korkuyorum yatamıyorum.

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Slm kızlar,

Dün gece evimizin yanındaki sokakta bır bağrışma sesleri duydum.
eşimi uyandıramadım,çünkü uyandıgında bir daha yatamıyor.
çalıstıgı icinde kıyamadım sesler sabah namazına kadar sürdü.
yatamadım,korktum sabaha karsı ancak yatabildim.

Eşime geceyi anlattım,yanımızda bir genc ölmüş cenazesiymiş.
sonra korkum gecti ve burası farklı bır yer oldugu icn ölüye nereye gömdüklerini sordum.
bizim gibi mi? dedim anlattıkları beni ürktü.

şimdi hala bagırma sesleri var gidip geliyor..
ve ben yatamıyorum..

ne anlattı da sizi ürküttü anlamadım ama boşverin.. tv açın, sesini de açın, sesleri duymayın..

Farklı bir yer derken ? Nerede yaşıyorsunuz ki ve ne anlattı eşiniz ?

Kulaklıkla telefondan slow muzik dinleyin rahatlatır uykunuzu getırır.. Siz düsündükce dinledikce daha cok korkarsiniz yapmayin bu eziyeti kendinize bi süre sonra takinti haline gelir her ses korkutur kendimden biliyorum :eek:
Not: "ölüden degil diriden korkun"...

Bence de tv açın, insan korkunca ses yoksa bile var gibi algılıyor, olayın etkisinden kurtuluncaya kadar tv yada radyodan yararlanın.

Kulaklıkla telefondan slow muzik dinleyin rahatlatır uykunuzu getırır.. Siz düsündükce dinledikce daha cok korkarsiniz yapmayin bu eziyeti kendinize bi süre sonra takinti haline gelir her ses korkutur kendimden biliyorum :eek:
Not: "ölüden degil diriden korkun"...
Canım kulaklıgı takamıyorum,takınca sanki ses yoksa var gibi hissediyorum..işte simdi esim horul horul agzını acıp yatmış.
Bense elimde telle.kadınlar kulbünde dolanıyorum.
kafamdaki seslerde gitmiyor.

Ölüden değil diriden kork derler birkaç sure oku Besmele çek içindeki vesvese gitsin

Suudi arabistandayım.
Ben ısrar edip sordum öyle anlattı..

ülkemizde çoğu yerde mezarlıklar şehrin ortasında evlerin arasında, insanlar mezarlıklarla karşı karşıya olan binalarda oturuyorlar yine de bir şey olduğu yok.. bunları düşünün, inançlı biriyseniz duanızı edin, tv açın yada eşinize sarılıp yatın..

Ama yapacak baska bi alternatif de kalmadi bu saatde.. Böyle o sesi dinlersen piskolojin bozulur..cokda merak ettim yaaa neymis o sesler diye

ülkemizde çoğu yerde mezarlıklar şehrin ortasında evlerin arasında, insanlar mezarlıklarla karşı karşıya olan binalarda oturuyorlar yine de bir şey olduğu yok.. bunları düşünün, inançlı biriyseniz duanızı edin, tv açın yada eşinize sarılıp yatın..
Tabiki inanclı biriyimde bilmem ben korkuyorum suan allahım sen yardım et .
Burda esim anlattıklarıyla turkiyedeki mezarlıklar bir degil canım oda korkuttu beni..

Yakıyorlarmı ceseti oğlumla bi akrabayı ziyarete gittik kabristana oğlum sordu o küçük küçük çekmecikler ne diye bizde söylemek zorunda kaldık şaşırmıştı ve korkmuştu şimdi alışdı malum iç içeyiz yabancılarla

Back
X