Korkuyorum :(

dışarda halt yiyen adamlar evde eşlerine çok nazik davranırlar hem neden bütün şifrelerini değiştiriyor sende yeni şifresini isteyeceksin vermediği takdirde zaten şüphelerin, hat safhadayken boşanacağını söyleyeceksin ipler ve kozlar senin elinde yediği nane çok büyük evli olduğunu söyleseymiş hakikatli davranmış diyecektim ama 150 tane kadın ismi bana baya bir ağır geldi birde bekar olduğunu söylüyor alçak herif
şifrelerini al..ama başka mail adresleri verir herkese tekkk tekkk...izle hayatım..
aslında şunu diyecektim yalvarmış falan ya akıllanmış olabilir diyecektim ama şifrelerini değiştirdiğini yazdığın için bunu asla diyemeyeceğim ...eşinnn pislik yapmışşş gardını al...

çok zor bir durum....
başka bir topicte rastladım bu mesajına kafan karışmış senin gerçekten
Dedektif hamilem benimkaydirigubbakcemile3
En büyük korkun başına gelmez umarım aytenanamur.
Gelmiş ama reeli sanalı ayrıysa bu aldatmanın,gelmemiş o halde

iyi okumamışsınız galiba, arkadaşın eşi bekarken çok çapkınmış. anı anda idare ettikleri varmış. bu durumda teziniz bu örnekte çürümüş oluyor. huylu huyundan vazgeçmemiş.

evet arkadaşım haklısın okudukça sinirlendim sonunu okumamış olabilirim ya anlamıyorum bu doyumsuzluk niye madem böyle yaparlar neden evlenirler beceremiyeceklerse umarım bu arkadaşımız için en hayırlısı olur herşey bi şekilde düzelir

vallahi ne diyeyim canım hata hata hata şimdi senin yerine kendimi koydum ben affetmezdim 2.5yaşında oğlum olduğu halde 150 bayan arkadaş ve bir sürü siteye üye hadi eşin pişman neden üyeliklerini iptal etmiyorda şifrelerini değiştiriyor:uhm: sen sen ol sakın çocuk yapma güven bittimi o evlilikte bitiyor bence:bbo:

canım benim, alışmış kudurmuştan beterdir derler.. hiç zannetmiyorum eşinin artık bayanlarla konuşmadığını..

hele kapıları vurup gittiyse üste çıkmak için olabilir..

arkadaşlık sitelerine hala üye mi diye bakabilirsin, eğer ayrılmak gibi bir düşüncen varsa, bir bayan nickiyle eşini msn ekleyip konuşabilirsin. ama karşılaştığın gerçeklerden sonra artık yüzyüze bakabileceğini sanmıyorum (

Müneccin degilizki güzelim...Bilemeyiz tabiki....Evlendikten sonra neler olacagini bizi nasil bir hayat bekledigni...

Lakin bazende görünen köy kilavuz istememez misali....gayet iyi hissedebiliyoruz az bucuk olacaklari....bence sendede öyleydi....Esin evlenmeden evvelde capkin bir adamdi....bir anda birkac kadini kizi idare eden...yani bu demektirki sadik bir kisiligi yoktu hic bir zaman...Ailen evlenmeni istemiyordu....Esinin ailesi biran evvel evlenmenizi istiyordu....bunlarin hepsi birer ip ucuydu sana...keske sakin bir anda söyle kafani ellerine alip adam akilli düsünseydin....keske ailem kötülügmü istemez deyip aileni dinleseydin...keske.....

Ama artik keskeler icin cok gec....olan olmus, evlendin....ama evdeki hesap karsiya uymadi degilmi?

Aff etmek kabullenmektir bir yandan....madem aff ettin, bu konuyu kapatip artik geriye bakmaman lazim! Güvensiz bir evlilik nereye kadar yürür bilemem ama sana cok yazik olmus....genceciksin daha ve basina gelenlere bak....:çok üzgünüm:

Ne denirki? Kendim ettim kendim buldum, gül gibi sarardim soldum...eyvah eyvah eyvah....:1no2:

afedersınız ama bişiyi cok merak ettım 150 bayan arasında sızınde msn adresınız varmı?

Arkadaşım daha ne yapmasını bekliyorsun..
Yatağında sevişirken görmeyi mi bekliyorsun anlamadım ki.??
Nasıl affeder ki insan,150 kadın,verilen telefonlar,görüşmeler..
Helal olsun geri döndüysen eve..

isterdim ki sana umut verici şeyler yazabileyim...ama olmuoyr...
çünkü bu kadar taze bir evlilikte bu tarz bir olay hiç hoş değil...
yakışmamış...şifre değiştirmesi aslında onurlu bir davranış olmuş...
yani açık açık şüphe tohumları ekmiş aranıza...
ağlamasına gelince....
orası hiç samimi değil...eşini kaybetmekten korkan zaten zamanında günaha bulaşmadan kendine çeki düzen verir...
birde çok dürüst eşiniz ya sanki iş çevirmek isteyen başka hat kullanamaz...bence sizi çözmüş o....

Son düzenleme:
Sonuç olarak görüyoruz ki arkadaşımızın yaşı küçük flört etmiş ama ozaman dahada küçüktü sonuçta evlenmiş aşık olmuş benden sonra herşey bambaşka olur diye düşünmüş zaten yaşadığı olaylar zor belliki zaman doğru değil belliki kişi doğru değil ama evlenmiş bu saatten sonra ya ayrılıcak yada devam edicek ki devam etmek insanın akıl sağlığını yorar Allah yardımcın olsun cnm eğer içinden onunla devam etmek geliyosa bu olaylardan sonra ki iş sende bitiyor biz nedersek diyelim kişi kendi bildiğini yapar devam edersende çocuk olayına mümkün oldukça geç ve çok iyi düşünerek kalkış çünkü bende boşanmış bir ailenin kızıyım inan zor oluyo çocuklar için Hayatta herşey insanlar için boşanman gerektiğine inanıyorsan boşan üniversite bitiyor son yıl yazmışsın çalışırsın yaşın geç kendi başına ayakta durabilirsin ailende bir zaman sonra anlar sonuçta çocuklarısın sen onların hayatta hiçbirşeyi kimsesi olmadan mücadele eden ne insanlar var SONUÇ OLARAK SEÇİM SENİN GİTMEK YADA KALMAK AMA İYİ DÜŞÜN BİZLERİN SÖYLEDİKLERİ Bİ YERE KADAR

Böyle konularda yorum yapmaktan hep kaçtım...
Çok kızmama rağmen ağzımdan büyük laf çıkar diye çekinirim ve mümkün olduğunca yorum yapmamaya çalışırım...
Yalnız şu alıntıya cvp yazıcam...
İşte senin gibi ailesi olan kişilere çok kızıyorum gerçekten çok kızıyorum...
Ne demek ailem istemiyor...
Bi anne bi baba canına nasıl kıyar onu eve almaz onu mutsuz olduğu yere gönderir göz göre yolun yarısında bırakır ki...
Tamamen cahillikten işte bunlar yazık çok cahil bi toplumda yaşıyoruz..
Bi insanın ailesi bunu yapıyorsa diğer insanların bize neler yapıcağını düşünmek bile istemem...

ben ailenin gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.. bu dünyada en önemli şey akıl sağlığıdır canım.. senin düşüne düşüne psikolojinin bozulmasına ailen katlanamaz zannediyorum... yanılıyor muyum??

yanılıyosun tatlım başka aileler öle olabilir ama benim ailem çok gerikafalı deyim yerindeyse..babam evlendiğim gün bu eve bida dönmek yok diye yollamıştı beni ve eşimin yaptığı bu olayda 2 gün ailemde kaldığım zaman dönmem için çok baskı yaptı ben affetmiycektim oysaki affetmem için çok ugraştılar sonuçta affettim mecbur kaldım ....

zaten birazda aile baskısı yüzünden evlendim aslada dönemem babam baştan söyledi herzamanda söyler bu eve bidaha giriş olmaz diye gelirsen misafirim ol der hep tamamen cahillikten kaynaklanıyor ama bu saatten sonrada ailem deişmez yapıcak hiç bişey yok canım mafoldumben

ayrılamam
senağlama

ayrılınca illa ki ailenin yanına gitmek zorunda değilsin. ben olsaydım(allah korusun) kadın sığınma evi ve yardımsever dernekleri ile görüşürdüm. bir süre bir yerlerde kalıp işe girer ayaklarımın üzerinde dururdum. ne aileme geri giderim ne de o adama...

10 aylık evlilik de bunların yaşanması hiç hoş değil allahkimseye yaşatmasın zor. ama tek başına mücadeleye kalktığınızda ya aileniz yada eşiniz mutlaka biri elinizden tutar korkmayın.

bir kadının seçenekleri sadece baba eviyle kocasının evi midir?
burda tek başına ayakta duran çok güçlü hanımlar var, inşallah görürler ve onlar da fikirlerini söylerler.
yani bekara boşamak kolay da, miden almıyosa... zor gibi...
bu hayatta isteyip de yapamayacağın şey yoktur bence..

durumuna çok üzüldüm.çok sinir bozucu ya.malesef canım bence bu eşin için bir alışkanlık ve vazgeçebileceğini sanmıyorum.ayrılmakta eminim senin için çok zordur.allah yardımcın olsun

ben iki cocuklan ayrildim..ne yillardir cektiklerime gözyuman aileye muhtac kaldim nede baska birilerine..hatta cocuklarda kücüktü...en kücügü 2,5 yasindaydi.....ama ayrildim ve hic pisman olmadim....insan isterse her seyin üstesinden gelir yeterki istesin....ama evlilik konusuna gelince ben evlenmek istememistim ailemin yüzünden olmustu ilk evlilik..onada evlilik denitrse artik.....ama buda bir gercektirki huylu huyundan gecmez..

iş sahibi olsa idi, evet daha kolaydı ayrılmak.. ama ayrıldıktan sonra iş bulamazsa durumu daha vahim olabilir.

Affetmişsin. Affettiysen, aklında hep şüphelerle yaşamaya hazırlıklı olmalısın. Şüphe devamlı seni kemirecektir. Kaldı ki anlattıklarından eşinin bu işi tam olarak bırakmadığı ortaya çıkıyor.
Evliliğine biraz daha zaman ver. Eşini daha sıkı gözetle ama çaktırmadan yap bunu. Bakalım hala devam edecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…