korkuyorum

Canim cok uzuldum haberine..bol bol dua etmekte fayda var insAllah sende melegini kucagina alirsin bigun . Rabbim bu mubarek cumamızın hatrına sanada inşAllah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşAllah:)

Canim cok uzuldum haberine..bol bol dua etmekte fayda var insAllah sende melegini kucagina alirsin bigun . Rabbim bu mubarek cumamızın hatrına sanada inşAllah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşAllah:)
Amin canım ınsallah zaten dua etmektn baska bıseyımız malasef yokk...(

Selam canım eltime doktor dedi ki rahimde kesenin etrafı kan ile dolmuş çok kanama var. Düşüyor şuan bebek dedi. Eltimin de kanaması vardı ilk aylar çok sancısı oldu ama şuan bebeği maşallah 6 aylık oldu :)

Dua et Allah yardım etsin. Hem üzülme ne olursa olsun sabret herşey güzel olacak. Bende düşük pldu bak yine oldu çok şükür her işte bir hayır var bunu anlıyosun ben anladım.

Keske bende boyle beklıyebılseydım doktor on gune kadar dusuk beklıyorum son kez bakacak ultrasyondan cok kucuk bısey gordu o yuzden on gun sonra dedı eger dusuk olmzsa mudahale etmek zorunda kalacam dedı sabredıp dua etmekten baska bısey gelmıyor elımden allah razı olsun rabbım herkesın cougunu korusun saglıkllı bır gebelık gecırmeyı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…