Korkuyorum!!!

eğer görüşmek istemezse görüşmez zaten.
illa eşinle evleniyosun diye ailesiyle de evlenmek zorunda değilsin
o onun ailesi..
kaparsın kapnı tıkarsın kulaklarını..
benim eşimde aynı durumdaydı
ailenin altın yumurtlayan tavuğuydu
yardım etceklerine elindekileri de almaya çalışırlardı
eşim gerçeklerin farkındaydı kopardı bütün bağları
1 senedir bi kez olsun görüşmedik
sadece doğurmak kazanmak ana baba yapmıyo insanları
şimdi öyle rahatız ki
inşallah evlendiğinizde de fikri değişmez mesafeyi koyar

inş canım ne güzel bak eşiniz koymuş tavrını 1 yıl görüşmüyosunuz ama benimkininde böyle olcağını bilsem hiç korkmam ama yapılanları unutup beni onlarla mahattap etmez inşallah.annesinine ne yaparsa yapsın düşkünlüğü var sinir oluyorum hak etmiyor o anne aslında ama diğer evlatları annelerine düşkün değil kötülük yaptığı evladı annesine kıyamıyor allahın işine bak...

inş canım ne güzel bak eşiniz koymuş tavrını 1 yıl görüşmüyosunuz ama benimkininde böyle olcağını bilsem hiç korkmam ama yapılanları unutup beni onlarla mahattap etmez inşallah.annesinine ne yaparsa yapsın düşkünlüğü var sinir oluyorum hak etmiyor o anne aslında ama diğer evlatları annelerine düşkün değil kötülük yaptığı evladı annesine kıyamıyor allahın işine bak...

benimki de annesine acır geçmişten yaşadıklarından bahsederken zavallı kadıncağız falan tabirini kullanır mesala ben hiç oralı olmam
bana masum göstermeye çalışma diye ters ters bakarım yüz bulamayınca susar o da.
halbuki sinirlendiği geçmişte ona yaptıkları aklına gelince sayar döker.
ben hiç saklamıyorum lafımı anne olmak doğurmak değil çok da umrunda olsan
bi kez arardı seni onca şey geldi başına kim sahip çıktı benden benim ailemden başka diye hatırlatırım. erkeklerin beyni çok nankör bu konuda arada kimin ne olduğunu hatırlatmak da fayda var

valla evlenmeden belli olmaz birşey ..zaten hep söylüyor şimdi değilse ilerde yaşım ilerleyince hep yaptıkları aklıma gelcek diye..

Back
X