• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Çok aşırı derecede kafama taktım arkadaşlar ne olur yardım edin. Ben çok pimpirikli bir insanım. 1 hafta falan önce ailemle bir çay bahçesine gitmiştik. Orada yavru bir kedi gördüm. Bir tane daha yavru vardı sanırım kardeşiydi. Ama o baygın gibi yatıyordu. Öbür yavru çok sevimli geldi sevmek için elimi uzattım. Çok ürkekti ki genelde yavrular çok cana yakın oluyorlar. Neyse yavrunun önüne yiyecek koydum yedi su içti falan. Yemeğini yedikten sonra kucağıma aldım azıcık sevmek için. Ama dediğim gibi çok ürkekti durmadı zaten hemen kucağımdan atladı. Tırmalamadı ya da ısırmadı. Ama benim ellerimde salata yaparken bıçakla kesilen minik yaralar var. Salyası değmiş midir diye düşünüyorum. Şimdi şöyle ki ben bu kedi kuduz muydu diye düşündüm açıkçası :KK43: Bunu düşünmemin sebebi çok ürkek olması kaçması.Bir de kardeşi hasta gibi yatıyordu dediğim gibi. Onun yanına falan gitti. Annemle babam saçmalama bir şey olmaz falan dediler. O yüzden aşı vs. yaptırmadım gerçi ortada bir şey de yok. Hüsnü kuruntu mu yapıyorum. Çok kafama takıyorum kendimi yiyip bitiriyorum. Başım dönüyor gibi hissediyorum. Yarın acile gidip iğne vurulayım mı

Çok aşırı derecede kafama taktım arkadaşlar ne olur yardım edin. Ben çok pimpirikli bir insanım. 1 hafta falan önce ailemle bir çay bahçesine gitmiştik. Orada yavru bir kedi gördüm. Bir tane daha yavru vardı sanırım kardeşiydi. Ama o baygın gibi yatıyordu. Öbür yavru çok sevimli geldi sevmek için elimi uzattım. Çok ürkekti ki genelde yavrular çok cana yakın oluyorlar. Neyse yavrunun önüne yiyecek koydum yedi su içti falan. Yemeğini yedikten sonra kucağıma aldım azıcık sevmek için. Ama dediğim gibi çok ürkekti durmadı zaten hemen kucağımdan atladı. Tırmalamadı ya da ısırmadı. Ama benim ellerimde salata yaparken bıçakla kesilen minik yaralar var. Salyası değmiş midir diye düşünüyorum. Şimdi şöyle ki ben bu kedi kuduz muydu diye düşündüm açıkçası :KK43: Bunu düşünmemin sebebi çok ürkek olması kaçması.Bir de kardeşi hasta gibi yatıyordu dediğim gibi. Onun yanına falan gitti. Annemle babam saçmalama bir şey olmaz falan dediler. O yüzden aşı vs. yaptırmadım gerçi ortada bir şey de yok. Hüsnü kuruntu mu yapıyorum. Çok kafama takıyorum kendimi yiyip bitiriyorum. Başım dönüyor gibi hissediyorum. Yarın acile gidip iğne vurulayım mı
O iğne acilde vurunmuyor. Her ilde belirli bir hastane var orası yapıyor. Kuduz olan kedi 10 gün içinde ölürmüş bilginiz olsun yavruları takip edin isterseniz.

Of bilmiyorum ya :(

Kuduz hayvan sudan korkar. Saldırgan olur, yiyip içmez. İlk hamlesi ısırmak olur. Kuduz kedilere çok ender bulaşır ki bol miktarda salyayla muhatap olmanız lazım.

Valla kuduz aşısı uygulanması kolay bir aşı değil. Siz bence bir psikiyatra görünün. Olmayan bir hastalık için değil, olan bir hastalık için tedavi görmüş olursunuz.

Halk arasında pimpirikli olmanın tıp literarüründe farklı karşılıkları var.

Ailemle cay bahcesine gitmiştik kedi var diyince kediyi de oradan attirdiniz sandim.
Siz nasıl bir insansınız? Burada panik halinde konu açmışım yazdığınız şeye bakın. Çay bahçesi dediğim açık alan. Dolayısıyla kediler ve köpekler orada dolaşabilir. Kibledim sizi.

Kuduz hayvan sudan korkar. Saldırgan olur, yiyip içmez. İlk hamlesi ısırmak olur. Kuduz kedilere çok ender bulaşır ki bol miktarda salyayla muhatap olmanız lazım.

Valla kuduz aşısı uygulanması kolay bir aşı değil. Siz bence bir psikiyatra görünün. Olmayan bir hastalık için değil, olan bir hastalık için tedavi görmüş olursunuz.

Halk arasında pimpirikli olmanın tıp literarüründe farklı karşılıkları var.
Haklısınız. Çok teşekkür ederim.

Evet var? Ama bunun konuyla bir ilgisini çözemedim. Sonuçta ben kediyi babamın yanında sevmedim.
[/QUOTE]

Konu tanidik geldi de yine ailenle bilmem nerede otururken köpek var ve babamin alerjisi var diye olay yaratmiştin ya. Dedim kediyi de mi attirdi acaba tüyü filan uçardi ruzgarla icecegine...
Neyse

Bu kadar sorunsa hayvanlara elinizi surmeyin ayrica o bulasti mi bu bulasti mi...
Birsey olmaz.

Her gördüğü kediyi seven biri olarak 21 yıldır başıma ufacik bisey gelmedi ki ne kediler sevdim öptüm bi bilseniz :)) bisey olmaz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X