ailesiyle para mevzuları var
yani kendisi evlenmek için bir şekilde para biriktiriyor ama ailesi oralı olmadığı gibi hep yardım istiyorlar evlenmesini bile istemiyorlar parasal destekten ötürü..
evet canım zaten şu anda da etmiyor o yüzden kavga çıkıyor nişanlım bir an evvel evlenelim kurtulayım diyor ama evlenince yapılanları inş unutmaz..
yorumun için teşekkür ederim ama bana dediği şey şu ben o evde yaşamasam takmam onları ama yine nereye gitsemde o eve dönüyorum (kalıyorum)evlenince baktım bana imada bulunuyorlar gitmem diyor ama güvenemiyorum ailesine düşkünlüğü de var kiii onların neler yapmalarına karşın...
evet canım zaten şu anda da etmiyor o yüzden kavga çıkıyor nişanlım bir an evvel evlenelim kurtulayım diyor ama evlenince yapılanları inş unutmaz..
CADIARZU yapacağınız şu kesinlikle para vermemek ne olursa olsun,sonuçta borcu yok sırf keyfi için para nereye kadar verilir.zaten bi verdinmi arkası kesilmez sürekli istenir.siz kararlı durmanız lazım. çünkü size karşı kendilerini acındırabilirler.üstelik sizde yuva kuracaksınız esas size para lazım.bu aileleri anlamak mümkün değil destek yerine köstek oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?