korkuyorum..

Valla cnm ilk haftalarda istediğim gibi yatıyordum daha sonra 4 aylıkken hep sol tarafa yattım ben

Yatakta dönüp durmaktan uyuyamıyorum.en rahat sırt üstü yatabiliyorm ama korkuyorum bisey olur die.Şimdi rahat olabilirim sanırm.karnım şişince bende sol tarafıma yatarım o zaman :/

Valla cnm ilk haftalarda istediğim gibi yatıyordum daha sonra 4 aylıkken hep sol tarafa yattım ben

Peki sol tarafınıza yattığınzda canının acımiyor mu.karın şişmiş oluyor çnkü.çok soru sordum.kusura bakmayın.beni anliyorsunuzdur umarn.bi bebis kaybedince çok hassas oluyor insan.sizde yaşadınız .)

kalp atisi yok bunuda kaybetcem hayirlisi artik ne diyim

İnanmıyorum gerçekten mi :/// çok üzüldm.ne zaman gittiniz doktora ? Peki ilk bebegin pataloji sonuçları nasl çkmştı.kan pıhtılaşması sorunu olmasn sizde.göbekten iğne oluyor musunuz ? İnşaAllah bişey yoktur ((

ilki dustu kurtaj olmadim parca kalmadi. bundada kalp atisi yok kurtaj olursam patolojiye gonderecem bide kan pihtilasmasimi ne war sikintiyi ogrenmeden hamile olmayacam cok kotu hewes kursakta kaliyo

ilki dustu kurtaj olmadim parca kalmadi. bundada kalp atisi yok kurtaj olursam patolojiye gonderecem bide kan pihtilasmasimi ne war sikintiyi ogrenmeden hamile olmayacam cok kotu hewes kursakta kaliyo

Öyle düşünmeyin.bende ilk kaybmda çok kötü olmuştum sinirsel oldum resmen.bebek deyince sinirim tepeme geliyordu Fakat ben ilk hamileliğimden itiparen oksapar,clexane adlı kan sulandırıcı igneler kullandm.doktorum verdi.Bebegin kan akışını kolaylastırıyormuş.İnşaAllah birdahaki hamileliginizde doktorunuza bu igneleri danışın.sak8n üzülmeyin.hiç hamile kalamayanlar var.çok sükür ki sağlıklıyız.Çok geçmiş olsun

bazen dusunuyorum kisir olsan olmuo dersinde bunda hamile oluon hep bi korku telas icindesin hamile olmak yetmio heweslenion olmuo zor nediyim allah buyuk. iyiki esim anlayisli destek veriyo. beni suclasa atlatamazdim bu ewreleri. allah her isteyene wersin kimse uzulmesin

Bunda suçlanck bir durum yok.eminim ne kadar dikkatli bir annesinizdir.bebeginizi korumak için elinizden geleni yapmışsınızdır ama takdir işte..Hamilelik gerçekten zooooorr.Annelerimiz öylemiydi.Şimdiki nesil çok dayanıksız.Allah sağlk versin inŞaAllah herkese.

cay kahve sigara icmiodum sutu sewmem iciodum. sewmediklerimi yapiodum yani. paso yatiodum ise yaramadi. dedigin gibi dayaniksiziz herseyden nem kapioz.

Yok acımadı sadece son aylara doğru tabi gerginlik karın ağrısı falan oluyo ee onada katlanıyosun artık.. İnş bebişini kucaklayacağın günler gelicek cnm yaa aynı bende senin gibiydim valla nasıl yatmam gerektiğini bile netten araştırıyodum😄😄ama sonra rahata verdim valla!!temmuzda doğum yaptım ben neler çektim sola yatıyodum ama uyandıımda bambaşka şekilde uyanıyodum bide gebelik kaşıntısı oldum off çok fenaydı çok

cay kahve sigara icmiodum sutu sewmem iciodum. sewmediklerimi yapiodum yani. paso yatiodum ise yaramadi. dedigin gibi dayaniksiziz herseyden nem kapioz.

Bende öyle.Elimden gelen herseyi yaptm.Yormadım kendimi.ama sonuç Hüsran.11 haftalk olması gereken bebek 8 haftalk kalmış :/; Hala da neden öldü acaba diye vesveseleniyorum.Ama yapcak birşey yok.fakat ben ilk hamileligimde çok strest yasadm.Eşimle kavga fln.belkide üzüntüden olmuştur diyorum.Hayrlısı böyleymiş :/

Çok tesekkür ediyorum :) Amaaan biraz rahat olalım.hamilelik değil dert sanki.herseyimi arastırır oldum :))) internet olmasa kafayı yerdim herlde :)) bende sizin gibi 4 aydan sonra başlarm sol tarafa yatmaya.şimdi çok zor geliyor.miğde bulantısından duramıyorum :/

hastalik olmadikca yediginle yaptigin isle alakasi yok ya allah ol derse oluyor. bizim ser sandiklarimizdada hayir vardir. sagliksiz dogsa hergun uzuluruz boylesi daha iyi. ben boyle avutuyorum kendimi. hadi gec oldu yatalim :) iyi geceler canim. ilgilendigin icin sagol. allah gonlune gore wersin

Bulantı tam beş ay çektim nefes alamıyodum bulantıdan oderece

Aminn.seninde insaAllah.merak ettim durumun nasıl.kürtaj mı oldun yoksa ??

Ayy insaAllah bisey yoktur migden bulaniyor mu ? Belirtiler kesilmediyse sorun yok.kendini hamile gibi hissediyorsan canını sıkma.
benim hic midem bulanmadi ki :) agrimda hic olmadi. bastan beri tek gaz sikintim uyku halsizlik vardi okadar

Cnm bende 8 haftalikti kaybettim ama sukur 2 aysonra yine hamile kaldim ve su anda 6 aylik oldu kizim korkma sakin seni anliyorum bende oyleydim gectikce zaman alisicaksin bebisinden iyi haberler al surekli

benımde 3 ay once kalp atısı olmadıgı ıcın aldılar sımdı tekrar hamıleyım ve bende cok korkuyorum kalp atısını duyduk ama kesem yavas gelısıyor ve gerıledı kanamam oldu pazartesı dunde kontrole gıttım kalp atısını tekrar dınledık ama suan afferdsınız kahve rengı lekelenmelerım oluyor doktor bısey demedıı bı belırsızlık canımı cok sıkıyorr neden kanamam oldu hala neden lekelenmlerım var korkuyorum ıns bebegıme bişey olmazz 14:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…