- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok pişmanlık falan duymayın öyle zararı olacak bişey değil,ama enfeksiyon geçene kadar kan ilacına gerek yok.Bncede 3 ilacı var hastalığı gecene kadar vermicem çocuğuma bişi olmasnda cok pişmanım verdıgıme
Bu saatte nereye goturcemkı BN bugunu bi atlatayım 3 ilacı kesıcm hastalığı gecsne kadar. İçime dert oldu d vıtwmini verdim dıye 3damla verılıyo inşallah damlanın zararı yokturAynen öyle
Süt alerjisiyle yaşamayı ögreniyoruz işte çok sükur yinede
Üzme kendini çok olmamistir ilaçlar
İçin rahat etmiyorsa tekrar bi çocuk dr göster istersen
Haklısın keske vermeseydim keskeYok pişmanlık falan duymayın öyle zararı olacak bişey değil,ama enfeksiyon geçene kadar kan ilacına gerek yok.
İyi ozamn BN d vitamini az once verdım çocukta uyuyo diye endıselenıyorumBebekler hasta iken ozellille bakyeriyel enfeksiyon gecirirken demir ilacina ara vermek gerekiyor. Bebeğin iyilesince demiri verirsin şimdi verme. D vitamini ilac sayilmaz. Korkma birşey olmaz ama dikkatli ol yine de sık kontrol et ilactan degil de ateşini falan takip etmen gerekir.
Yarın götürürsün doktora artik bugun degilBu saatte nereye goturcemkı BN bugunu bi atlatayım 3 ilacı kesıcm hastalığı gecsne kadar. İçime dert oldu d vıtwmini verdim dıye 3damla verılıyo inşallah damlanın zararı yoktur
Oyle Rabbim o meleklerede şifa versın inşallahYarın götürürsün doktora artik bugun degil
Allah korusun ne ilaçları kullanan minicik bedenler var
Anne yüregi işte sizde dayanamiyorsunuz korkuyosunuz bişey olmaz bence
Ilacın üzerinde yazar bir netten baksanız.İnşallah. Antibiyotik mi bilmiyorum ki bogaz iltihabı agrı için yazıyo du recedede
Yok endişe etme birsey olmaz ama dediğim gibi ateşini takip et çok geçmiş olsun kısa zamanda iyilessin bebegin inşallahİyi ozamn BN d vitamini az once verdım çocukta uyuyo diye endıselenıyorum
Bugun hstaneye gtruyrum cnmNasıl oldu bebeğin
BN o iki şurubu 3 gun falan verdim düzeldi sesi ıyı oldu .Ama yinede tam toparlanması cok durgun uyuyamıyo .Uyudugundada cıglıkla uyanıyo bnm yavrum öyle degildi noldu bilmyrum onaKan yapıcı dediğiniz demir ilacı. Ben hiç kullanmadım. Sağlık ocağından verilmek istendiği zaman tahlil istedik ve bebeğimin demir eksikliği yoktu. Şu an 10 aylık hiç demir ilacı kullanmamıza rağmen denir eksikligi falan yok.
Geçenlerde de bir grip atlattik. Acile gittiğimizde Dr hicbjr tahlil istemeden antibiyotik , ağrı kesici, kolay nefes alması için astım ilaci ve ateş düşürücü yazmıştı. İçim rahat etmedi, ertesi gün tekrar gidip tahlil istedik kızımın antibiyotik kullanmasını gerektirecek bir durum yoktu. Sadece grip geciriyordu ve acildeki Dr un yazdığı hiçbir ilaç grip ile alakalı değildi. Hiç ilaç kullanmadan 1 haftada atlattık. Dr Kadir Tuğcu' yu takip etmenizi öneririm. Bir forumda yazıyor kendisi.
Tabi her bebek aynı değildir . Çocuğunuzun ateşini beslenme durumunu göz önünde bulundurmaniz ve hastalığına doğru bir teşhis konulmasını sağlamanız lazım.
Asi olduktan 2 saat sonra fitil koyarim ben ki asi ancak etki etmeye basliyo o zmn.. atesini kontrol altina alirim bastanHiç sorma cnm valla cok dikkat ediyorum gunde ıkı kez ustunh değiştiririm terden hasta olmasn diye butun kiş hasta olmadı sonra hasta oldu asi da yapılınca ateşi falan cıktı .Ayrı ayrı Dr dan ilaç olunca ister istemez korkuyorum d vitamını ve b ilacı daha var vermiyodum cok fazla olur dıe bugun dikkat ettimde gözlerinin altı morluk olmus vitamin eksikliğidir belkı dıe düşündüm verdım cok pişman oldum .Ya BN uyurken çocuğuma bısı olursa dıe korkuyorum
Geçmis olsun inşallah iyileşir bir an onceBugun hstaneye gtruyrum cnm
O gecti .Sesi düzeldi .Kakasını gnelde yapamıyor cocuk cerraha götürdüm .Legenin içine su katıp iki kapak batıkon katcakmişim 15 dk içinde oturcak .gunde 3 defa .Salı günüde kontrole goturcemSade bogaz iltihabi icin mi butun bunlar?
Bi antibiyotik vermesi gerekiodu birde 120 mg lik fitil atcaksin 8 saatte bir gunde max. 3 tane ediyor. Bu kdrina ne gerek var bende anlmdim
İnşallah cnm tskGeçmis olsun inşallah iyileşir bir an once
Ben kaka yaptiginda kivami nasil oluo? Kati mi? Yani kabiz mi oluyo normalmi?O gecti .Sesi düzeldi .Kakasını gnelde yapamıyor cocuk cerraha götürdüm .Legenin içine su katıp iki kapak batıkon katcakmişim 15 dk içinde oturcak .gunde 3 defa .Salı günüde kontrole goturcemhep nazar değdi bebeğime yeminle. Çocuğumu yolda goren herkez sevmk istiyo kac aylık DİE soruyolar hep .Benki tombul masallah kilosu iyi göze geldı yavrum
Yok pütürlü sıvı bısı katı degil.. Kakasını 3 gun yapmıyo .Müdahale etmiyim diorum bukezde bnm yavrum dayanmıyo cok ağlıyo. Sancı yapıyo sanırımBen kaka yaptiginda kivami nasil oluo? Kati mi? Yani kabiz mi oluyo normalmi?
Eger normalse dert etme diycemde kac gunde yapio?
Canim ondan aglamiodur belki...3 gunde yapiosa ve normalse kabiz degilse surekli mudahale etmeki alissin. Benim kizda bi 3 gunde yapar bi 5 gunde bazen her gun.. belli degil.. halbuki abileri normalde bu aylarda her gun sabah yaparlardi. Her cocuk bir olmaz.. 1 gunde 5 kezde normal, 5 gunde 1 kezde.. bunu doktor dedi bana.. sen su ver sutunude ver korkmaYok pütürlü sıvı bısı katı degil.. Kakasını 3 gun yapmıyo .Müdahale etmiyim diorum bukezde bnm yavrum dayanmıyo cok ağlıyo. Sancı yapıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?