- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Diğer yandan tanıştığımız ortam belli. Soran olursa oturup bir tanışma senaryosu bulmamız gerek diyor kendisi. Cidden de şu arkadaşlık sitesinden tanıştık diyemeyiz kimseye ama bildiğimiz romanlara konu olacak bir tanışma şekli de bizimkisi.
Buna karşı alışmak değil kendi varlığını kendisi kabul ettirmeye başladı. Şuan görsel olarak beğendiğim biri.Once sen tanis da baskalarini sonra dusunursun. Senin sorunun cok cabuk alisiyorsun insanlara. Simdi canim cicim demiyorsun ama icinden gecen belli.
Bence oluruna birak sonrasi dogal akisiyla gelir zaten.
Buna karşı alışmak değil kendi varlığını kendisi kabul ettirmeye başladı. Şuan görsel olarak beğendiğim biri.
Begenirsin gerisi gelir belki, belki de gelmez. Internetten tek konustugu kiz sen de olmayabilirsin. O yuzden cok alisma derim.
sosyal medyada tanısıp evlenen mutlu arkadaşlarım da var tam aksi başını bin bir belaya sokup anlattıgın gibi hayal kırıklıgı yaşayanlarda
bence şuanki derdin hayal kırıklığından önce karşınızdaki kişiyi iyi tanımaya çalışmak olmalı
sevgiler
Adam Allah bilir kaç kişiyle görüşüyor. İnternetten tanışmalar bana hiç mantıklı gelmiyor aklım almıyor. Düşünsene sen 3 ay girmiyorsun bi giriyorsun adam hala orda. Ve sen de şu an konuştuğu tek kişinin kendin olduğunu sanıp her bilgini veriyorsun?
Bi de gelecek düşünüp endişeleniyorsun böyle biri için? Yapma ya! :))
korkuyorum diye başlık atınca kesin adam sapık çıktı, telefonla taciz ya da tehdit ediyor sandım neyse güzel bitmiş konu :)
eğer sen de hoşlandıysan, her şey bu kadar iyi gidiyorsa hayal kırıklığı yaşamaktan korkma.. aslında genel olarak hayal kırıklığı yaşamaktan korkma, bazen kırıklıklar insanı olgunlaştırır, büyütür, farklı açılardan bakmanı sağlar hayata.. bence üzülmeyeceksin ama, görüştükten sonra da gelişmeleri yaz :)
Netten tanıştığın birine bilgilerini verip kendini bu denli ifşa etmen hayatının hatası olmaz inşallah....
sapık hırlı hırsız vs tarzı değil anlamındaSülalesi iyi oda iyidir mantığı korkutucu geldi bana
Zira kardeşler bile zıt oluyor
Sen nasıl can sıkıntısından gidip oraya atmışsan kendini, onunda can sıkıntısıdır diye bakıyorum ben.
Bende esimle internetten tanıştım ama bizim ki arkadaslik sitesi degildi ortak hobimizle ilgili teknik bilgi, paylaşim forumuydu. Öyle arkadaslik, flort sitesi gibi yerlere uye olmadim olmazdimda (can sıkıntından bile) hos bunun can sikintilik bisey oldugunu dusunmuyorum ya neyse. Kimseyle tanisip goruşmezdim ordan. Mutlu olan varsada bana güven vermiyor. Beklentiyi dusuk tutun siz bence.
benim girmemi vs bekledi demiyorum akrabam çıktığı için aramızdaki şeyin adı farklı yöne kaymaya başlayacak belki de diyorumBence siz erkeklerin davranışlarına çok fazla anlam yüklüyorsunuz, sonra fos çıkıyor. O sitede tanıştığı kızlardan anca üç beş tanesi numarasını vermiştir, onlara da böyle davranmıştır. Ya da üç ay boyunca sizin girmenizi beklemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?