Dedektif hamilem benimkaydirigubbakcemile3çok zor bir durum....
başka bir topicte rastladım bu mesajına kafan karışmış senin gerçekten
iyi okumamışsınız galiba, arkadaşın eşi bekarken çok çapkınmış. anı anda idare ettikleri varmış. bu durumda teziniz bu örnekte çürümüş oluyor. huylu huyundan vazgeçmemiş.
hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar
şuan çok kötüyüm eşim geldi biraz konuştuk düşündüklerimi söyledim bağırdı çağırdı kapıyı çekti gitti tekrardan bu konuyu açtım ona güvenmediğimi söyledim diyeee ilk defa yaptııı bunuu çok sinirim bozulduuu çok pişmanım şimdi evlendiğimeeee keşke bazı şeyleri önceden bilebilseydik mafoldumben
afedersınız ama bişiyi cok merak ettım 150 bayan arasında sızınde msn adresınız varmı?
psikolojim o olaydan sonra çok bozuldu gerçekten çok sert çıktım eşimi hiç ağlarken görmemiştim ağlardı yalvardı dayanamadım döndüm daha yeni evliyiz sanılır böyle bişi yapması korkuttu beni herşeyden şüphelenmeye başladım bana hak veriyo bazen bak telefonu elime veriyo kurcala güvenini sarscak hiçbişey yapmıyorum bak diye bazen ben istediğimdede bakmaya çalıştığımda vermiyo acaba benmi paranoyak olmaya başladım artık yaa :sinifsinif:
daha yeni evliyim ve ailem boşanmamı istemiyo boşanırsam ailem kabul etmez çünkü erken bi yaşta evlendim annem çok uyarmıştıı ama dinlemedim iştee pişman oldum evlendiğime ama ailemede dönemem ne yapabilirim ki affetmekten başka :gitme:
cicekbocek: ben ailenin gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.. bu dünyada en önemli şey akıl sağlığıdır canım.. senin düşüne düşüne psikolojinin bozulmasına ailen katlanamaz zannediyorum... yanılıyor muyum??
Düş* :Böyle konularda yorum yapmaktan hep kaçtım...
Çok kızmama rağmen ağzımdan büyük laf çıkar diye çekinirim ve mümkün olduğunca yorum yapmamaya çalışırım...
Yalnız şu alıntıya cvp yazıcam...
İşte senin gibi ailesi olan kişilere çok kızıyorum gerçekten çok kızıyorum...
Ne demek ailem istemiyor...
Bi anne bi baba canına nasıl kıyar onu eve almaz onu mutsuz olduğu yere gönderir göz göre yolun yarısında bırakır ki...
Tamamen cahillikten işte bunlar yazık çok cahil bi toplumda yaşıyoruz..
Bi insanın ailesi bunu yapıyorsa diğer insanların bize neler yapıcağını düşünmek bile istemem...
¤ decemBer ¤;9680757 .!.:bir kadının seçenekleri sadece baba eviyle kocasının evi midir?
burda tek başına ayakta duran çok güçlü hanımlar var, inşallah görürler ve onlar da fikirlerini söylerler.
yani bekara boşamak kolay da, miden almıyosa... zor gibi...
bu hayatta isteyip de yapamayacağın şey yoktur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?