- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
arkadşlar tanıdığım yakın bi komşum eşinden boşanıyor.dün annesi ağlayarak anlattı olayları.ikiside çalşıyor çiftin yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.5 yıl beraberlikten sonra evlendiler.erkek biraz kafasına buyruk arabayla yarış yaparak kazalar vs içkiye de yatkınlığı vardı evlenirken .iiçip de evde eşine şiddet uyguluyormuş.borç yapmış eşinede kredi çektirmiş iyiyken .eşine senden boşnmam borçları ödetcm sana diyormuş.çocuklarıda göstermem sana diyormuş.
bunları duyunca 21 yaşındayım evlilikten o kadar korktum ki.benmde bi sevgilim var içkisi yok huyu falan gayet iyi 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz kısmetse ama.ben bu olaydan haddinden fazla etkilendim çok korkuyorum evllkten.erkekler çok mu değişiyor evlilikten sonra.?
peki ya neyine güvenip evlilik yapıcaz biz.adam sonra çok kötü olursa.oof ofElbette değişiyor yani kadınlar da değişiyor.
İnsanız büyüyoruz,olgunlaşıyoruz,yaşadıklarımız da şekillendiriyor karakterimizi, hayatımızı.
Bekarken var olan huylarımızı evlenince x10 yapıyoruz bence.
arkadşlar tanıdığım yakın bi komşum eşinden boşanıyor.dün annesi ağlayarak anlattı olayları.ikiside çalşıyor çiftin yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.5 yıl beraberlikten sonra evlendiler.erkek biraz kafasına buyruk arabayla yarış yaparak kazalar vs içkiye de yatkınlığı vardı evlenirken .iiçip de evde eşine şiddet uyguluyormuş.borç yapmış eşinede kredi çektirmiş iyiyken .eşine senden boşnmam borçları ödetcm sana diyormuş.çocuklarıda göstermem sana diyormuş.
bunları duyunca 21 yaşındayım evlilikten o kadar korktum ki.benmde bi sevgilim var içkisi yok huyu falan gayet iyi 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz kısmetse ama.ben bu olaydan haddinden fazla etkilendim çok korkuyorum evllkten.erkekler çok mu değişiyor evlilikten sonra.?
konunn doğru noktası bu belkide.ailem bu olaydan etkilenerek severek evlenenlere karşı büyük bi önyargı oluşturdu.düşünceleri; çok fazla herşeyi yaşayıp evlendiklerinde heyecanlanacak birşeyleri olmaması.karşılar severek evlenmeye.Şu da olabiliyor, adam hep aynı adam, ama kadınlarda hep "evlenince değişir, toparlar yeaa" düşüncesi. Adam aynı adam kaldıkça sorunlar artarak devam ediyor, arkadaşınızdaki gibi. Yoksa geçirdikleri 5 seneyi düşünürsek, o da az çok biliyordu adamın durumunu, bence.
mükemmel insan yok ki ama neye göre ölçüp tartmak lazım ablalar.Kimse korkunç bir başkalaşım geçirmiyor. Bu arkadaşın eşi de sevgiliyken belli etmiş kendini. Burda da bir sürü konu var çok sinirliydi ama evlenince düzelir dedim, biraz cimriydi ama evlenince değişir zannettim diye düşünüp evleniyor insanlar. Sen de kötü huylarının abartı biçimde düzelmeyeceğini bilerek evleneceksin, sonra da evlilik iyice oturmadan hemen çocuk yapmayacaksın. Ondan sonra benzer bir durum yaşaman istisnai olur.
geneli evet ama kişiye bağlı bizde de eşim değil ben değiştim bi çene açıldı ben eşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum çok şükür üçüncü yılımıza girdik aynı adamarkadşlar tanıdığım yakın bi komşum eşinden boşanıyor.dün annesi ağlayarak anlattı olayları.ikiside çalşıyor çiftin yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.5 yıl beraberlikten sonra evlendiler.erkek biraz kafasına buyruk arabayla yarış yaparak kazalar vs içkiye de yatkınlığı vardı evlenirken .iiçip de evde eşine şiddet uyguluyormuş.borç yapmış eşinede kredi çektirmiş iyiyken .eşine senden boşnmam borçları ödetcm sana diyormuş.çocuklarıda göstermem sana diyormuş.
peki ya neyine güvenip evlilik yapıcaz biz.adam sonra çok kötü olursa.oof of
mükemmel insan yok ki ama neye göre ölçüp tartmak lazım ablalar.
çok doğru dedin.düşüncelerin için teşekkürler <3Adamına göre değişir bunlar, sevgiliniz ağzına içki sürmüyorsa size o yönde sıkıntılar yaşatmaz. Şüpheler hep insanın kafasını kemiriyor değil mi? ya yarın öbür gün değişrse filan diyorsunuz. Her yeni durumda oluyor bunlar. Diyeceğim şu ki o insan öyleymiş,erkekler değişiyor evlenince evet, ya eskisi kadar sürpriz yapmaz oluyor,hayat koşturması siz bile değişebiliyorsunuz. Komşunuzun yaşadıkları ağır olmuş, ama balık biraz da baştan kokar. Yani dört dörtlük bir adam değildir bu duruma gelen.Erkek olgun olacak yoksa her türü sıkıntı çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?