korkuyorum..

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
Bana 'biraz vicdanlı olun!!!!!!!!' yazan birine, 'benim vicdanımı sorgulamak sizin haddiniz değil' diye cevap verdiğim için banlandım. şimdi her an banlanabilirim diye konulara yorum yazmaktan korkuyorum...benim gibi hisseden var mı, yalnız mıyım?:18:

ben onu sorgulamıyorum artık. ne düşündüklerini bilemem ama az önce bi konuya yorum yazmak istedim, resmen korktum yani yine banlanırım diye, yazamadım. :50:

kelımelerı daha duzgun secersenız banlanmassınız
ben 4 senedır uyeyım o kadarda msj yazıdm hıc banlanmadım

sıze o cumle yazılsa hoşunuza gıdermı dıye dusunun sonra yazın

olmazmı ...sabahlara uyumuyor, hatta

kapıya kadar gelıp banlısın sen banlısın diyecekler dıye

kapıyı kimselere acmıyorum ..:1:

Boş versene yahu sen hiç kırmızıda gecmedınmı,komsunun bahcesınden

erık çalmadınmı ,onun gıbı bişe say bunuda :27:

ama bazı kuralları cıdden cok sacma , sizin ne yaptığınızı bılmem ama

Bir cümleden dolayı banlama olacağını sanmıyorum.O cümlelerin geçtiği konu muhtemelen hassas konuların tartışıldığı daha doğrusu normal bir şekilde tartışılamadığı için kapanan konulardan birisidir.
Kapatılan konuda da bütün mesajlar incelenir.
Özetle önceki cümlelerinizi de bir hatırlamaya çalışın derim.
İyisi mi sakin kalamayacağınız konulara yazmayın.
Bir haksızlık varsa yönetime şikayet edin.

hoşunuza gitmeyen msja size itafen yazılmış olsa dahi cevap yazmayın; görmemezlikten gelin. hayatta da hoşunuza gitmeyen görmemeye çalışın, yok sayın derim. ben öyle daha mutlu oluyorum. sıkmayın canınızı, değer mi?

Canım yazdiğin cümlede Bi anormallik olduğundan değil de daha çok ikili tartişmaya girip konu dağitildiği için ceza almişsindir.. sana hakaret eden Bile olsa sen ikili tartişmaya girme kötü içeriğe Bas gereken yapiliyor.

Toplumda uymanız gereken kurallar olduğu gibi Kadınlar Kulübü'ndede uymanız gereken kurallar var,üye olurken Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı Forum kurallarını okudum ve kabul ettim butonuna bastığınız anda forum kurallarına uymakla yükümlüsünüz.

Bu kurallara uymadığınız takdirde uyarı alırsınız,aldığınız uyarının haksız olduğunu düşünürseniz mesajlarınızın ve yazdığınız topiğin incelenmesi için Adminlerle irtibata geçersiniz.

Lütfen bu tip topikler açmak yerine yetkililerle irtibata geçerek neden uyarı aldığınızı öğreniniz.

Back
X