Bunun için çok geç değil mi? Artık anne olmuşsunuz bunu düşünmeliydiniz öncesindeMerhaba hanimlar..
Yeni anne oldum bir kac gün oldu.. 2. Evladımi cok şükür saglikla kucagima aldim..
Ama korkuyorum taze kiz annesi olarak ulkemin halinden gelecegimizden cocuklarimin geleceginden cok korkuyorum..
Parti vs olaylarina girmeden dertlesmek istiyorum..
Cok bunaldim..
Lütfen konum kapanmasin..
Biz anneler olarak ne yapacagiz.. nasil bakacagiz nasil koruyacagiz..
Lütfen guzel bir kac sey söyleyin bana cok kötüyüm..
Erkek çocuklarınızı eğitin kız çocuklarına o zaman bir şey olmaz. Özgürce yaşarlarMerhaba hanimlar..
Yeni anne oldum bir kac gün oldu.. 2. Evladımi cok şükür saglikla kucagima aldim..
Ama korkuyorum taze kiz annesi olarak ulkemin halinden gelecegimizden cocuklarimin geleceginden cok korkuyorum..
Cok bunaldim..
Çocuklarımiz için bol bol dua edeceğiz. Sonra da elimizden geldiğince kötü çevreden korumaya çalışacağız. Bütün arkadaşlarıni/arkadaş çevrelerini taniyabilmeliyiz . Bize her şeylerini anlatabilmeliler korkutup annem kızar diye gizlemeleri çok daha kötü olabilir. Bizim elimizde olmayan kötülükler ve belalar içinse Allah'a sığınmaktan dua etmekten başka şansımız yokMerhaba hanimlar..
Cok bunaldim..
Off herkese hesap sorabileceginizi ünlem koyup sinirlenebileceginizi mi zannediyorsunuz? Size ne arkadaşım? Kendisine bir şey olduğunda çocuğuna yoldaş olur belki diye kardeş yapmış olamaz mievet korkuyoruz maalesef.. tehlikede olan sadece kiz cocuklari degil, erkek cocuklarida dahil.. ayrica korkuyorsak neden 2. cocuk ?!
Zaten o haber tetikledi suan ki psikolojimi. cigerim yandi.. ah ne desem bilemiyorum.. icim icime sigmiyor.. haykirmak istiyorum ama sesimizi duyan yok ki..vallahi anne olmadan bizde korkuyoruz
bugün yine bi kızcağız intihar etti
18 yaşında daha hayatının başında bi kız yani ne denir ne yapılır
dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmisOff herkese hesap sorabileceginizi ünlem koyup sinirlenebileceginizi mi zannediyorsunuz? Size ne arkadaşım? Kendisine bir şey olduğunda çocuğuna yoldaş olur belki diye kardeş yapmış olamaz mi
Bir kaç gün önce doğum yapan kadına, olağan endişesinden dolayı hesap soracak kadar hadsizsiniz.dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmisne dedim ben simdi korkuyorsak neden 2. cocuk dedim bunun neresi kotu .. bende diyorum sizene o zmn
evet korkuyoruz maalesef.. tehlikede olan sadece kiz cocuklari degil, erkek cocuklarida dahil.. ayrica korkuyorsak neden 2. cocuk ?!
Ülkemizdeki bir milyonun üzerindeki afgan erkeği ne yapacağız? Afganlar ve bacha bazi ismindeki yere batasıca erkek çocuk istismarı geleneğini duydunuz mu?Erkek çocuklarınızı eğitim kız çocuklarına o zaman bir şey olmaz. Özgürce yaşarlar
Erkek çocuklarınızı eğitin kız çocuklarına o zaman bir şey olmaz. Özgürce yaşarlar
Ya bu biraz mantıksız bir arguman bu mantığıa göre 0 çocuk olması lazım çünkü korkmayan aile tanımıyorumevet korkuyoruz maalesef.. tehlikede olan sadece kiz cocuklari degil, erkek cocuklarida dahil.. ayrica korkuyorsak neden 2. cocuk ?!
Nasıl yaÜlkemizdeki bir milyonun üzerindeki afgan erkeği ne yapacağız? Afganlar ve bacha bazi ismindeki yere batasıca erkek çocuk istismarı geleneğini duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?