Korkuyorum :(

aytenim35

değmezmişş :(
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
272
1
96
36
İzmir
10 aylık evliyim
eşimle deliler gibi sevdik birbirimizi
2 senede flört dönemi yaşadık
herşey çok güzel hiçbir sorunda yoktu
bigün eşim msn'sini açık unutmuş bilgisayarda (3 ay oldu)
normalde hiç şüphelenmem evde cep telefonunu bile karıştırmazdım
neyse bakıyım dedim bide ne göreyimm birsürü kadınlarla muhabbeti var:1shok:
bikaç arkadaşlık sitesinede üyeymiş maillerine bakınca farkettim:1shok:
msnsinde hatunlar adı altında 150 tane bayan msnsi vardı :1shok:
üye oldugu siteleri buldum hepsinde kendini bekar olarak göstermiş :gitme:
onları incelerken biri mail attı eşimin numarasını istemiş bi kadın
eşim daha önceden numarasını vermiş ona ama o kişide numarasını kaybetmiş
tekrar istiyodu numarasını bende hemen kendi numaramı verdim tabi
eşim adına kadınla msjlaştım bigün boyunca
dayanamadım sonra aradım kadını elim ayagım titriyodu
kadınla 2 aydır muhabbetleri varmış evli oldugunu bilmiyomuş eşimin
internette konuşuyolarmış bi haftadır klava:
hemen eşimi aradım sinirle eve gell diye bağırdım ağlıyodumda mafoldumben
eşim bişey oldu diye hemen izin alıp geldi işinden
bittiğini söyledim yaptığı haltları anlattım klava:
ağlamaktan zor konuşuyodum
eşim ayaklarıma kapandı ağladı ayrılacağımı duyunca özür diledi ama affedemedimlmaz:
2 gün ailemde kaldım ama hergün yalvardı mecbur döndüm
çünkü çok seviyorum eşimi
bidaha yapmıcağına söz verdi ama güvenim kırıldı ona
beni sevdiğinede inanıyorum
ama bilemiyorum yaa güvenemiyorum artık
heran aldatcakmış korkusuyla yaşıyorum
şimdi tüm şifrelerinide değiştirmiş
bazen telefonunu kurcalamama izin veriyo bazende hemen alıyo elimden göstermiyo sinir oluyorum
iş yerindede bilgisayarı var şüpheleniyorum hep neyapsam bilemiyorum
akıl verin arkadaşlar
neler yapmam gerekiyor
eşim normalde bana çok iyi davranıyor melek gibi bi insandı
deyim yerindeyse elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyodu hep böyleydi tanıdığımdan beri bana
bunu neden yaptığını hala anlamıyorum
seni asla aldatmadım diyo hala ama kadın öyle sölemedi
bazende bayanlara baktığını farkediyorum
neden böyle olduğunuda bilmiyorum fisfisfis
eşim benden önce çapkınmış baya aynı anda çok kişiyi idare etmiş ama hep sen teksin seni hiçbir zaman aldatmadım aldatmamda diyodu hep ikna etmeyi başarıyodu
şimdi napsam bilmiyorum
sizce tekrardan aldatırmı beni yoksa söz verdiği için güvenmelimiyim onaa
:gitme:​

Son düzenleme:
hıım bazen telefonu elinizden alması dikkatimi çekti burada....

kendinden korkusu olmayan bir adam niye telefonunu hemen alsın bakmana izin vermesin..

bence varki bi korkusu izin vermiyo....yapacak iki şey var ya bitirmek yada güvensiz bir hayat sürdürmek...

bir insan neyse iki olamaz bence....

herzama dusuncem su yanda olmusdur reelde aldatamaya erkek sanal ortamda kendısını tatmın etmek ıcın sıtelerde dolanıyo dıye! sevıyosunuz affetmıssınız donmussunuz evınıze ama yapdıklarını edelını odetın kı bıdahakıne aklından gecse bıle sızın yapıcaklarınız karsısında hıc bısı yapamassın...
esınızı uzakdan takıp edın ama ona bellı etmeyın elınız herdaım ustunde olsun aldatmaya meıllı bı eşiniz var sanırım..

bunu biz bilemeyiz ama hayatın boyuncada kafanda soru işaretleri ile yaşayamazsın.

içinde hep bır soru ısaretı olacak ne yazık kı umarım hersey guzel gıder bundan sonra

cnm üzüldüm gerçekten ben evli değilim ama aldatıldım seni az çok anlıyorum yaşadıkların kolay değil ama morelini herzaman yüksek tut ne yazikki msnden öyle çirkin tanışmalar ve sohbetler olabiliyor erkek milleti doyumsuz olabiliyor zaman zaman biraz erken yaşta evlendiyseniz kendince çapkınlıklar yapamadıysa evlendikten sonra sana çaktırmadan yapmaya kalkıyodur bu erkeklerde genelde var birşeylere doymadan evlenince sonradan gözleri açılıyo erkeklerin genin de var açgözlülük senin yerin ayrıdır ama o çapkınlık hikayelerindende geri kalmazlar yakalarsanda yalvar yakar olurlar hayatta kimseye güven olmuyo eşin değil kim olursa olsun ama dediğim gibi kafanda olayları büyütme psikolojin bozulmasın değmez direk yüzüne söyle tavrını koy ona göre davransın çok yüzgöz olma sonuçta haklı taraf sensin bişey söylimmi tek suç da senin eşinde değil bizim hem cinslerimiz bayanlardada var suç sonuç olarak sen kendinden emin için rahat dene bakalım bundan sonra ne yapıcak hakkında hayırlısı olsun aklı varsa seni kaybetmez

şifreleri deiştiyse ve telefonu elinden alıosa o adamadan hayır gelmezz
çunku yine yapıodur aynı şeleri öleyse
neden böle bişe izin verdiniz ve kızmadınızz..
seni sevme konusuna gelince seni tabiikide sevıodurama nefsinede hakim olamıodurr

reelde aldatçağını sanmıyorum evden işine işten evine gidip gelen biri ama işte sürekli internet önünde korkuyorum buyüzden nekadar sözde verse yapmıcam bidaha diye güven bikere kırıldımı tekrardan güvenmek zor oluyo eşimide gerçekten çok seviyorum ama acaba yetmiyomuyum onaa bazende suçu kendimde buluyorum kafam çok karışık :gitme:

guzel bir yuvaya yazik etmis esiniz..
sakin ona muhtac gibi davranma arkadasim.. muhtacmis gibi sen ona mecbursun gibi davranma..
sevdigim icin dondum demissin ama unutmaki suphe sevgiyi yer bitirir.
esine acik acik ona guvenmedigini ve deneme suresi verdigini ayrilma kararindan vazgecmedigini bir hatasina baktigini soyleyebilirsin.
affedebilmenize sasirdim acikcasi.. ve hic hissetmemis olmamaniza da..
ne diyim ki yazik olmus..
bi de suna sasirdim:
3 ay evvel bu olay olmus o kadin da 2 aydir konstuklarini solemis
etti mi sana 5 ay.. e sen zaten 10 aylik evlisin.. 5. ayndan itibaren seni aldatmaya baslamis bu adam??
yaniliyo muyum?
guvenmeyeksin tabi ki boyle bi adama guvenilir mi allaysen?

Son düzenleme:
bı kere bı ınsan yoldan cıkmaya görsunsengözlerimebaksanab
gene yapar guvenmemekte haklsın :teselli:

bekar olduğum için yorum yapmaktan kaçınıyorum, sadece benim gibiler için ders çıkarıcam.

ders 1: huylu huyundan vazgeçmiyormuş. daha önce 4 kadını idare ettiğini gururla anlatan bi dallamaya ben de aşık olmuştum, ve ailesine 2 senelik sevgilisini evlenmek için tanıştırma arefesinde beni de idare ettiğini öğrenmiştim, bilgilerim pekişmiş oldu.

10 aylık evlilik, ve hatunlar adı altında 150 kadın msni.. :sinifsinif: valla bu çok acaip.

ders 2: ailene dönsen de akıllanmıyolar hala telefonu elinden alabiliyor.

Allah yardımcın olsun..

canım bence senin kocan gençlik yıllarını özlemiş

bütün kızların ona baktığı muhabbet ettiği günleri...

birine aşık falan olmamış o yüsden seni sevio ve kaybetmek istemio

onun tek istediği heyecan

ama bu konuda ne yapabilirsin bilmiorm=//

iyi okumamışsınız galiba, arkadaşın eşi bekarken çok çapkınmış. anı anda idare ettikleri varmış. bu durumda teziniz bu örnekte çürümüş oluyor. huylu huyundan vazgeçmemiş.

Saydam olmasi gerekir esinizn, hele kusura bakmayin tabirime ama boylesine bir dangalakligin bedeli bu kadar kolay odenmemeli. Ne demek yeni sifreler, cebini sizin elinizden almalar bunca gurultunun ustune? Kuzum biz yaradilis olarak yuregimiz kirildiginda butun kalkanlari inen, gozler sis gezen, kendine guvenini kaybeden bir cinsiz. Kadiniz sonucta, buradaki butun arkadaslar sizi son derece iyi anliyor oncelikle kendinizi yalniz hissetmeyin.

Ama esinizin evliliginizde yikilan temelleri tamir etmesi hatta yeniden insa etmesi gerekli. Siz gucllu bir kadin olun, ayaklanin veiki soz ile kanmayacaginizi, hic birseyin degismeyecegini anlatin esinize. Guveninizi kazanmali herseyden once. Bekara kiz bosamak kolaymis, ben size asla birakin gidin bu adami bu ne boyle demem. Cunki insan evlenince, kapisini kapatinca anliyor bu birlikteligin onemini. Ben de evlenince anladim, sizin yasadiginiz gibi bir seye sahit olmadim Allah korusun ama farkli sikintilar olabiliyor zamanla yuvalarimizda elbette.

Esinizin bu kadar kolay siyrilmasina izin vermeyin, disinizi gosterin. Size karsi su gibi saydam ve saf olmasini sart kosun. Caninizi da fazla sikmayin. Sevgiler...

1o aylık yenı evlı bır erkek .
balayında cıcım ayında karısıyla konuşup koklaşması gerekırken .elın kadınlarıyla ne işi var..

msn 150 kadın var..maşallahhh bee

reel kelimesi yerine gerçek hayatta kelimelerini kullansanız daha iyi olur
ayrıca telefon numaraları verilmiş ,gerçekten de ,gerçek hayatta aldatmayacak öyle mi?

psikolojim o olaydan sonra çok bozuldu gerçekten çok sert çıktım eşimi hiç ağlarken görmemiştim ağlardı yalvardı dayanamadım döndüm daha yeni evliyiz sanılır böyle bişi yapması korkuttu beni herşeyden şüphelenmeye başladım bana hak veriyo bazen bak telefonu elime veriyo kurcala güvenini sarscak hiçbişey yapmıyorum bak diye bazen ben istediğimdede bakmaya çalıştığımda vermiyo acaba benmi paranoyak olmaya başladım artık yaa :sinifsinif:

size katiliyorum.....niye sifresini degistiriyorki..üyeliklerini tamamen iptal etsin....benimde esime s..r..z kardesi capkinlik yapsin diye sevgili bulma sitesinin adresini göndermis...esime teklfler geldi gözümün önünde iptal etti..hatta okadar kizdiki kardesini bile msn adresinden sildi.....sifresini herseyinide söyler bana ..benden gizlisi saklisi yok..valla böyle seyler duydugum zaman sükrediyorum..diyorum ben ne dürüst-temiz iyi bir insanlan evliyim diye....Allaha sükürler olsun..

sizede tavsiyem cocuk falan düsünmeyin..böyle tipler cocuk haketmiyo..bekleyin bakalim sonuc ne olacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…