum..bundan once yine biri vardı ayni böyleydi. :)Umutsuz vak'ayım kimse yok hayatımda diye dolandığından birilerini bulmaya çalışıyo olabilirler
Nasip kısmet, boşver. Zamanı geldiğinde o seni kendi bulur, aracısız.
Beni anladınız değilmi illa bu çocuk icin değil..hep böyle oluyo binbir naz anlamadım gitti..nasip olmayacağından sanırım.kuzum akşamda niye bu kadar çabuk atladı olurdu,biz kadınlar illa bişey buluruz merak etme...böylesi iyi olmuş boşver!belkide fotolardan daha güzel demek istemiştir!yinede fazla odaklanma gelen gelir, gelmeyen kendi bilir!çalışıyormuydun sen bir özelliklerini say ben sana söyleyeceğim şimdi bir sonraki adımını!
bak şimdi güzelim karşı tarafa sana nasıl fotolardaki gibi değil denmişse,onada elektrik ,kısa devre volt düşüklüğü işte adı herneyse söylenmiştir...eğer her tanıştırmada arabuluculuğu yapan net söylenenleri karşı tarafa iletiyorsa işte sen o zaman belli bir yorum yapma ...genel olarak söylüyorum bende.....bana senin söylediğin söylense herhalde bende çabalamazdım diyorum!Beni anladınız değilmi illa bu çocuk icin değil..hep böyle oluyo binbir naz anlamadım gitti..nasip olmayacağından sanırım.
Evet çalışıyorum
Ne söylemeliyim peki..yorum yapmayimibak şimdi güzelim karşı tarafa sana nasıl fotolardaki gibi değil denmişse,onada elektrik ,kısa devre volt düşüklüğü işte adı herneyse söylenmiştir...eğer her tanıştırmada arabuluculuğu yapan net söylenenleri karşı tarafa iletiyorsa işte sen o zaman belli bir yorum yapma ...genel olarak söylüyorum bende.....bana senin söylediğin söylense herhalde bende çabalamazdım diyorum!
hep diyorum bu elektrik olaylarına girmeyin diye!kızkardeşimden çoook tecrübeliyiz,sağolsun 34 yaşında şükür yaza evleniyor valla bir dönem tez hazırlayacak kadar bilgiye sahip olmuştukNe söylemeliyim peki..yorum yapmayimibelkide onu duydu nasilsa elektrik almamış bende zaten resimlerden farkli bi kız gördümmü demiştir
Ama kadın bi cevap istedi ne düşünüyorsun falan diye..benimde bi cevap vermem lazımdı yalanda diyemedimhep diyorum bu elektrik olaylarına girmeyin diye!kızkardeşimden çoook tecrübeliyiz,sağolsun 34 yaşında şükür yaza evleniyor valla bir dönem tez hazırlayacak kadar bilgiye sahip olmuştukevet yorum yapma ,bir daha gider buluşursun olmadıysa olmadı dersin...ilk görüşmede kestirip atarsanda sonucu bu oluyor işte...neyseki yaşın daha genç ablan varmı?
Kadın sorunca panikledim bi an..bi kere daha görüşün dedi tmm dedim..Hemen elektrik alınmaz zaten.çok acele ediyosunuz.bir görüşün konuşun muhabbet edin.
üfff birde iki ablamıAma kadın bi cevap istedi ne düşünüyorsun falan diye..benimde bi cevap vermem lazımdı yalanda diyemedimevet 2 ablam var birde erkek kardeş
bak şimdi güzelim karşı tarafa sana nasıl fotolardaki gibi değil denmişse,onada elektrik ,kısa devre volt düşüklüğü işte adı herneyse söylenmiştir...eğer her tanıştırmada arabuluculuğu yapan net söylenenleri karşı tarafa iletiyorsa işte sen o zaman belli bir yorum yapma ...genel olarak söylüyorum bende.....bana senin söylediğin söylense herhalde bende çabalamazdım diyorum!
Merhaba günaydınlar ;
28 yaşındayım 3 yıl önce nisanliyken ayrıldığım için mi,yoksa saçma sapan insanlarla tanıştırıldığım için mi bilmiyorum çok korkuyorum doğru dürüst insan yok gibi sanki..
Daha dün iş yerinden bi ablanin kuzeniyle tanıştık 4 5 kişiydik..çocuk benden elektrik aldığını söylemiş bende çok beğendim çocuğu ama bisey hissetmedim ki zaten biz cocukla birebir konusamadik sohbet muhabbet gitti öyle.
Neyse abla bana fikrimi sordu "elektrik alamadım "dedim.
Ama bir kere yüzyüze görüşün hiç konusmadiniz ki dedi.tmm dedim.
Çocuktan ses soluk yok dun sabah kahvaltiya gitmiştik.
Bu arada resimlerinden farklı demis bu ne demek onuda anlamış değilim.
İyice umudum tükenmeye başlıyor
Kadın buluşun dediginde ben hemen tmm dedim zaten..kadın gitmiş elektrik almamis demiş.
+1
Kadin resmen yalvarmis " bulusun' diye. Bi onceki yorumda okudum. Konu sahibide lutuf etmis sagolsun. Tum bunlari duysaydim erkek olarak bende cabalamazdim. Neyini cabaliyimki?
Simdi konu sahibi otur derdine yan.
Hic uzulmedim adina.
Politik cevap verim bidahakineüfff birde iki ablamıkuzum senin şimdiye bayağı yol katetmen lazımdı!şaka şaka
tamam ciddi olayım fazlaca dürüst olmuşsun o zaman...beklntilerin doğacağı için kestirip atma işte....arabulucular da dürüst unutma
Kadin yalvarmadi ne düşünüyorsun dedi bende elktrik alamadim ama dedim.tmm bikere disarda görüşün dedi..tmm dedim hepsi bu
+1
Kadin resmen yalvarmis " bulusun' diye. Bi onceki yorumda okudum. Konu sahibide lutuf etmis sagolsun. Tum bunlari duysaydim erkek olarak bende cabalamazdim. Neyini cabaliyimki?
Simdi konu sahibi otur derdine yan.
Hic uzulmedim adina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?