- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
arkadşlar tanıdığım yakın bi komşum eşinden boşanıyor.dün annesi ağlayarak anlattı olayları.ikiside çalşıyor çiftin yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.5 yıl beraberlikten sonra evlendiler.erkek biraz kafasına buyruk arabayla yarış yaparak kazalar vs içkiye de yatkınlığı vardı evlenirken .iiçip de evde eşine şiddet uyguluyormuş.borç yapmış eşinede kredi çektirmiş iyiyken .eşine senden boşnmam borçları ödetcm sana diyormuş.çocuklarıda göstermem sana diyormuş.
bunları duyunca 21 yaşındayım evlilikten o kadar korktum ki.benmde bi sevgilim var içkisi yok huyu falan gayet iyi 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz kısmetse ama.ben bu olaydan haddinden fazla etkilendim çok korkuyorum evllkten.erkekler çok mu değişiyor evlilikten sonra.?
bunları duyunca 21 yaşındayım evlilikten o kadar korktum ki.benmde bi sevgilim var içkisi yok huyu falan gayet iyi 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz kısmetse ama.ben bu olaydan haddinden fazla etkilendim çok korkuyorum evllkten.erkekler çok mu değişiyor evlilikten sonra.?