Korkuyorum:(

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Kizlar bana yardim edin icimi rahatlatin biraz evde cok tedirginim korkuyorum apartmanda 44 daire var ve sadece oturan 4 daire variz diger ucu birinci katta ben 11. Kattayim yani cok sessiz kimse yok birde karsi insaattan bir kiz cocugu intihar etti ve ben o dusme sesini duydum yerde yattigini gordum ustu kapaliydi ama gordum iste offf odadan odaya girmeye korkuyorum esimde gec saatte geliyo ders calismam lazim calisamiyorum bile tvyi acmadan duramiyorum tek basima nolur biseyler soyleyin icimi rahatlatin biraz

Valla sizi çok iyi anlıyorum. Ben karşı komşum akrabam olduğu halde evde tek başımayken çok korkarım. Öyle sadece hırsızmış vs değil kendi kendimi korkuturum resmen saçma sapan şeyler getiririm aklıma. Ama en önemlisi üstüne düştükçe bu meselenin insan daha çok tedirgin oluyor canım. Ben biraz biraz aştım bu durumu. Tüm odaların lambasını yakar tv açardım ama artık aklıma öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum, dua okuyorum. Güzel şeyler düşünüyorum. Sende zihnini meşgul edecek olumlu şeyler düşünmeye çalış. Ve kesinlikle dua et derim Allah yardımcın olsun

Bende cok yalniz yasadim korkmadim camim acik yattim yeri geldi ama simdi korkuyorum
İntihar eden kızdan dolayı mı? Zavalli kiz intihar edip kurtulmus insanlardan kendi derdi kendine yeter, gelip komsulari korkutacagini sanmiyorum. Cok korkuyorsaniz ayet el kursi felek nas okuyun

İyi de kiz intihar etmis , korkacak ne var bunda?
Hani evine biri girip camdan atlasa anlarim sizi ama su anda anlayamiyorum gercekten
Bence mesele hırsız yada eve birinin girmesi değil. Yada birinin birini yemesi değil insanı bazen sessizlik bile korkutuyor. Komşu sesi olsun istiyor bence arkadaş.

Kıza yazık olmuş yaa.. ve sizde onun etkisinde kalmışsıniz eve biri girer diye korkuyosaniz bence 11.ci kata hırsızlık gibi bı durum olurmu?? Sanmam .. bebisiniz olsaydı moral olurdu

Bence mesele hırsız yada eve birinin girmesi değil. Yada birinin birini yemesi değil insanı bazen sessizlik bile korkutuyor. Komşu sesi olsun istiyor bence arkadaş.
Senelerce yalniz yasadim , tek korktugum hirsizlardi o da mustakil evdeyken korkuyodum , neyse ben gidiyorum konudan , anlamadigim mevzular bunlar benim

Aynen oyle diger evim birinci katti ama komsularin yukarida oldugunu biliyodum mahalle guvenliydi birinci kattan disariyi izliyordum en kotu disardan gecen insanlar bile guc veriyordu

Kıza yazık olmuş yaa.. ve sizde onun etkisinde kalmışsıniz eve biri girer diye korkuyosaniz bence 11.ci kata hırsızlık gibi bı durum olurmu?? Sanmam .. bebisiniz olsaydı moral olurdu
Birinin girmesi cok zor pencere kilidi de var hemde cok yuksek ama iste evet olayin etkisi de kaldim oglum var bir tane gunduz bir sekilde geciyorda cocuk uyuyunca kotu oluyor

Aynen oyle diger evim birinci katti ama komsularin yukarida oldugunu biliyodum mahalle guvenliydi birinci kattan disariyi izliyordum en kotu disardan gecen insanlar bile guc veriyordu
Canımm dediğim gibi kötü şeyler düşünmemeye çalış. Hepsi vesvese

Korkmayın lütfen kapınız kilitli ve sağlam ise güvendesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…