Ne bileyim herkes kocamla aramda cinsellik bitti dogumdan sonra diye konu aciyor :)2 hamilelik yaşadım, ikisinde de hatrı sayılır kilolar aldım, ikinci bebeğim 6 aylik spora basladim 4-5 kilo fazlam kaldı, evet kilo alınıyor , çatlak da oluyor ama bu eşinizle aramızı bozulması için geçerli bir sebep değil.
Burada ki konulara bakıp kendinizi korkutmayın, çocuklar eşimle aramizdaki bağı daha da kuvvetlendirdi bizim , güzel düşünün güzel seyler olsun :)
Bebeğin emerse bol su ile o kilolar çabuk gidiyo benvede eşin vücudun için değil biraz bakım için sitem eder ğijama olayına okadarda salmamak lazım korkmayın bişey olmaz :)Evet tam da hissettiğim bu. 1 yildir bebek istiyoruz ve bir kere dis gebelik gecirdim tupum patladi ölümden döndüm falan şimdi tekrar denemeye basladik ve bende bir korku olustu ya aldigim kilolari veremezsem ya vucudum cok kotu olursa ya esim artik beni begenmezse falan burdaki ilgili konulari okudukca korkum artiyor. Her erkek boyle mi oluyor?
Esime acikca sordum o da kilo almamin sarkma olmasinin catlama olmasinin normal oldugunu bunlardan dolayi benden sogumayacagini ama dogumdan sonra paspal bir sekilde dolasirsan giydigin bir pijamayi 5 gun degistirmezsen soguyabilirim dedi :) bir de ben minyon bir tip oldugumdan kilo alinca aninda belli oluyor
Yok o kadar salmam ya 2 gun yikanmasam kendim rahatsiz olurum zaten :)Bebeğin emerse bol su ile o kilolar çabuk gidiyo benvede eşin vücudun için değil biraz bakım için sitem eder ğijama olayına okadarda salmamak lazım korkmayın bişey olmaz :)
Benim esimde kilolu aslinda ama ben kendim de rahatsiz olurum diye dusunuyorum kilomdan cunku minyonum az kilo bile cok duruyorValla kilolarım aynen duruyor, ikinci doğumdan sonra vücut folofoş oldu.
Her yerim ayrı bıngıldıyor.
Evde lekeli pijamalarla da geziyorum.
Ve hala ola ki eşim beni beğenmezse diye bir kaygım yok, olamaz da.
Karşımdaki adam kıvanç, kenan hiç değil.
Fani bedenin her saniye bir kayba uğrayabileceği bilincinde olarak, beni salt beden güzelliğimle seven bir adama tahammül edemezdim.
Bu halimle de çok güzelim, dünyaya insan getirmek kolay bir şey değil ve götürüleri var.
Şuan kendime zaman ayırmak çocuklarımdan ilgmi çalmak olduğundan, erteliyorum.
Size de böyle düşünmeyi tavsiye ederim.
Aynen katiliyorum sadece gerekli kadar yemek lazim. Burdaki konularda okudum hep o salma surecinde aldatilanlar bosananlar kocasi tarafindan hor gorulenler gozumu cok korkuttuDikkat ederseniz çok kilo almazsınız ki almayın zaten iki kişilik yemenin kimseye faydası yok. Bir süre salmak da normal. Lohusalik ve bebeğe alışma süreci zor. İnsan boş bulduğu yerde uyumak istiyor. O sırada düşündüğü en son şey kocanın libidosu oluyor yani. Kilolar verilir çatlaklar da bebisin hediyesi olarak kalır :)
Canım alınan kiloların çoğu Doğumdan sonra hiç dikkat etmesen bile kendiliğinden gidiyor bu kadar korkma. Sen de biraz gayret gösterir pijamanı da sık değiştirirsen problem olmaz :) aynı dış gebelik süreci benim başımdan da geçti. Zor bir süreç atlatmışsın böyle olumsuz şeyleri takma kafana. Sağlıklı bir gebeliğin, huzurlu bir yuvan olsun inşallahEvet tam da hissettiğim bu. 1 yildir bebek istiyoruz ve bir kere dis gebelik gecirdim tupum patladi ölümden döndüm falan şimdi tekrar denemeye basladik ve bende bir korku olustu ya aldigim kilolari veremezsem ya vucudum cok kotu olursa ya esim artik beni begenmezse falan burdaki ilgili konulari okudukca korkum artiyor. Her erkek boyle mi oluyor?
Esime acikca sordum o da kilo almamin sarkma olmasinin catlama olmasinin normal oldugunu bunlardan dolayi benden sogumayacagini ama dogumdan sonra paspal bir sekilde dolasirsan giydigin bir pijamayi 5 gun degistirmezsen soguyabilirim dedi :) bir de ben minyon bir tip oldugumdan kilo alinca aninda belli oluyor
Tesekur ederim o gunleri hatirladikca gozlerim doluyor hala. Pijama konusunda kesinlikle hakli zatenCanım alınan kiloların çoğu Doğumdan sonra hiç dikkat etmesen bile kendiliğinden gidiyor bu kadar korkma. Sen de biraz gayret gösterir pijamanı da sık değiştirirsen problem olmaz :) aynı dış gebelik süreci benim başımdan da geçti. Zor bir süreç atlatmışsın böyle olumsuz şeyleri takma kafana. Sağlıklı bir gebeliğin, huzurlu bir yuvan olsun inşallah
Bitmek değilde özellikle ilk aylar geceleride uyumayan bir bebeğiniz varsa , çocuk öncesi gibi olmuyor ama zamanla oda normale dönüyor yani bizim için öyle oldu en azından..Ne bileyim herkes kocamla aramda cinsellik bitti dogumdan sonra diye konu aciyor :)
Bu genetikle alakalı bir durum.Benim esimde kilolu aslinda ama ben kendim de rahatsiz olurum diye dusunuyorum kilomdan cunku minyonum az kilo bile cok duruyor
Tabi o normal ama bu aralar oyle konulari cok sık okudum galiba :)Bitmek değilde özellikle ilk aylar geceleride uyumayan bir bebeğiniz varsa , çocuk öncesi gibi olmuyor ama zamanla oda normale dönüyor yani bizim için öyle oldu en azından..
Ozaman sıkıntı yok vücutla ilgili düşünecelerini eşinde belli etmiş zaten herkes aynı diye bişey yok sizde doktor kontrolünde 12kilodan fazlasını almamaya dikkat ettinizmi bebek 4aylık olana kadar zaten eskisindende zayıflıyo insan ama emzirme sürecinde yiyip içip yatmıcan sadece bol su spora bile gerek yok emzirmek omadar güzel bişeyki daha hızlı zayıflanıyoYok o kadar salmam ya 2 gun yikanmasam kendim rahatsiz olurum zaten :)
Gebelik basladiginda spora baslamayi dusunuyorum bendeBu genetikle alakalı bir durum.
Ben ilk doğumda 12 kilo aldım, tam da doktorumun önerdiği gibi.
Ama ne oldı, 4 ü çocuk plesenta su derken doğumla gitti gerisi aynen kaldı.
Yavaş ve az alınan kiloya vücudum adapte olup, kendine yük görmediğinden atamadı.
Hemen yine hamile kaldım, ikincide 8 kilo aldım yine 4 ü aynen duruyor.
Düzensiz beslenme ve insanüstü yaşam mücadalesi verdiğimden, kilolarımın çocuklarımın kreşe başlayana kadar gitmesi de muhtemel değil.
Ama 30 kilo alan arkadaşlarım 6 ay içinde eski kilosuna döndü.
Az kilo alıp da vereni daha görmedim.
Evet emzirmek en iyi kilo verme yontemi ama mesela ben muhtemelen sezeryan olucam cunku kendimde saglikci oldugumdan catimin dar oldugunun farkindayim sezeryandan sonra kilo vermej daha zor oluyor diye biliyorumOzaman sıkıntı yok vücutla ilgili düşünecelerini eşinde belli etmiş zaten herkes aynı diye bişey yok sizde doktor kontrolünde 12kilodan fazlasını almamaya dikkat ettinizmi bebek 4aylık olana kadar zaten eskisindende zayıflıyo insan ama emzirme sürecinde yiyip içip yatmıcan sadece bol su spora bile gerek yok emzirmek omadar güzel bişeyki daha hızlı zayıflanıyo
Gebeliğin sağlıklı geçmesi açısından, annenin hayatına olduğu gibi devam etmesi önerilir.Gebelik basladiginda spora baslamayi dusunuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?