Korkuyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bundan 3-4 ay önce bir arkadaşlık sitesine sırf canım sıkıldığı için üye oldum. Biri yazdı ve konuşmanın sonunda numaramı istedi tersledim bağırdım çağırdım ve çıktım derken geçtiğimiz günlerde can sıkıntısından tekrar girdim o siteye. 3-4 aydan beri girmiyordum.

Sonra o kişi ile tekrar konuşmaya başladık. Numaramı istedi yine ve içimdeki bir ses ver dedi. Verdim, whatsapp dan yazmaya başladı resmini görmüştüm ancak yine resim vs attı. Bende üzerimde memleketim olan ilin simgesinin bulundğu bir tişört giydim.

Oralı olup olmadığımı sordu. baba tarafımın oralı olduğunu söyledim. Neresi dedi tam yeri söylememek için ilçesinin adını verdim. Bana direk 2 köy ismi söyledi. X'mi Y 'mi dedi. Ve bende ikinci söylediği köy olduğunu söyledim.

Kader mi tesadüf mü desem bilmiyorum o köyden şu sülalenin oğluyum ben dedi. Kısacası aynı köylüyüz. Belki çok çok uzaktan akrabalığımız vardır bilmiyorum.(Daha önce akrabam olan biri ile konuşmuştum ancak ne istediğini bilmeyen 2 günde 90 derece değişen biriydi.Olmadı, bir şeyler başlamadan bitti.)

Şuan kendisi il dışında olduğu için en kısa zamanda görüşme planları yapıyoruz. Beni beğendiğini, şimdiden kıskanmaya başladığını söyleyen biri var karşımda. Sosyal medya hesaplarımda ki bikinili resimlerim için kıskandım ben onları diye dile getirmesi vs.

Gün içinde sıklıkla mesajlaşmalar, genelde işe gittiği için benim o saatte uyuduğumu bildiği halde uyanır uyanmaz mesaj atmalar oluyor aramızda.

İlk defa görüntülü olarak konuşup birbirimizi bir nevi canlıda olsa görmüş olduk. Karşımda heyecanlanıp saçmaladı hatta.

Şimdi gelelim asıl konuya. Daha önce başımdan benzeri bir olay geçtiği için tekrarını yaşamaktan ölesiye korkuyorum. Hani benzer şeyler olacak da hayal kırıklığı yaşayacağım diye. Bu yüzden onun bitanem, canım vs söylemlerine genelde ismi ile hitap edip odunsu davranıyorum . Ama dediğim gibi korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan .

Diğer yandan tanıştığımız ortam belli. Soran olursa oturup bir tanışma senaryosu bulmamız gerek diyor kendisi. Cidden de şu arkadaşlık sitesinden tanıştık diyemeyiz kimseye ama bildiğimiz romanlara konu olacak bir tanışma şekli de bizimkisi.

Once sen tanis da baskalarini sonra dusunursun. Senin sorunun cok cabuk alisiyorsun insanlara. Simdi canim cicim demiyorsun ama icinden gecen belli.

Bence oluruna birak sonrasi dogal akisiyla gelir zaten.

Once sen tanis da baskalarini sonra dusunursun. Senin sorunun cok cabuk alisiyorsun insanlara. Simdi canim cicim demiyorsun ama icinden gecen belli.

Bence oluruna birak sonrasi dogal akisiyla gelir zaten.
Buna karşı alışmak değil kendi varlığını kendisi kabul ettirmeye başladı. Şuan görsel olarak beğendiğim biri.

sosyal medyada tanısıp evlenen mutlu arkadaşlarım da var tam aksi başını bin bir belaya sokup anlattıgın gibi hayal kırıklıgı yaşayanlarda

bence şuanki derdin hayal kırıklığından önce karşınızdaki kişiyi iyi tanımaya çalışmak olmalı

sevgiler

Adam Allah bilir kaç kişiyle görüşüyor. İnternetten tanışmalar bana hiç mantıklı gelmiyor aklım almıyor. Düşünsene sen 3 ay girmiyorsun bi giriyorsun adam hala orda. Ve sen de şu an konuştuğu tek kişinin kendin olduğunu sanıp her bilgini veriyorsun?
Bi de gelecek düşünüp endişeleniyorsun böyle biri için? Yapma ya! :))

korkuyorum diye başlık atınca kesin adam sapık çıktı, telefonla taciz ya da tehdit ediyor sandım neyse güzel bitmiş konu :)

eğer sen de hoşlandıysan, her şey bu kadar iyi gidiyorsa hayal kırıklığı yaşamaktan korkma.. aslında genel olarak hayal kırıklığı yaşamaktan korkma, bazen kırıklıklar insanı olgunlaştırır, büyütür, farklı açılardan bakmanı sağlar hayata.. bence üzülmeyeceksin ama, görüştükten sonra da gelişmeleri yaz :)

Begenirsin gerisi gelir belki, belki de gelmez. Internetten tek konustugu kiz sen de olmayabilirsin. O yuzden cok alisma derim.

bildiğimden başka hesabı yoksa o sayfanın konusunu zaten kapattı şuan ancak ailelerin sülaleri bilmesinin bir rahatlığı var bende nedense

tanımaya başlıyorum yavaş yavaş

farklı bir hesabı yoksa şuan girmiyor tanıştığımız günden beri. En fazla engellerdim aynı köylü çıktık gelecek olur mu diye düşünmemin sebebi bu.

en azından sülalerin bir tanışıklığı var illa ki farkında olmadan bir yerlerde denk geldik. aynı köylüyüz düğünlerde vs denk gelmiş olabiliriz ve bundan sonra da denk geleceğiz belki de bu yüzden hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.

Netten tanıştığın birine bilgilerini verip kendini bu denli ifşa etmen hayatının hatası olmaz inşallah....

Çocukla çok uzaktan akraba çıktığımız için hayatımın hatası olmaz sanmam. tehlikeli biri değil sülalesi.

Sülalesi iyi oda iyidir mantığı korkutucu geldi bana
Zira kardeşler bile zıt oluyor

Sen nasıl can sıkıntısından gidip oraya atmışsan kendini, onunda can sıkıntısıdır diye bakıyorum ben.

Bende esimle internetten tanıştım ama bizim ki arkadaslik sitesi degildi ortak hobimizle ilgili teknik bilgi, paylaşim forumuydu. Öyle arkadaslik, flort sitesi gibi yerlere uye olmadim olmazdimda (can sıkıntından bile) hos bunun can sikintilik bisey oldugunu dusunmuyorum ya neyse. Kimseyle tanisip goruşmezdim ordan. Mutlu olan varsada bana güven vermiyor. Beklentiyi dusuk tutun siz bence.

Sen nasıl can sıkıntısından gidip oraya atmışsan kendini, onunda can sıkıntısıdır diye bakıyorum ben.

ben seni buldum gerek yok artık girmeme diyor. giriyor mu diye arada bakıyorum tanıştğımız günden beri girmemiş

daha önce oradan biriyle tanışıp görüşmedim farklı mesleklerdeki insanlarla mesleği hakkında sohbet edip sohbeti orada bıraktım. ki çok sık giren biri değildim. ki en azından onun halası benim babamın yengesi tarafından birisi ile evli. x abla ile yalnız denk gelirsek laf arasında sorup soruşturacağım şu kişi kim nasıl biri diye.

Bence siz erkeklerin davranışlarına çok fazla anlam yüklüyorsunuz, sonra fos çıkıyor. O sitede tanıştığı kızlardan anca üç beş tanesi numarasını vermiştir, onlara da böyle davranmıştır. Ya da üç ay boyunca sizin girmenizi beklemiştir

benim girmemi vs bekledi demiyorum akrabam çıktığı için aramızdaki şeyin adı farklı yöne kaymaya başlayacak belki de diyorum

Bende eşimle Facebook üzerinden tanışıp evlendim arkadaşlarımız ortakmış meger ve 2 sokak ötemizde oturmuşlar senelerce,çok şükür mutluyuz ama arkadaşlık sitesinden kimsenin eş seçeceğini sanmıyorum şahsen.Genelde evliler çok takılıyor hangi site oldugunu bilmiyorum ama.

Sülalesi değil zaten çocuk tehlikeli olmasın bare diyorlar.

Kapalı hesabı dediğin sadece senin bildiğin hesabı kapalı.

Enteresan , görmeden hissetmeden yüz yüze konuşmadan dokunmadan hissedilen güven saçma geliyor şahsen bana ..

Neden real degil de internet de arkadaşlık sitesi .

Şimdi görüşürsünüz,sevgili olursunuz..
İlk kavgada gider kendini siteye atar beyefendi
Ve sonra her fırsatta girmis mi siteye kontrolleri baslar
Fazla ekşınlı bir ilişki hayal ettim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…