Korkuyorum

Aynen öyle
Süt alerjisiyle yaşamayı ögreniyoruz işte çok sükur yinede

Üzme kendini çok olmamistir ilaçlar
İçin rahat etmiyorsa tekrar bi çocuk dr göster istersen
Bu saatte nereye goturcemkı BN bugunu bi atlatayım 3 ilacı kesıcm hastalığı gecsne kadar. İçime dert oldu d vıtwmini verdim dıye 3damla verılıyo inşallah damlanın zararı yoktur

İyi ozamn BN d vitamini az once verdım çocukta uyuyo diye endıselenıyorum

Bu saatte nereye goturcemkı BN bugunu bi atlatayım 3 ilacı kesıcm hastalığı gecsne kadar. İçime dert oldu d vıtwmini verdim dıye 3damla verılıyo inşallah damlanın zararı yoktur
Yarın götürürsün doktora artik bugun degil

Allah korusun ne ilaçları kullanan minicik bedenler var
Anne yüregi işte sizde dayanamiyorsunuz korkuyosunuz bişey olmaz bence

İnşallah. Antibiyotik mi bilmiyorum ki bogaz iltihabı agrı için yazıyo du recedede
Ilacın üzerinde yazar bir netten baksanız.
Ya da içiniz rahat etmiyorsa yarın aile hekiminize bile danışsanız cevaplar aynı anda kullanıp kullanılamayacağını. Belki doktorunuz kan ilacını atlamıştır. Çünkü genelde 5.ay bitiminde başlanıyor o ilaca.

Kan yapıcı dediğiniz demir ilacı. Ben hiç kullanmadım. Sağlık ocağından verilmek istendiği zaman tahlil istedik ve bebeğimin demir eksikliği yoktu. Şu an 10 aylık hiç demir ilacı kullanmamıza rağmen denir eksikligi falan yok.

Geçenlerde de bir grip atlattik. Acile gittiğimizde Dr hicbjr tahlil istemeden antibiyotik , ağrı kesici, kolay nefes alması için astım ilaci ve ateş düşürücü yazmıştı. İçim rahat etmedi, ertesi gün tekrar gidip tahlil istedik kızımın antibiyotik kullanmasını gerektirecek bir durum yoktu. Sadece grip geciriyordu ve acildeki Dr un yazdığı hiçbir ilaç grip ile alakalı değildi. Hiç ilaç kullanmadan 1 haftada atlattık. Dr Kadir Tuğcu' yu takip etmenizi öneririm. Bir forumda yazıyor kendisi.

Tabi her bebek aynı değildir . Çocuğunuzun ateşini beslenme durumunu göz önünde bulundurmaniz ve hastalığına doğru bir teşhis konulmasını sağlamanız lazım.

BN o iki şurubu 3 gun falan verdim düzeldi sesi ıyı oldu .Ama yinede tam toparlanması cok durgun uyuyamıyo .Uyudugundada cıglıkla uyanıyo bnm yavrum öyle degildi noldu bilmyrum ona sutumu bile dogru duzgun almamaya basladi

Sade bogaz iltihabi icin mi butun bunlar?

Bi antibiyotik vermesi gerekiodu birde 120 mg lik fitil atcaksin 8 saatte bir gunde max. 3 tane ediyor. Bu kdrina ne gerek var bende anlmdim

Asi olduktan 2 saat sonra fitil koyarim ben ki asi ancak etki etmeye basliyo o zmn.. atesini kontrol altina alirim bastan

Sade bogaz iltihabi icin mi butun bunlar?

Bi antibiyotik vermesi gerekiodu birde 120 mg lik fitil atcaksin 8 saatte bir gunde max. 3 tane ediyor. Bu kdrina ne gerek var bende anlmdim
O gecti .Sesi düzeldi .Kakasını gnelde yapamıyor cocuk cerraha götürdüm .Legenin içine su katıp iki kapak batıkon katcakmişim 15 dk içinde oturcak .gunde 3 defa .Salı günüde kontrole goturcem hep nazar değdi bebeğime yeminle. Çocuğumu yolda goren herkez sevmk istiyo kac aylık DİE soruyolar hep .Benki tombul masallah kilosu iyi göze geldı yavrum

Ben kaka yaptiginda kivami nasil oluo? Kati mi? Yani kabiz mi oluyo normalmi?

Eger normalse dert etme diycemde kac gunde yapio?

Ben kaka yaptiginda kivami nasil oluo? Kati mi? Yani kabiz mi oluyo normalmi?

Eger normalse dert etme diycemde kac gunde yapio?
Yok pütürlü sıvı bısı katı degil.. Kakasını 3 gun yapmıyo .Müdahale etmiyim diorum bukezde bnm yavrum dayanmıyo cok ağlıyo. Sancı yapıyo sanırım

Yok pütürlü sıvı bısı katı degil.. Kakasını 3 gun yapmıyo .Müdahale etmiyim diorum bukezde bnm yavrum dayanmıyo cok ağlıyo. Sancı yapıyo sanırım
Canim ondan aglamiodur belki...3 gunde yapiosa ve normalse kabiz degilse surekli mudahale etmeki alissin. Benim kizda bi 3 gunde yapar bi 5 gunde bazen her gun.. belli degil.. halbuki abileri normalde bu aylarda her gun sabah yaparlardi. Her cocuk bir olmaz.. 1 gunde 5 kezde normal, 5 gunde 1 kezde.. bunu doktor dedi bana.. sen su ver sutunude ver korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…