Korkuyorum

Sadece şunu merak ettim bu çocuk kaç aydır o sitede takılıyor?

Bi kere gireni anlarım hani meraktır bunaltıdır öylesine girmiştir tamam da aylarca o sitede takılan, ilk konuştuktan 4 ay sonra dönünce yine aynı yerde aynı şekil bulduğunuz adam anormal bi yokluk çekiyodur ben diyim. Bunun anlamı da şu oluyor, tüm hemcinsleriniz bunca zaman o adamdan kaçmışsa bi bildikleri vardır inanın

daha gormediniz bile birbirinzi degil mi? ne kadar da hizli gelismis yanyana bile gelmediginiz insanla durumunuz. sn adami tanidin da millete nasi tanistigini soylemek kaldi. bana hic tekin gelmedi.

Chat sitesinden tanışmak bana hiç güvenilir gelmiyor, insanların orada olma amacı belli değil mi? Piyango sana vurmuş da ilk ve son olacak mısın bakalım?
Not:facebooktan tanışıp evlendim. Fotoğrafını görüp azıcık asılmış olabilirim

sosyal ağlar neyse de chat sitesi sence de aklında soru işareti bırakmıyor mu?

Burayı ben mi yanlış anladım? Tam yerimi söylememek için ilçesinin adını verdim demişsin yani gerçek yerini söylememişsin nasıl akraba çıktınız ki. Valla anlamadığımdan soruyorum

Burayı ben mi yanlış anladım? Tam yerimi söylememek için ilçesinin adını verdim demişsin yani gerçek yerini söylememişsin nasıl akraba çıktınız ki. Valla anlamadığımdan soruyorum

Karsidaki ilceden direkt koy isimlerine girmis. Oradan ayni koylu olduklari ortaya cikmis. Akraba mi degiller mi orasi kesin degil.

Dürüst mu ki acaba netten tanıştığın insana da insan güvenemez. Ama direk şu sulalenin oğluyum diye kendini ifşa etmesi ve bi senaryo yazmaliyiz nasıl tanıştık diye konuşmaları da bi güzel olmuş. Bi bak çok dökme kendini güven veren biriyse devam edersn değilse bırak gitsin. Dikkat et ama. Basın belaya girmesin.

Ben de eski eşimle arkadaşlık sitesinde tanışmıştım. Kısa sürede de evlendik. Çok ortak noktamız vardı. Allah için 7 yıl güzel bir evliliğim oldu. Sadakat, saygı konularında sıkıntı olmadı hiç. Ki ben kontrolcü bir insanım. Ailesi de kendisi de çok iyi davrandı hep. Ama sonra boşandık ve neden boşandıpımızı bile anlamadım. Şimdi sakin kafayla düşününce adamın bekarlık hayatına özlem duyduğunu belki tanıştığımız arkadaşlık sitesinde yeni heyecanlar aradığını düşünüyorum. Yani sonuçta bitti ve arkadaşlık sitesinden bulunan adamdan hayır gelmeyeceğini anladım. O siteye tekrar üye olsam belki onu orda göreceğim ama hiç gerek bile duymuyorum.

belli olmuyor işte gerçi şuan amacım evlilik değil daha çok erken

kameradan vs konuştuk sadece yan yana görüşmedik. aileler tanışıyor ama .

Şimdi görüşürsünüz,sevgili olursunuz..
İlk kavgada gider kendini siteye atar beyefendi
Ve sonra her fırsatta girmis mi siteye kontrolleri baslar
Fazla ekşınlı bir ilişki hayal ettim şu an

yok sanmam öyle bir yapısı yok aksine daha çok beni kıskanıyor o.

benim girmediğim zamanlar onunda bir sevgilisi varmış o ara girmemiş. yeni yeni tekrardan girmeye başlamış.

daha gormediniz bile birbirinzi degil mi? ne kadar da hizli gelismis yanyana bile gelmediginiz insanla durumunuz. sn adami tanidin da millete nasi tanistigini soylemek kaldi. bana hic tekin gelmedi.

kameradan görüştük

Yarın birgün bu iş olmazsa seni ifşa etmesin?

etmez sanmam daha kendisi diyor bizim sülale dedikoducu aman duymasınlar diye

:)) benim de facebooktan tanışan arkadaşlarım oldu. hatta geçen liseden beri arkadaşım olan kız faceden tanışıp buluşmuş çocukla sapık çıkmış çocuk

sosyal ağlar neyse de chat sitesi sence de aklında soru işareti bırakmıyor mu?

hayır bırakmıyor

ilçe adı dedim hangi köyü şu mu bu mu diye 2 köy ismi verdi.

Karsidaki ilceden direkt koy isimlerine girmis. Oradan ayni koylu olduklari ortaya cikmis. Akraba mi degiller mi orasi kesin degil.

bizim köyde içten kız alıp verme çok var herkes bir şekilde uzaktan akraba.

benden çok kendisi anlatıyor hayatını. mesleğini çocukluğunu vs.

kader işte umarım tekrardan mutlu olacağın biri çıkar karşına yada çıkmıştır

Hem korkup hemde yapacagindan geri kalmamissin ee ne diyelim ne cikarsa artik bahtina. Ama pek guvenilir degil chat ortamlari evli mi sapik mi bilinmez seninle bir kac kizla gorusuo hala baska nicklerle girio mu nerden bilicen dibindekine guven yok bide uzaktakine bilemiorum artik sen dikkatli ol.

hayır bırakmıyor
iyi o zaman kolay gelsin ama yarın ifşa oldum bilmem ne pişmanım diye konu açmayın niyet istek belli burdaki herrrr kadın bunu bilir. çok büyük yaralar almış insanlar tanıyorum siz de körü körüne gidin bağlanın ne diyim. mutluluk sizinle olur inş

Bana internetten birine hele ki arkadaslik sitesi vs yerlerden birine numara verilmesi o kadar uc geliyor ki. Gecen cocukluk askim sosyal medyadan bisey yazdi iki cevap verdim 3. de numarami istemis cevap dahi atmadim yillardir gormemisim kimdir nedir biliyorum ama vermedim. Hic tanimadigi insana numarasini verenler bana cok cesaretli geliyor. Cok gereksiz. Oyle sitelerde takilan bir erkek kiz ariyordur, aylardir ariyordur, aylardir bulamamistir o yuzden hala sitededir. Umarim cicim kismi gecince basiniza is cikmaz. Ustelik koy ismi filan da vermissiniz Türkiye burasi. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sen de gidip gelip akrabalari buluyorsun o zaman.

Gorusmeden bir sey diyemiycem yalniz o bir erkek, her kiza yazar, her kizla konusur. Bunu da dikkate al.

tesadüfen denk geldik işte bakalım zamanla tanıyacağım

dibimdeki biri. babaannemin yeğenleri ile aynı mahallede oturuyor ailesi. şuan iş için başka ilçede sadece yine her fırsatta burada olan biri. evli değil orası kesin.

körü körüne bağlanmam ben ona. sonuçta uç duygularım yok ona karşı

bende ilk defa birine verdim numaramı oda bu kişi. aylardır giren biri değilmiş benim girmediğim zaman onunda hayatında biri varmış o zamanlar girmemiş

Sosyal medyadan tanisip da sevgili olan, evlenen sonu mutlu biten ornekler goruyorum ancak arkadaslik siteleri cok daha farkli, daha guvenilmez. Nasil tanistiginiza dair yalan soyleyecekseniz utanacaksaniz da o sitelerden birini tercih etmeyin zaten.
Henuz cook basindayken vazgecin, tanisma hikayenizi mutlulukla anlatabileceginiz birini tercih edin.

Hahaha kötü olmuş. Ben bir kez buluştum sonra isteme nikah oldu. Allah tan adam normal çıktı

şuan için benimki de normal

şuana kadar bir çok ortak noktamın bir olduğu aynı köyden uzak akraba olduğum birini niye kötü bir yanını görmeden vazgeçeyim ki.

köy ismi vermedim ilçe adı söyledim 2 köy ismi söyledi biri babasının köyü diğeri annesinin. tesadüfen aynı köylü çıktık

şuan için benimki de normal

şuana kadar bir çok ortak noktamın bir olduğu aynı köyden uzak akraba olduğum birini niye kötü bir yanını görmeden vazgeçeyim ki.

Henuz yuzyuze bile tanismamissiniz, uc ay sonra siteye girdiginizde hala orada oldugunu gorup de tekrar konusmaniz baslamis, nasil tanistiginizla ilgili yalan soylemeyi planliyorsunuz, ustune bir de akrabaniz. Bircok sebep var.En onemlisi de guvenebilecek misiniz? Yine sonucta sizin karariniz, biz sadece yorum yapip farkli bakis acilariyla da bakmaniz icin yaziyoruz. Yine de yanlis anlamayin birkac arkadasimdan internetten tanisma durumlarinda cok kotu orneklerle cok karsilastigim icin arkadaslik sitelerine karsi hep supheyle yaklasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…