Korkuyorum...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar..
Benim konum her zamanki mesele..
5 yıldır bebek için bekliyoruz..
Geçen yıl 1. Tüp bebek tedavim negatif ile sonuçlandı..
Oysa çok hazırlanmıştim cok hayal kurdum kesin olur gözü ile baktım..
Benim için çok büyük yıkım olmuştu..
Uzun süre ara verdik tedaviye hic iyi değildim..
Piskolojik tedavi gördüm şuan daha iyim..
Yakında dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. Haziranda başlıyoruz ama ben çok korkuyorum yine negatif olur diye aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
Bir yanım soğudu bebek mevzusundan bir yanım olsun istiyor.. çok karisigim..
Bir yanım senden anne olmaz çok yıprandın Piskolojik olarak diyor bir yanım ben güçlüyüm yine ayağı kalkarım diyo..
Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var..
Benim aklım çok karışık...
Çok korkuyorum.. vesvese halindeyim...
Çok uzak geliyor bana hamilelik..
Kendimi hamile düşünemiyorum...
Bir yandan da deli gibi istiyorum..
Hayal kuruyorum sonra yok olmaz yine üzülürsün boşver diyorum..
Ben bende değilim ne dersiniz bu durumuma? :(

Rabbim yardimcin olsun evvela.
Sıkıntı etme Rabbim en doğrusunu bilir insAllah vakti zamani gelince nasip edecektir eger nasipte varsa. Niye öyle diyorsun her bayana annelik çok ama çok yakisir anne olmayi bile heleki inanki sende cok guzel bi anne olursun sabırla bekle insAllah saglikla bi yavru kucagina almak nasip olur

Biraz dinlenmelisin, mental olarak güçlü ol osnra da bedenen güçlü ol. Acele etme. Nasipte varsa olur yoksa olmaz. Senin elinden Allahın takdirinden başka bisey gelmez. Olmuyorsa hayırlısı böyle olduğundandır. Daha bugün bir çocuk anne babasını ve kardeşlerini siyanür içirerek zehirlemiş. Öldürmüş.

Olanda 1 hayır, olmayanda bin hayır aramak lâzım.

Allah hayırlı bir evlat verecekse nasip olsun.

Eğer hayirsizsa , başınızı yere indirecekse hiç vermesin.

Bunlari gözardı etmemek lazım.

Palu ailesinin damadı gibi bir yaratığı Rabbim evlat diye kimselere vermesin.

Ben de aynı durumdayım seninle. 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim. İnsan çok yıpranıyor. Hele o hiç olmayacakmış korkusu en kötüsü. Allah yardımcın olsun. Pes etme, hazır hissettiğinde başla.

Ben de aynı durumdayım seninle. 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim. İnsan çok yıpranıyor. Hele o hiç olmayacakmış korkusu en kötüsü. Allah yardımcın olsun. Pes etme, hazır hissettiğinde başla.
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. Çok zor bir sınav..

Merhaba arkadaşlar..
Yakında dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. Haziranda başlıyoruz ama ben çok korkuyorum yine negatif olur diye aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
Bir yanım senden anne olmaz çok yıprandın Piskolojik olarak diyor bir yanım ben güçlüyüm yine ayağı kalkarım diyo..
Ben bende değilim ne dersiniz bu durumuma? :KK43:
oncelikle pozitif dusununku pozitif olsun iki basarisiz asilamadan sonra ilk tup bebek denememde sonuc aldim 8 yilin sonunda ama olmazsa dunyanin sonu diye bakmadim hayatima devam ettim ve sonrasindada kendiliginden bir cocugum daha oldu su an biri 7 biri 5 yasinda allah isteyen herkese nasip etsin bu durumu insallah ama bu kadar takilirsaniz negatif sonucada kendinizi hazirlayin uzulerek soyluyorum😔

Kendini hamile düşünemiyorsun
Hem cok doğal hemde buna mudahale etmen gereken bısey.
Ben de maalesef bu surecı hıc sakın gecıremedım , emın ol benden kotu degılsındır. Ben haftalarca evde perdelerıde acmadan yasadım, o kadar çok istedim ki ...
Ben son tedavımde ben 3. denemede hamile kaldım , tüp bebek kliniği ile görüştüm bunların hepsini anlattım .
Tamam sız tedavı yapacaksınız ama benim yapmam gereken hıc bısey yok mu bu surecte dıye.
Bundan 10 sene oncesınden bahsedıyorum .
Var dedıler ama tıbbı olarak kanıtlanmıs bır etkısı yoktu yınede denedım.
Nöral terapi ve akupunktur yaptırdım ben tedavıden once ve transfer gunune kadar.
Nefes terapisine katıldım grupla.
İşimi bıraktım , cok zayıftım biraz kılo almaya calıstım , sıgarayı bıraktım .
Artık ne sebeb oldu bılmıyorum ama yıne bunlar yapılırken kuantum da calıstık hem kendım cok cabaladım hemde gıttıgım yerler yonlendırdı.

Sonuc olarak butun bunlara ragmen ve bunlardan ötürü hamile kaldım .
Donmuş spremle üstelik sansımız cok olmamasına ragmen , çok şükür ki Oğlumda sapa sağlam doğdu.

9 yaşını gecti sımdı , onu o kadar cok sevıyorum ki ne yasadıklarımdan nede ona duydugum sevgıden hıc bısey eksılmedı.

O bi kardeş istedi onun yolunda da cok sey yasadım , cocuklarımı buyutunce neden bunları ben yasadım konusuna yogunlasıp yardım alacagım. Mutlaka bısey ıcın kendımı cezalandırmıs olmam gerekıyor. Tüp bebeksız olmaz dedıler, ben yıne yaptıgım seylerı yaparak normal yolla hamıle kaldım oda doğdu . Oda sımdı 17 aylık.
Onları cok seviyorum , yaşadıklarıma pişman değilim hatta kendımle gurur duyuyorum ama cocuklarımın hayatı ıcın bunu neden yasadıgımı merak edıyorum .

2 evlılık yasadım , her ıkısıde farklı evlılıklerımden . Ilkı azosperm dıgerı ıse agır morfolojık bozukluk ve varıkosellı ıkı bey. Bunlar tesaduf olamaz

Gidişata mudahale edecek gucun varsa eger yenılmeyecegını dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar..
Allah yardımcınız olsun. Siz bu kadar üzüldükçe bedeniniz de stresten engel olabiliyor bu duruma. Kendinizi rahatlatın biraz. Sürekli bu duruma odaklı ve üzgün olursanız stres yaşarsınız. Tabi biliyorum yaşamadığım için konuşmak kolay geliyor bana belki ama gerçekten çok çocuk isteyen arkadaşım var ve hiçbir sağlık sorunları bulunmadığı halde olmuyor. Bir tanesi artık dert etmeyeceğim dediği zaman hamile kaldı. Birisi pek çok denemeden sonra hamile kaldı. Rabbim size de yardım eder inşallah

pes etme biz kadınız annelik bizim iç güdülerimizde var ve çok güçlüyüz. Ben bir gün bile vazgeçmedim sen de vazgeçme onu içinde hissettiğinde tüm bu yaşadıkların uçup gidecek sabırla devam yola yılmak yok

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizi bebeğinizle kavuştursun inşallah :dua: Allah'tan umut kesilmez bol bol dua edin, hayırlısını isteyin. Dualarım sizinle

Dünya üzerinde gelmiş gecmiş milyarlarca kadın bu süreci yasayıp ama iyi ama kötü anne oluyor siz neden olamayasınız ki
Bende gebe kalmadan önce hic hayal vs kurmazdım bebek istedigimdende acıkcası yüzde yüz emin değildim ama basına gelince annelik zembille inmiş gibi otomatik bebegini koruma içgüdüsüyle onu sahipleniyorsun zaten hic merak etme
Gebe kalacagına inan negatif seyler düğünmekten vazgec tüp bebek sürecinde olup kendisi normal sekilde hamile kalan bi dünya arkadasım var tamamen psikolojinle alakalı sende yapabilirsin
Hayatının odak noktasını bebekten cıkar ve rahatlamaya baska hobi bulmaya calıs emin ol en kısa sürede hamile kalıp cokta güzel bi anne olacaksın

Merhaba arkadaşlar..
Bende geçen ay tüp bebek denedim doktorun söylediklerinden Sonra olacağından çok emindim ama olmadı sonuç negatif.Yaşadıklarınıza benzer şeyler bende yaşadım.Deli gibi bebek isteyen ben transferden Sonra bi tuhaf oldum nasıl olacak negatif sonuçlanabilir,keşke yaptırmasaydım,biraz daha bekleseydim,olursa nasıl bakıcam diye.Hatta kimseye söyleyemedim beni ayıplarlar diye.İki kez tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı onunla konuştum oda ben gibi olmuş.Tüp bebekte normal gebelikten çok farklı ilerliyor süreç.Benim tekrar yaptırmaya cesaretim Yok .Yaşadıklarınız gayet normal.Ama şunu unutmayın bu tedaviler hep birer vesile zamanı geldiğinde olacak zaten.Olmuyorsa da zamanı gelmemiştir.Allahım bizim için en iyisini biliyor kendinizi rahat bırakın bol bol dua edin.Bizim sınavımız da bu bol sabır gerekiyor.

Yer Gök dua ile duanın gücüne inan
Bende 2. Tedavime eşim ve Dr un ısrarları üzerine isteksiz basladim.
1. Olmadı bu nasıl olsun kafasindaydim transferden sonra düşünmedim bile olur mu olmaz mı diye takmadim kafama 1.ye göre çok rahattim.
Evde test yapmıştım ama emindim gene tek çizgi çıkacağından 2.cizgiyi görünce inanamadim insan inanamiyor gerçekten de
1. Olmadığında bende dedim ki ben asla anne olamayacagim her şey bu kadar
Ama Rabbim öyle ummadığın bir anda gönderiyor ki sen bile şaşiriyorsun
Ve sen bu sefer o güzel duyguyu tadacaksin ben inanıyorum sende inan ve insAllah burda hamileyim dedigin haberinide alacağız

Kendini hamile düşünemiyorsun
Hem cok doğal hemde buna mudahale etmen gereken bısey.
Ben de maalesef bu surecı hıc sakın gecıremedım , emın ol benden kotu degılsındır. Ben haftalarca evde perdelerıde acmadan yasadım, o kadar çok istedim ki ...
Ben son tedavımde ben 3. denemede hamile kaldım , tüp bebek kliniği ile görüştüm bunların hepsini anlattım .
Tamam sız tedavı yapacaksınız ama benim yapmam gereken hıc bısey yok mu bu surecte dıye.
Bundan 10 sene oncesınden bahsedıyorum .
Var dedıler ama tıbbı olarak kanıtlanmıs bır etkısı yoktu yınede denedım.
Nöral terapi ve akupunktur yaptırdım ben tedavıden once ve transfer gunune kadar.
Nefes terapisine katıldım grupla.
İşimi bıraktım , cok zayıftım biraz kılo almaya calıstım , sıgarayı bıraktım .
Artık ne sebeb oldu bılmıyorum ama yıne bunlar yapılırken kuantum da calıstık hem kendım cok cabaladım hemde gıttıgım yerler yonlendırdı.

Sonuc olarak butun bunlara ragmen ve bunlardan ötürü hamile kaldım .
Donmuş spremle üstelik sansımız cok olmamasına ragmen , çok şükür ki Oğlumda sapa sağlam doğdu.

9 yaşını gecti sımdı , onu o kadar cok sevıyorum ki ne yasadıklarımdan nede ona duydugum sevgıden hıc bısey eksılmedı.

O bi kardeş istedi onun yolunda da cok sey yasadım , cocuklarımı buyutunce neden bunları ben yasadım konusuna yogunlasıp yardım alacagım. Mutlaka bısey ıcın kendımı cezalandırmıs olmam gerekıyor. Tüp bebeksız olmaz dedıler, ben yıne yaptıgım seylerı yaparak normal yolla hamıle kaldım oda doğdu . Oda sımdı 17 aylık.
Onları cok seviyorum , yaşadıklarıma pişman değilim hatta kendımle gurur duyuyorum ama cocuklarımın hayatı ıcın bunu neden yasadıgımı merak edıyorum .

2 evlılık yasadım , her ıkısıde farklı evlılıklerımden . Ilkı azosperm dıgerı ıse agır morfolojık bozukluk ve varıkosellı ıkı bey. Bunlar tesaduf olamaz

Gidişata mudahale edecek gucun varsa eger yenılmeyecegını dusunuyorum
cute çok güzel yazmışsın

Merhaba arkadaşlar..
Benim ablam 2 düşük yaptı, bir kez bebği kanında öldü aldırmak zorunda kaldı, bir başarısız tüp bebek tedavisi oldu, tam artık herşeyden umudunu kesti olmayacak benim nasibimde yok bebek sahibi olmak dedi herşeyi bıraktı, tam o ay kendiliğinden hamile kaldı şuanda dünya tatlısı 2 tane kzı var tam 9 yıl bekledi onlara kavuşmak için darısı başınıza olsun hiç tedaviye gitmeden hamilelik haberinizi alırsınız inşallah, Allahtan ümit kesilmez.

Olumlu şeyler söylemek isterdim ama su an bende o psikolojideyim,olmayacak korkusu yüzünden tedaviye bile başlayamıyorum çünkü olumsuz olursa sonuç ümidim tükenecek.bana kalan sadece bu ümit.bitirmek istemiyorum onu da.sadece olacağı varsa o güne kadar bekleyeceğim, kismet diyip unutmaya çalışıyorum

Back
X