- 27 Ağustos 2017
- 15
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi cerenozturk5
-
Ben yeni evli bir kadınım . Cinsellikte sorun yaşıyorum. Nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama sevgilimin penisi çok büyük . Onu her görüşümde çok korkuyorum. Kendimi kasiyorum. Hepsini alamıyorum. Ne yapmam lazım ? Yardım lütfen..((
Of şuan çok kötüyüm , size kırıldım.Fake olduğun da hiç belli değil maşallah Ceren hanım abla.
Of şuan çok kötüyüm , size kırıldım.
Kocam tabiki .Kocan mi sevgilin mi
Bi kadın niye ben yeni evli bi kadinim yazar. Hiç belli olmuyor erkek oldugunBen yeni evli bir kadınım
Nasil Yani anlamadım .Bi kadın niye ben yeni evli bi kadinim yazar. Hiç belli olmuyor erkek oldugun
Yorumlarınız beni çok kırdı.(((
Siz kızlar çok kötüsünüz. Keşke hiç üye olmasaydım (((Allah aşkına yürü git kardeşim ya kendi zeka seviyene uygun forumlara hadi
bari çaktırma bu kadar e mi yavrum siz erkekler de kadınsal şeylere bu kadar meraklı olup bi de kadıntaklidi yapmaasanıx keşkeSiz kızlar çok kötüsünüz. Keşke hiç üye olmasaydım (((
Of şuan çok kötüyüm , size kırıldım.
Ne fantezisi , ben bir sorunumu paylaştım.Şu fantezi dünyası dar erkeklerin son günlerde buraya gelip, erkek erkeğe fantezilerini burda kadınmış gibi anlatması artık baydı. Bi de kendilerini zeki sanmaları en üzücü tarafı
Ne fantezisi , ben bir sorunumu paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?