- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Tuhh aradaki aracı niye hemen öyle demiş erkekler bizim gibi degil iste gurur yapıyorlar ustelemiyorlar nasib belki biraraya gelir konusursunuz hayirlisi bakalimKadın buluşun dediginde ben hemen tmm dedim zaten..kadın gitmiş elektrik almamis demiş.
Aynen hayırlısı olsun artık..benim anlamadığım bende mi hata var çözemedimTuhh aradaki aracı niye hemen öyle demiş erkekler bizim gibi degil iste gurur yapıyorlar ustelemiyorlar nasib belki biraraya gelir konusursunuz hayirlisi bakalim
Kadın buluşun dediginde ben hemen tmm dedim zaten..kadın gitmiş elektrik almamis demiş.
Ben istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayimhic ugrasma dedim..sonra kendimi ortamda buldum
ArtistmiSen bu gururla evde kalırsın. Elektrik alamadım ne ya neyin artistliği içindesin, çok beğendim görünüş olarak ama içini bilemem falan denir.
Ergen gibi trip yapıyosun. Cesaretli ol, duygularından korkma önce
Hemen kestirip atma birdahaki sefere konusmayida dene olumsuz dusunsende alaktrik alamadim demeAynen hayırlısı olsun artık..benim anlamadığım bende mi hata var çözemedim
Hayır o çocuğu görmeden daha..ben boyle tanistirilmalari sevmiyorum dedim..nolcak diye ısrarı gorusmeden once ettiBurda asagidaki alintida farkli diyosun ama?
Hem kadin bi yerinden uydurmadiya elektrik mevzusunu. Ki zaten sende burda belirttin " elektrik " diye. Bariz sen soyledin/ sinyal verdin.
Can'ım özür kırılmadın inşallah. Artistlik deniyor ama buna beğenip de beğenmemiş gibi yapınca. Fazla gurur göze vurur derler bi de. Lütfen açık iletişim kur. Birini beğenmek ayıp değilArtistmigüzel fikir öyle deyim bari
Hayır o çocuğu görmeden daha..ben boyle tanistirilmalari sevmiyorum dedim..nolcak diye ısrarı gorusmeden once etti
Hayır kirilmadimCan'ım özür kırılmadın inşallah. Artistlik deniyor ama buna beğenip de beğenmemiş gibi yapınca. Fazla gurur göze vurur derler bi de. Lütfen açık iletişim kur. Birini beğenmek ayıp değil
Esra erola bakamam hiç..evde olsaydım bakardımTamam orasini anladim. Olumsuz yaklasmissin, olabilir bisey diyemem.
Kimisi sevmez boyle seyleri.
Peki ardindan " elektrik" mevzusunu kim soyledi? Kadin uydurmus olamaz.
Sen su an " resimden farkliymis" gonderisini ogrendiginde uzuldun, umitsizlestin.
Ama bakiyorumda sende aynisini o adama yaptin " elektrik alamadim yaa" diyerek.
Esra erola bakarmsin.
Ben seyirci olarak " elektrik alamadim" cumlesinin bariz " tipim degilsin" anlamina geldgini biliyorum.
Ben olsam bende aramazdim seni.
Aynen :) demekki o da benden alamadiElektrik alamadiysan ne bu beklenti, tamam deli gibi asik olmamissin da gayet elektrik almissin:) resimdeki gibi degil demisse, resimde daha guzel demek istemis belli ki, cok beklentiye girme bence.
Kadın sıkıştırınca beni soyemek istemedim iyice israr etti ne dusunuyosun deyince .elektrik alamadım ama bilmiyorum dedim.tmm bikere de başbaşa görüşün deyince tamam dedim hepsi bu..bazi arkadaşlar peşimden koşsun demisim gibi algıladı ama asla öyle bisey olamaz..beni tanimiyoki niye kossun pesimdensende kendimi gördüm.. bende nişan attım. benim ailem tanıştırılma, aracı görücü işlerine çok sıcak bakar. bende sevmiyorum görücü olayını, hic tanımadan ne çıkarsa bahtına gibi oluyor. zaman gecip tanimaya çalışırken duygular oluşuyor bu sefer de karşıdakinin hatalarını gormezden geliyo insan. ama kendi etrafimdan birilerine de güvenemiyorum.. kimseye evet diyemiyorum. seni çok iyi anlıyorum.
belki o çocukla hic nasibiniz yoktur birbirinizden. o yüzden bi öyle bi böyle çıkmıştır ağzından
Siz elektrik alamadim demissiniz adamin da dunyada tek siz kaldiniz gibi pesinizden kosmasini beklemissiniz.Belki 2.görüşme için birşeyler yapabilirdi..
Neyse ki hoşlantı dememiş,TDK da yok öyle bir kelime bile yok :)Uf " elektrik alamadim" denirki ya.
Esra erol adaylarinin topluma dayatmasi tum bunlar.
Zaman gerek.
Bekle.
Nasip kismet.
Ama olmazsda " elektrik" felsefesiyle hayatina devam etmemen tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?