- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Bu yazıyı sadece sizinle dertleşmek için yazıyorum .. Çünkü dunden berı çok korkuyorum 
Dün iş çıkışı kolumun kontrolü için eşimin çalıştığı hastaneye gttim. Şükür çok iyimiş kısa bır süre fizik tedavı gorucem sadece .. Buraya kadar herşey çok iyi
İşim bitince eşimi aradım nerdesın dıye oda şuan eğitimdeyım ıstersen sende gel dedi bende gittim yanına ..
Odada yaşlı bir amca vardı başındada genc bir bayan kızıymış. Kız öyle içli konuşuyordu ki babasıyla '' babacım ben burdayım, lütfen beni bırakıp gitme, senden başka kimsem yok deyıp duruyodu ve öyle çok ağlıyordu ki ben tabı mahvoldum köşeden bakıyordum gözler doldu tabı
Kız ağladı ağladı sonra dışarı çıktı. Kız kapıyı kapatır kapatmaz adamın kalbi durdu Allahım nasıl kalbim acıdı sankı bı tanıdığım ölmüş gibi ağlamaya başladım. Tabı ben kötu olunca direk benı dışarıya çıkarttılar 
Adamı gerı dondurememişler kızı kapıda herseyden habersız beklıyordu arada banada bakıp ağladığımı görüyordu ama nerden bilsin babası için ağladığımı
5 dk sonra güvenlik görevlileri kapıya geldiler ve doktor içerden çıktı kıza babanızı kaybettık dedi çok buyuk bı soğukkanlılıkla kız oldugu yere çöktü
Benım babamdan başka kimsem yok ben nereye gidicem diye hıçkırı hıçkıra ağladı.
O öyle ağlarken eşim benı odasına göturdu daha fazla etkileneyım dıye ama ben etkilenceğim kadar etkilendim
Kızın yerıne kendımı koydukça kalbım yerınden çıkcak gibi oldu
Allahım sabırlar versın.
Şuan üzüldüğüm tek şey keşke teselli etmeye çalışsaydım . Öküz gibi köşelerden izledim kızı
Ama şuda var teselli edemezdim ki nasıl edeyim , ne dıyeyım
Konuşsaydım daha fena olurdu kız bence diyerek kendımı avutuyorum 
Velhasıl kelam dun akşamki rüyamda bu olaya mum dikti
İçimi bir korku sardı annem ölürse , ablalarım ölürse , kocam ölürse , kedilerim ölürse 
Hepimiz olucez ama inşallah Allahım bana onları acılarını yaşatmaz

Dün iş çıkışı kolumun kontrolü için eşimin çalıştığı hastaneye gttim. Şükür çok iyimiş kısa bır süre fizik tedavı gorucem sadece .. Buraya kadar herşey çok iyi

Odada yaşlı bir amca vardı başındada genc bir bayan kızıymış. Kız öyle içli konuşuyordu ki babasıyla '' babacım ben burdayım, lütfen beni bırakıp gitme, senden başka kimsem yok deyıp duruyodu ve öyle çok ağlıyordu ki ben tabı mahvoldum köşeden bakıyordum gözler doldu tabı

Adamı gerı dondurememişler kızı kapıda herseyden habersız beklıyordu arada banada bakıp ağladığımı görüyordu ama nerden bilsin babası için ağladığımı

5 dk sonra güvenlik görevlileri kapıya geldiler ve doktor içerden çıktı kıza babanızı kaybettık dedi çok buyuk bı soğukkanlılıkla kız oldugu yere çöktü

O öyle ağlarken eşim benı odasına göturdu daha fazla etkileneyım dıye ama ben etkilenceğim kadar etkilendim

Kızın yerıne kendımı koydukça kalbım yerınden çıkcak gibi oldu

Şuan üzüldüğüm tek şey keşke teselli etmeye çalışsaydım . Öküz gibi köşelerden izledim kızı

Ama şuda var teselli edemezdim ki nasıl edeyim , ne dıyeyım

Velhasıl kelam dun akşamki rüyamda bu olaya mum dikti

Hepimiz olucez ama inşallah Allahım bana onları acılarını yaşatmaz