[*]Bide eşimin beni aldatması en çok korktuğum şeydir ona güveniyorum ama genede korkuyorummmafoldumben
[/LIST]
cnm üzüldüm gerçekten ben evli değilim ama aldatıldım seni az çok anlıyorum yaşadıkların kolay değil ama morelini herzaman yüksek tut ne yazikki msnden öyle çirkin tanışmalar ve sohbetler olabiliyor erkek milleti doyumsuz olabiliyor zaman zaman biraz erken yaşta evlendiyseniz kendince çapkınlıklar yapamadıysa evlendikten sonra sana çaktırmadan yapmaya kalkıyodur bu erkeklerde genelde var birşeylere doymadan evlenince sonradan gözleri açılıyo erkeklerin genin de var açgözlülük senin yerin ayrıdır ama o çapkınlık hikayelerindende geri kalmazlar yakalarsanda yalvar yakar olurlar hayatta kimseye güven olmuyo eşin değil kim olursa olsun ama dediğim gibi kafanda olayları büyütme psikolojin bozulmasın değmez direk yüzüne söyle tavrını koy ona göre davransın çok yüzgöz olma sonuçta haklı taraf sensin bişey söylimmi tek suç da senin eşinde değil bizim hem cinslerimiz bayanlardada var suç sonuç olarak sen kendinden emin için rahat dene bakalım bundan sonra ne yapıcak hakkında hayırlısı olsun aklı varsa seni kaybetmez
reelde aldatçağını sanmıyorum evden işine işten evine gidip gelen biri ama işte sürekli internet önünde korkuyorum buyüzden nekadar sözde verse yapmıcam bidaha diye güven bikere kırıldımı tekrardan güvenmek zor oluyo eşimide gerçekten çok seviyorum ama acaba yetmiyomuyum onaa bazende suçu kendimde buluyorum kafam çok karışık :gitme:
şifreleri deiştiyse ve telefonu elinden alıosa o adamadan hayır gelmezz
çunku yine yapıodur aynı şeleri öleyse
neden böle bişe izin verdiniz ve kızmadınızz..
seni sevme konusuna gelince seni tabiikide sevıodurama nefsinede hakim olamıodurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?