Hakikaten, size ne?Assirinin assirisi duyarli ve hassas pispis team on airisteyen istedigini yazar arkadasim, bize ne size ne?
Aile planlaması hakkında fikrinizi mi sormuşlar acaba?hadsizmis ne hadsizligimi gordun sen benim ! asil senin yorumun hadsiz .. densizlikmis guleyimmi simdikonu sahibi konu acmis bende yorum yaptim.. yorumumda hic bir densizlik goremiyorum..
Bu seviye duyar kasmaniz komik ve sacma geldi o yuzden yazdim. Yeni dogum yapti diye kimseye bir sey diyemeyecek miyiz? Sebep? İnsanlarin annesi miyiz, babasi mi, kocasi mi?Hakikaten, size ne?
Doğru kötü giden evliliğe çocuk yapmış kadına sorarım çocuğu neden mahkum ettin diye deAile planlaması hakkında fikrinizi mi sormuşlar acaba?yooooo.
yeni doğum yaptım, çocuğum için endişeliyim demiş. Cevabı, doğurmasaydın mı bunun gerçekten? Tam olarak nasıl yardımcı oldunuz? :) napsın kadın doğmuş çocuğunu?
Bu seviye duyar kasmaniz komik ve sacma geldi o yuzden yazdim. Yeni dogum yapti diye kimseye bir sey diyemeyecek miyiz? Sebep? İnsanlarin annesi miyiz, babasi mi, kocasi mi?
O kadar korkuyordunuz madem, 2. Cocuk neden sorusu da gayet mantikli makul bir soru. Benim de 2 cocugum var, bu kadaya erismedim hic ustelik babalarindan ayrildim tek basima bakiyorum vs vs. Yani bu kadar tedirgin olsaydim yasadigim hayattan ve/veya ulkeden, degil 2.’yi hic cocuk yapmazdim ben. Bu sebeple 2. Cocuk neden? Demek ki guvendiginiz birileri bir seyler var
Doğru kötü giden evliliğe çocuk yapmış kadına sorarım çocuğu neden mahkum ettin diye de
diğer türlü saçma olmuş mantıksız yani
0 korkulu anne yoktur ayrıca zaten hormonlar şuan değişiyor vs vs
ama sen de az sinirlen cicim bir kaç
Kişinin yok madem korkuyordun çocuk neden yaptım cümlesi konu sahibini etkilemez çünkü mantıksız bir cümle artık
Ben 1.vanbeth şekerimduyar kasıyorum lütfen rahatsız etme
Prim falan yapacağım bu duyar üzerinden.
sonra gelsin beğeniler. Kraliçe falan oluyor muyduk burada? Var mı öyle şeyler?
Olayi anlatabilmek icin kendimi orneklendirdim yoksa ben sizi ilgilendirmem siz de beni. Ben bir guvencem olmasaydi 2. Yi dogurmazdim, dolayisiyla bi seylerden korkmuyorum diyorum. Keza konu sahibi de ayni sekilde olmali ki dogurmus.bize ne sizden?
bundan sonra tavrım bu, zira siz söylediniz.
Rahatlatılma kelimesi şunun için kullanılıyor aslında genelde karşı taraf korkacak bir durum olmadığına ikna edilmek istiyor bu da rahatılma oluyorOlayi anlatabilmek icin kendimi orneklendirdim yoksa ben sizi ilgilendirmem siz de beni. Ben bir guvencem olmasaydi 2. Yi dogurmazdim, dolayisiyla bi seylerden korkmuyorum diyorum. Keza konu sahibi de ayni sekilde olmali ki dogurmus.
bu durumda su anda sadece lohusa kafasinda ve pispislanmak, rahatlatilmak istiyor, beklentisi bu. Bunu da biz yapmak zorunda degiliz diyorum
Olayi anlatabilmek icin kendimi orneklendirdim yoksa ben sizi ilgilendirmem siz de beni. Ben bir guvencem olmasaydi 2. Yi dogurmazdim, dolayisiyla bi seylerden korkmuyorum diyorum. Keza konu sahibi de ayni sekilde olmali ki dogurmus.
bu durumda su anda sadece lohusa kafasinda ve pispislanmak, rahatlatilmak istiyor, beklentisi bu. Bunu da biz yapmak zorunda degiliz diyorum
Oradaki “nasil koruyacagiz” sorusu son derece retorik bir soru; yoksa herkes kendi evladini nasil koruyacagini bilir. Bu dunya kotu bir yere gitmiyor, iyi insanlar hala var ve sen de mukemmel bir annesin cevaplarini duymak uzerine planli sekilde sorulmus ozetleRahatlatılma kelimesi şunun için kullanılıyor aslında genelde karşı taraf korkacak bir durum olmadığına ikna edilmek istiyor bu da rahatılma oluyor
fakat burada bu olan durumlar için nasıl koruyabilirim diye soruyor
İkisi farklı şeyler
Herkes nasıl koruyacağını bildiğini zannediyor genelde bilmiyorlar ciddenOradaki “nasil koruyacagiz” sorusu son derece retorik bir soru; yoksa herkes kendi evladini nasil koruyacagini bilir. Bu dunya kotu bir yere gitmiyor, iyi insanlar hala var ve sen de mukemmel bir annesin cevaplarini duymak uzerine planli sekilde sorulmus ozetle
Burda niye dogurdun diyenler cocugu geri gondermeyi kastetmiyor elbette, “heeeey silkelen ve kendine gel korkacak bir sey yok bak cesaret edip 2. Yi bile dogurmussun” demek istiyor. Yazi yazmayi cozmus, internet kullanabilen kimsenin ilk ihtimali kastetmeyecegi konusunda hemfikirizdir diye dusunuyorumgölge de etmesek mi mesela?
pışpışlayacak kadar yakın bulmadığımız insanlara hesap soracak kadar da yakın olmamalıyız öyle degil mi?
Hiç öyle prenses lohusa falan olmadım. 3 cocuk annesiyim. Ve evet kendimce güvendiğim şeyler var, ve tabii olarak korkularım da var.
dun aklıma gelmeyen bir şey, bugun karşıma da çıkabilir. Mesela bilemezdim 3 küçük çocuğumla corona diye bir şey olacak ve aylarca eve kapanmak zorunda kalacağım.
ben cocuk planlarken pandemiyi hesaplamadım mesela.
Şimdi zorlandım diye bana da doğurmasaydın mı desinler :))
Velev ki dediler, ne yapabilirim konu ile ilgili?
Pışpışlanmak istemek? İleri gidiyorsunuz her mesajınızla. Endişeniz yoksa bırakın endişesi olanlar yazsın destek olsun yalnız olmadığını görsün.Olayi anlatabilmek icin kendimi orneklendirdim yoksa ben sizi ilgilendirmem siz de beni. Ben bir guvencem olmasaydi 2. Yi dogurmazdim, dolayisiyla bi seylerden korkmuyorum diyorum. Keza konu sahibi de ayni sekilde olmali ki dogurmus.
Burda niye dogurdun diyenler cocugu geri gondermeyi kastetmiyor elbette, “heeeey silkelen ve kendine gel korkacak bir sey yok bak cesaret edip 2. Yi bile dogurmussun” demek istiyor. Yazi yazmayi cozmus, internet kullanabilen kimsenin ilk ihtimali kastetmeyecegi konusunda hemfikirizdir diye dusunuyorum
Heh iste onlar konu sahibini silkeleyerek kendine getirmeye calisanlar
Yoo bana atasözü kullanımınız yersiz geldi güldüm.merve nesi komik geldi kusura bakmazsanız eğer ben bu konuda komik hiç bir şey göremiyorum da beğenmedim atsanız daha yerli olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?