Korkuyorum

Sadece süt veriyorum su hıc vermiyorum 4 aylık daha .Su verilmez dio herkez

Anne sutumu?

Ben mamaya basladm mecburen veriorum.. gerekmez seninkine ama bu aydan sonra ztn ek gidaya baslayabilirsin mecburen su vercen o zmn. Versende olur sen vermesende yani

gunde bi biberon mama veriyorum ama onuda bıtırmıyo mama sevmıyo bnki
Sütümde hep olmuyo .Acaba sıvı alımı az dıemi boyle oluyo kafam cok karıştı ya. Ne gibi ek gıda veriyosun bnm ki ilk bebegim pek bilgim yok

Arkadasim dr kadir tugcu, bir sitede sorulari cevapliyor. Bence ona yaz simdi yazsan sabah cevap veriyor. Ben dr u tanidigimdan beri cogu ilaci azalttim. 5 senedir takip ediyorum dr.u. Googledan da aratabilirsin. Gecmis olsun ilaclar fazla benim fikrimde. Atesi var mi

O ilaçları kestım cnm cok tsk .Ateslnmişti bıara

4 aydan sonra istersen ek gidaya gecebilion ya:) pure mure yapabilion ya? Hani yemek yemeyi ogrenmesi icin . 4 ay zorunlu degil 6. Aya kdr yolu var. Benim
Kiz 6 aylik olcak bu ayben basladim az az vermeye..

Mesela papates puresi.. tadimlik yutmayi ogrensin diye.. meyveli yogurt verdim bi kac kez.. muz vermeye calistim kustu mesela:) yutamadi.. suyla inceltmeme ragmen.. yarin brokoli puresi yapcam mesela karnibahar puresi olur.. havuc olur.. meyveler sonraya kalsa iyi cunku meyveyi genelde severek yiyolar ztn sekerli olduundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…