Sana Memorial Şişli Semra hanımı öneririm. Zor hastayla ilgilenmeği seven biri. Orda ekip olarak görev yapılıyor. Seninle uzman dr.lar ilgileniyor ve tüm dosyalar Semra hanımın elinden geçiyor. İstiyorsan kendisi muayene ediyor, bazan gerekli görüldüğü durumlarda, istemediğin halde de kendisi muayene ediyor. Türkiyenin en başarılı merkezi. En iyi hastaneler başarı şansını 65% diye açıklıyorsa, Memorial şişlinin başarı şansını 75% veriyor. Zaten en çok hastanın tedavi olduğu bir merkez, avrupadan fazla, Amerikadan çok az sayıyla geri kalıyor. Bunlar statistik rakamlardı. Ve ben bir sene içinde kadınlar kulübünde kendim buna şahit oldum.
Bana sorarsan güvenle gide bileceğin adres diye bilirim. Önceden mail yoluyla iletişime gire bilirsin. Mutlaka ilgilenilicektir. Benim dr.um Nur hanım (Nur Dokuzeylül). Tüm maillerime cevap verir. Hatta senin gibi yurt dışından olan bir arkadaşa da hastası olmadığı halde hep yardımcı oldu. Onunla iletişime geç. Neler gerektiğini söyliyecektir. Sizden rahim filmi mutlaka istenecektir. Orda yapıyolarsa onu mutlaka çektirin, bura kalırsa çok zaman kaybı olur (adetin bitiminden sonrakı 1 hafta içinde çekiliyor). Senin durumunda biri için tedaviye hemen de başlana bilir, eğer sorun çıkarsa (in şee Allah hiç bir sorun çıkmz) başka şeylerin de yapılması gereke bilir (histereskopi, laproskopi gibi). Ona dr.un karar verecek.
Allah yardımcınız olsun.