Korkuyorum.

hanmadi

Love Yourself
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
5.270
17.390
248
İyi akşamlar herkese.
Kelimenin tam anlamıyla şuan hissettiğim şey korku. Hiçbir şey beni sakinleştiremiyor şuan, bir de burayı deneyeyim dedim. Ağlayarak yazıyorum öncelikle :KK70:
Yarın gece evimden ayrılıyorum. Başka bir şehre gidiyorum çalışmak için. Öncelikle yaşadığım şehirde istediğim gibi bir kariyer olanağı yok. 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep ailemle yaşadım. Onları çok seviyorum. Dünyanın en iyi iki insanı bence. Ama kalabalık içinde özgüven problemim olduğunu düşünüyorum ve ailemle sonsuza kadar yaşayamayacağımı düşünerek böyle bir karar aldım. Kendi ayaklarım üzerinde durarak yaşamaya karar verdim yani...
1 hafta öncesine kadar her şey tamamdı ama 1 haftadır özellikle akşamları çok kötü oluyorum. Bugün sürekli ağladım. Elimde olsa gitmeyeceğim. Yıllarımı geçirdiğim evime bakıp bakıp ağlıyorum. İlk kez ailemden ayrılıyorum ve kim bilir ne kadar süre görüşemeyeceğiz. Evime de aylarca gelemem gibi. Çok korkuyorum. Gittiğimde ne bulacağımı bilmiyorum. Doğru bir karar verdim mi şuan ondan bile emin değilim, tek düşünebildiğim şey gitmek istemediğim. Sonsuza kadar annem ve babamla oturmak istiyorum.
Düşüncelerimi toplayabildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım ama sizce doğru mu yapıyorum? Bunu sormak için de çok geç artık ama bilmiyorum, siz ailenizden kaç yaşında ayrıldınız? Alışılıyor mu gerçekten? Onlara gidip sarılmak istiyorum ama ağladığımı görüp üzülmelerini istemiyorum. Çok saçma bir durumdayım...

Korkmaniz cok normal.Ama gecicek bundan emin olabilirsiniz.Kendi ayaklarinizin üzerinde durmaya karar vermissiniz ki bu cok dogru bir karar.Insan her seye alisiyor.Ben de cok fazla degisiklikler yasadim hayatimda.Simdi de önemli bir karar almanin esigindeyim.Degisikliklere acik olmak sizi güclü yapar.Basaricaksiniz eminim.

Size bol sans diliyorum.Yolunuz acik olsun.

Oncelikle umarim her sey gonlunuzce olur. Bir gun evkeneceksiniz ve yine ayrilacaksiniz o evden. Bu kadar bagimli yasarsaniz sorunlar da kacinilmaz olacaktir.

Korkmaniz cok normal.Ama gecicek bundan emin olabilirsiniz.Kendi ayaklarinizin üzerinde durmaya karar vermissiniz ki bu cok dogru bir karar.Insan her seye alisiyor.Ben de cok fazla degisiklikler yasadim hayatimda.Simdi de önemli bir karar almanin esigindeyim.Degisikliklere acik olmak sizi güclü yapar.Basaricaksiniz eminim.

Size bol sans diliyorum.Yolunuz acik olsun.
Çok teşekkür ederim, umarım güçlü yapar dediğiniz gibi. Zerre kadar güç hissetmiyorum bugün kendimde. Umarım geçer..
Size de yeni kararınızda bol şans, en hayırlısı olsun umarım :)

Oncelikle umarim her sey gonlunuzce olur. Bir gun evkeneceksiniz ve yine ayrilacaksiniz o evden. Bu kadar bagimli yasarsaniz sorunlar da kacinilmaz olacaktir.
Evlenmeyi düşünmüyorum ama o daha kolay olurdu sanırım, en azından çıkıp gelebilirdim istediğimde. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.

Camdan dışarı bak evlerinde ışıkları yanan herkes bir ailede doğuyor bir sürü acılar yaşıyorlar, evlerinden ailelerinden ayrılıp başka hayatlar kuruyorlar ya tek başına ya da biriyle birlikte.. Bu en kolay ayrılık para kazanmak için ayrılınca ilk ağlayış ise en kolayı bu emin ol

Halledersin,yaparsın,aşarsın güzelim. Kendine güven,şansın bahtin yolun açık herşey gönlünce olsun.

18 yaşımda üniversite okumak icin ayrıldım

4 sene okudum. 3 sene çalıştım. Tek başımaydım.

Hayat bana şunu ögretti; ait hissetmediğin yerde yaşamak dünyanın en zor şeylerinden biriydi. (Tolstoy da bunu söyler)

Kimsem yoktu. Arkadaşlarım vardı. Ama o kadardı. Tek başıma acile giderdim. Gebersem de kalkmak zorundaydım. Çünkü yalnızdım. Büyük sehirdeydim. Para kazaniyordum. Parami yiyordum. Ama emanettim orda. Hiç-bir yerine ait değildim.

Insanların yuzlerine bakıyordum ve icimden soruyordum; burda mi yaşıyorsun? Neden burda yasiyorsun? (Çünkü bana göre ancak bir mecburiyetten dururdu insanlar orda) (oysa turkiyenib en guzel ve yasanir sehirlerinden biriydi.. )

"Doğma büyüme buraliyim,burayi cok seviyorum,burda yasamak istiyorum" diyenlere cok şaşırıyordum. Çünkü olamazdi. Insan isteyerek orda kalamazdi. Oraya ait hissedemezdi.

Tam 7 sene her an gidecekmiş gibi yaşadım. Ve bi gün istifami verdim. Aileme döndüm. 3 sene ailemle durdum. Cennetti burası. Her köşesi bana aitti bu memleketin. Ve ben de buraya aittim
Yerlesiktim.

Sonra evlendim . Ama memleketimden ayrılmamayi şart koştum eşime.

Annem alt sokakta oturuyor
Camdan bakınca görüyorum.

Anladim ki ait olmadigim yerde göcebeyim.

Ama alışıyor insan. Buna inan. Alışacaksın. Kendi ayakların üzerinde durmak güzeldir . Ama tolstoyun da "dünyanın en zor duygusu ait olmadığın yerde yaşamaktır" demesinin bir nedeni vardir

Bence git. Yaşa öğren. Belki kendini oraya ait hissedersin. Denemeden bilemezsin. Bu mükemmel bir tecrubedir. Yolun açık olsun

Canım benim daha gencecik yaşta böyle birşeye cesaret eden birinin başaramayacağı birşey olduğuna inanmıyorum !
22 yaşında , kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmak çok gurur verici bir şey ... bu duyguları hissetmen o kadar normal ki , ama kendi düzenini , kendi evini kurduğunda ne kadar iyi yaptığını anlayacaksın .. ayrıca artık mesafeler sorun mu ? Uçak -otobüs yoksa görüntülü konuşma var .. hepsi geçer ! Başaracaksın inanıyorum :) en kötü , denedim dersin ! Kaybedecek hiç birşeyin yok ..
Bol şans !❤

Ogrenciligi saymazsak (cunku 2 haftada 1 gidiyordum ailemin yanina) 22 yasinda atanip ayrildim. 1000 km uzaga. Babam, annem,kardeslerim beni biraktilar atandigim sehre. Donecekleri zaman yaslar akivermisti gozlerimden 🙁 Babam hadi bin arabaya gidelim tamam bu kadar uzulme yavrum demisti. Annem de hadi ordan aglasan da sizlasan da kalacaksin burda, kocaya versem gitmem demezsin is guc sahibi oldun agliyosun demisti 😂 Tabi yolun yarisina kadar aglamis anacim sonradan duydum 😊 Birakip gittiler ya beni zönk diye 😁

18 yaşımda üniversite okumak icin ayrıldım

4 sene okudum. 3 sene çalıştım. Tek başımaydım.

Hayat bana şunu ögretti; ait hissetmediğin yerde yaşamak dünyanın en zor şeylerinden biriydi. (Tolstoy da bunu söyler)

Kimsem yoktu. Arkadaşlarım vardı. Ama o kadardı. Tek başıma acile giderdim. Gebersem de kalkmak zorundaydım. Çünkü yalnızdım. Büyük sehirdeydim. Para kazaniyordum. Parami yiyordum. Ama emanettim orda. Hiç-bir yerine ait değildim.

Insanların yuzlerine bakıyordum ve icimden soruyordum; burda mi yaşıyorsun? Neden burda yasiyorsun? (Çünkü bana göre ancak bir mecburiyetten dururdu insanlar orda) (oysa turkiyenib en guzel ve yasanir sehirlerinden biriydi.. )

"Doğma büyüme buraliyim,burayi cok seviyorum,burda yasamak istiyorum" diyenlere cok şaşırıyordum. Çünkü olamazdi. Insan isteyerek orda kalamazdi. Oraya ait hissedemezdi.

Tam 7 sene her an gidecekmiş gibi yaşadım. Ve bi gün istifami verdim. Aileme döndüm. 3 sene ailemle durdum. Cennetti burası. Her köşesi bana aitti bu memleketin. Ve ben de buraya aittim
Yerlesiktim.

Sonra evlendim . Ama memleketimden ayrılmamayi şart koştum eşime.

Annem alt sokakta oturuyor
Camdan bakınca görüyorum.

Anladim ki ait olmadigim yerde göcebeyim.

Ama alışıyor insan. Buna inan. Alışacaksın. Kendi ayakların üzerinde durmak güzeldir . Ama tolstoyun da "dünyanın en zor duygusu ait olmadığın yerde yaşamaktır" demesinin bir nedeni vardir

Bence git. Yaşa öğren. Belki kendini oraya ait hissedersin. Denemeden bilemezsin. Bu mükemmel bir tecrubedir. Yolun açık olsun
Harika yazmışsın öncelikle çok teşekkür ederim. Gideceğim şehre her gittiğimde ben de kendimi oraya ait hissetmiyorum hiç. Belki de hep turist olarak gittiğim için. Şuan yaşadığım şehri çok seviyorum. Ama hayatımda olması gerektiğini düşündüğüm şeyleri burada bulamıyorum. İyi bir arkadaş çevresi vs. Dediğin gibi en azından gidip deneyeceğim. Gittiğim yerde en yakın arkadaşım var. Bakalım belki çok iyi olacak, belki farklı bir yol isteyeceğim. Bu belirsizliği de sevmiyorum. Ama hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin. Denemeden bilemem. Tekrar teşekkür ederim :)

Canım benim daha gencecik yaşta böyle birşeye cesaret eden birinin başaramayacağı birşey olduğuna inanmıyorum !
22 yaşında , kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmak çok gurur verici bir şey ... bu duyguları hissetmen o kadar normal ki , ama kendi düzenini , kendi evini kurduğunda ne kadar iyi yaptığını anlayacaksın .. ayrıca artık mesafeler sorun mu ? Uçak -otobüs yoksa görüntülü konuşma var .. hepsi geçer ! Başaracaksın inanıyorum :) en kötü , denedim dersin ! Kaybedecek hiç birşeyin yok ..
Bol şans !❤
Öyle tabi ama alışkanlıklarımın değişmesini de sevmiyorum, evime misafir gibi gelmek istemiyorum bilmiyorum çocukça şeyler hissediyorum belki de :D Değişimi sevmiyorum ama deli cesareti midir nedir böyle büyük kararlar alıyorum birden :D Çok teşekkür ederim :)

Ogrenciligi saymazsak (cunku 2 haftada 1 gidiyordum ailemin yanina) 22 yasinda atanip ayrildim. 1000 km uzaga. Babam, annem,kardeslerim beni biraktilar atandigim sehre. Donecekleri zaman yaslar akivermisti gozlerimden 🙁 Babam hadi bin arabaya gidelim tamam bu kadar uzulme yavrum demisti. Annem de hadi ordan aglasan da sizlasan da kalacaksin burda, kocaya versem gitmem demezsin is guc sahibi oldun agliyosun demisti 😂 Tabi yolun yarisina kadar aglamis anacim sonradan duydum 😊 Birakip gittiler ya beni zönk diye 😁
:KK61::KK61: O andan çok tırsıyorum yaaa. Gelip bırakmasınlar istedim çünkü bırakıp gitmeleri daha çok koyar sanki. Nasıl dayandın ki :D

hanmadi hanmadi kıyamam ya ağlama o_O

Ben senin mesajlarından çok güçlü bir kız olduğunu düşünüyorum . Yaparsın be !

Ya ama bu çok damar olmadı mı :D Yapma bak zor tutuyorum zaten :p
Güçlü olmaya çalışıyorum ama kalbim sızlıyor sanki. Umarım yapabilirim :KK74:

Ya ama bu çok damar olmadı mı :KK70: Yapma bak zor tutuyorum zaten :p
Güçlü olmaya çalışıyorum ama kalbim sızlıyor sanki. Umarım yapabilirim :KK74:

Konunu Kral Tv yayınlarına çevirdim videolarla ama al bak bu olsun o zaman :-)

Dağları del tek başına :KK62:

Back
X