- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Evet,bu da çok yaygın yaşanan bi durum ne yazık ki

Açıkları kola şişelerine falanda koyuyolar,çocuklar yazık içecek zannediyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ediyorum canm şuan![]()
Evet,bu da çok yaygın yaşanan bi durum ne yazık ki
Açıkları kola şişelerine falanda koyuyolar,çocuklar yazık içecek zannediyo
nedense bana bır sey olmaz gıbı gelıyor canım. aklna kotu seyler de getırme. derler ya dua yerıne gecer bellı olmaz dıye.
bende küçükken çamaşır suyu içmiştim kola şişesinin dibinde kalmış 2 damla birde annemin yanına gttim gösterdim bu neden garip diye Allaha şükür bişey olmadı yoğurt yedirdiler ama hastaneye gittim mii hatırlamıyorum hiç
Geçenlerde oğlum çamaşır suyu içti.
Off o günleri hatırladım şimdi =(
Çocuk cerrahı yemek borusunda bir hasar varsa herhangibir şey yediğinde kusar demişti.
Bir de hasar olduğunu düşünerek 24 saat su bile içirmemişti ki hasar artmasın diye.
odadan bir şey alıyormuş gibi yap bak nefes alıp veriyor mu? bazen kardeşlerime bende yaparım hatta karanlıksa şöyle bir itelerim çaktırmadan kıpırdasınlar da içim rahat etsin diye. küçüklükten kalma bir alışkanlık bendeki![]()
her neyse zaten nefes borusuyla alakalı bir şeymiş yani kötü bir şey olsaydı nefes alıp vermekte zorlanırdı boğulurcasına öksürürdü gün boyu şu saate kadar olan olurdu (Allah korusun)
dediğin gibi tahriş olmuştur nefes borusu. o da çektiği acıdan dolayı evham yapıyordur. korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz
bedduan içinde 1dk durma tövbe et
Sakin, sakin bir daha hemen bedduaya sarilmayin.
Beddua cok tehlikeli, hele haksizliga ugradiginiz bir anda yaparsaniz.
En sinirlendiginiz anda bile " Allah seni affetsin" diye dua etmek gerekiyor.
Benimde basima gelmisti böyle bir olay.
Kücüktük daha, kuzenim bana haksiz yere kötü söz söyledi ve parmak salladi, bende ona " insallah kopsun o parmaginda gör" dedim.
Aradan yarim saat gecmemisti ki kuzenim kücücük bir yüzügü zorla parmagina gecirmis.
Kendi kendine cikarmaya calismis, sabunlamis olmamis.
Bizim yanimiza geldi, parmagi mosmor olmustu, annesi görünce kendinden gecti, herkes cikarmaya calisiyyor ama olmuyordu, parmagini agzima aldim ve dislerimle yüzügü cekip cikadim, yüzük cikarken parmaginin bir tarafinin etinide soymustu.
Yani cok cok tehlikeli beddua etmek.
Sizde bundan sonra dikkatli olun ve kardesiniz icin dua edin, bedduanizin önüne durun insallah duaniz.
ay bende içtim küçükken
Allah korusun çocukları bu zararlı şeylerden..çamaşır suyunun kutusuna bile elimi süremiyorum artık
ben hemen farkettim elinden aldım ve doktora koştum.
Onlar çocuk cerrahı olan bir hastaneye sevk ettiller.
Neyse doktor tahriş var gibi o yüzden endoskopi yapılacak dedi ama yemek borusunda hasar olmasa bile ben endoskopi sırasında zarar verebilirm dedi ve korktuk.
Hastaneden ayrıldık ve tanıdık bir çocuk doktoruna gittik. O bize "markalı çamaşır suları" çok etki etmez dedi. tabi inanmadık! sonra bize telefonla bir prof.'u aradı çocuk cerrahıymış kendisi, bu konuda emin olabilirsiniz markalı çamaşır suyunun hiç etkisi olmaz açıkta satılandan 1-2 damla bile içse hemen yaptırın işlemi derdim ama gerek yok, mide için ilaç kullanın dedi.
2ay falan geçti bu olayın üzerinden neyse ki herhangi birşey olmadı oğluma. Ama ölüp ölüp dirildim sanki. Allah kimseye yaşatmasın...
Ben de aynen öyle yaptım bu olaydan sonra =)çok geçmiş olsun Allah korumuş..ben şuan bekarım ama evlenip çocuğum olduğunda sanırım evde tutamam yağ çözücü çamaşır suyu falan yada onlar için kilitli bir dolap yaptırabilirim çocuklar neler çekiyor onlardan :26:
Ben de aynen öyle yaptım bu olaydan sonra =)
Sen üzülme kardeşine birşey olmamıştır inşallah.