Korkuyorum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceki konularımdan hatırlarsınız Ailem erkek arkadaşımı istemiyordu evlenmek istiyorduk ama her defasında sorun çıkarıyorlardı. Evi yok bi şeyi yok diyede bahane arıyorlardı. Erkek arkadaşımda onun üzerine gitti şimdi ev aldı ailemde eskisi gibi sorun çıkarmıyor ev aldığını da duyarsa biraz daha yumuşamaya başlarlar artık vazgeçmeyeceğimizi anlamışlardır.
Ama şimdi erkek arkadaşım ve ailesi sürekli evlilik konusu açıyor iş iyice ciddiye binince ben şimdi acayip korkmaya başladım içimde bir tedirginlik bir korku var sorumluluk almaktan anlaşamamaktan korkuyorum. Bu normal mi sizde de oldu mu bunlar.
Annem birde beni çok nazlı yetiştirdi bu yaşıma kadar her şeyimi o yapmıştır sabah kalktığımda kahvaltımın hazır olması işten geldiğimde kahve yapıp getirmesi çok kötü alıştırdı şimdi kendimi ev kadını olarak düşünemiyorum yapabilir miyim ki ?????

evlilik hakknda yorum yapamıcam ama, annenin nazlı yetştrmesi konusunda tecrubeliyim,bnde evde ne bulaşık yıkamak ne yemek yapmak nede temizligine hiç karıştrmadı hep "otur hadi sen,sen ders yap, tv bak,dinlen,yorulma"larla büyüdüm.bnde diyodum hiç yemek yapamam kendi başımn caresne nasıl bakcamm diye düşünürdm de ögrenci olup başka biyerde annemden uzak kalınca marifetlerim ortaya cıktı.her işin üstesnden gelebliyomuşm yani.kıyamaz bana annemm allahım başımdan eksik etmesin (amin) cok özledim ztn :31:
iş başa düşünce ev işi yemek falan dert olmaktan cıkıyo yani...

Back
X