insallah bende duyarım yaa esımde bende cok ıstiyoruz kesem guzel gorundu ne kadar beklemelıyım sızce?Ben 7 haftalık duymuştum. 10 haftaya kadar duymayan bile okudum burada
insallah bende duyarım dua edın lutfen bu doktor cok korkuttu benı yaa bır yandan cuma gunu hemen gıtmek ıstiyorum bır yandan da kotu seyler soyleyıp moralımı allah bullak etmesınden korkuyorum cok kararsızımBu doktorların bazıları kesinlikle salak! Ben 6+2 de gittim keseyi gördük kalp atışı için erken daha kese çok küçük dedi iki hafta sonra çağırdı bende senin gibi meraktan duramadım 7+3 de başka dr a gittim duydum.ve geç döllenmeymiş benimki haftasına göre geriden geliyor.ama sen o doktoru bırak bence.
insallah bende bebegımı kalp atıslarını duyarım ne kadar beklemem gerekıyor bide sizin kese kactı?Ben 7 haftalık duymuştum. 10 haftaya kadar duymayan bile okudum burada
İlk gittigimd 5bucuktu ikinci gittiğim 7 haftalıkti. Sağ salim kucağına al evladını inşallah canıminsallah bende bebegımı kalp atıslarını duyarım ne kadar beklemem gerekıyor bide sizin kese kactı?
insallah canım cuma gunune kadar zaman sankı durdu benım ıcınİlk gittigimd 5bucuktu ikinci gittiğim 7 haftalıkti. Sağ salim kucağına al evladını inşallah canım
allah razı olsun canım dua edın lutfen yenı evlıyım zaten ama cok ıstıyoruz esımle benım kesem 19.mm cıktı bu ıyımı sızce?Benim doktorum bana 8. Haftaya kadar zaman vermisti anca ozaman duymustum cok net bi sekilde. beklemelisin canim rabbim hayirlisiyla melegini kucagina almayi nasip etsin insAllah
allah razı olsun canım. yaa ben cok sakındım gecen haftaya kadar doktor boyle kotu seyler soyleyınce ne yapacagımı sasırdım psıkolıjım allak bullak oldu esım cok destek oldu yarın hayırlısıyla kontrole gıdıyorum ınsallah guzel haberlerle donerım canım kanamam da yok lelekenlnmede yok herseyı cok normal olarak yasıyorum...Canim sendende allah razi olsun:) butun ultrason fotograflarim evimde ben suan tatildeyim ama fazla stress yapma dualarim seninle iyi dusun iysi olsun ben cok evhamliydm dolayisiyla gebelik surecmin baslangicini bosuna kendime zehir etmisim gayet saglikli bi gebelik gecirdim cok sukur bazen hamileligi bile ozluyorum:)) kanaman lekelemen felan varmi ??
Cok sukur benimde gebelik baslangicimda ayniydi hic kanamam yoktu , hayirli haberlerle gelirsin insAllah canimallah razı olsun canım. yaa ben cok sakındım gecen haftaya kadar doktor boyle kotu seyler soyleyınce ne yapacagımı sasırdım psıkolıjım allak bullak oldu esım cok destek oldu yarın hayırlısıyla kontrole gıdıyorum ınsallah guzel haberlerle donerım canım kanamam da yok lelekenlnmede yok herseyı cok normal olarak yasıyorum...
canım cok kotuyum suan dunyam yıkıldı basıma sankı gıttım yıne görülmedi doktor vajınalultrasyondan baktı cok kucuk emriyo 2.00mm cıktı 10 gune kadar dusuk olacaksın dedı gebelıgın 100/90 olumsuz dedı...(Hiç üzülme inşallah duyarsın. Ben 8 haftalık dşye gittim son adet tarihine göre. Ama ultrasonda 6 haftalık çıktı geç döllenmeydi ve doğumum sat A göre olmadı 6 haftalık dedş ya bana. O zaman tahmini doğum tarihi 15 Temmuz falandı. 8 temmuzda doğdu bebeğim çok şükür.
Sat A göre de 22 hazirandı. Neyse konumuz bu değil aslında :)
Üzülme Geç döllenmedir bence dediğim gibi çoğu kişi de öyle oluyor hiç üzülme inşallah bebeğin seninle :)
canım cok kotuyum suan dunyam yıkıldı basıma sankı gıttım yıne görülmedi doktor vajınalultrasyondan baktı cok kucuk emriyo 2.00mm cıktı 10 gune kadar dusuk olacaksın dedı gebelıgın 100/90 olumsuz dedı...(Hiç üzülme inşallah duyarsın. Ben 8 haftalık dşye gittim son adet tarihine göre. Ama ultrasonda 6 haftalık çıktı geç döllenmeydi ve doğumum sat A göre olmadı 6 haftalık dedş ya bana. O zaman tahmini doğum tarihi 15 Temmuz falandı. 8 temmuzda doğdu bebeğim çok şükür.
Sat A göre de 22 hazirandı. Neyse konumuz bu değil aslında :)
Üzülme Geç döllenmedir bence dediğim gibi çoğu kişi de öyle oluyor hiç üzülme inşallah bebeğin seninle :)
canım cok kotuyum suan dunyam yıkıldı basıma sankı gıttım yıne görülmedi doktor vajınalultrasyondan baktı cok kucuk emriyo 2.00mm cıktı 10 gune kadar dusuk olacaksın dedı gebelıgın 100/90 olumsuz dedı...(Cok sukur benimde gebelik baslangicimda ayniydi hic kanamam yoktu , hayirli haberlerle gelirsin insAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?