- 2 Şubat 2015
- 38
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi ladydarbanville
-
olmayan şeyleri böyle kurmak hiç doğru değilForuma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
Evlilik aslinda o kadar guzel biseyki kiymetini bilmiyoruz. Bak canim ben evlenmeden biri bana soyle yap soyle yap deseydi yapardim ama kimse bisey demedi.Foruma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
Bence bu tavsiyeleriniz göreceli ben bunların tek birini bile yapmaya tenezzül etmem çokta mutlu bir evliliğim var. Bence herkes eşine ve ilişkisine göre davranmalı, dengeler ona göre kurulmalı.Evlilik aslinda o kadar guzel biseyki kiymetini bilmiyoruz. Bak canim ben evlenmeden biri bana soyle yap soyle yap deseydi yapardim ama kimse bisey demedi.
•Ailesine karsi hep oyna.
Yorulursun ama deger. Onlar seninle ayni yatagi paylasmiyor sonucta. Sen bir kez onlarin gozune girdinmi tamamdir.
•Erkek ne kadar moderen olursa olsun kadindan hel cilve bekler. Cinsellige hayir demez.
•Kavga ettiginizde sen hakliysan bile yan odaya falan gec kavga dursun. Uzatmayin.
•Herseyini esine acik etme. Kendi kisiligin olsun.
•Geceleri tv kumandasini ona ver
Foruma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
afedersiniz buraya gelip kocasıyla en küçük kavgayı bile yazan kadınların nasıl bir kafa yapısı var onu anlamıyorum.korkma aşka sevgiye güven
Korkunu yenemezsin, evlenince görür yaşarsın, korktuğun gibi olmaz inş..burası derdim var köşesi..dertliler yazıyo:)Foruma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
Maşallah sizeBiz mesala musmutluyuuuuuuuuuz, 13 senelik evliyim ve iki oğlum var. Bin Kere daha doğsam binkerede aşkımla tekrar ve tekrar evlenirdim. Evlilik çoook güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?