Korkuyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.725
798
31
Bu yazıyı sadece sizinle dertleşmek için yazıyorum .. Çünkü dunden berı çok korkuyorum :KK42:

Dün iş çıkışı kolumun kontrolü için eşimin çalıştığı hastaneye gttim. Şükür çok iyimiş kısa bır süre fizik tedavı gorucem sadece .. Buraya kadar herşey çok iyi :( İşim bitince eşimi aradım nerdesın dıye oda şuan eğitimdeyım ıstersen sende gel dedi bende gittim yanına ..

Odada yaşlı bir amca vardı başındada genc bir bayan kızıymış. Kız öyle içli konuşuyordu ki babasıyla '' babacım ben burdayım, lütfen beni bırakıp gitme, senden başka kimsem yok deyıp duruyodu ve öyle çok ağlıyordu ki ben tabı mahvoldum köşeden bakıyordum gözler doldu tabı :KK42: Kız ağladı ağladı sonra dışarı çıktı. Kız kapıyı kapatır kapatmaz adamın kalbi durdu Allahım nasıl kalbim acıdı sankı bı tanıdığım ölmüş gibi ağlamaya başladım. Tabı ben kötu olunca direk benı dışarıya çıkarttılar :KK42:
Adamı gerı dondurememişler kızı kapıda herseyden habersız beklıyordu arada banada bakıp ağladığımı görüyordu ama nerden bilsin babası için ağladığımı :KK42:
5 dk sonra güvenlik görevlileri kapıya geldiler ve doktor içerden çıktı kıza babanızı kaybettık dedi çok buyuk bı soğukkanlılıkla kız oldugu yere çöktü :KK42: Benım babamdan başka kimsem yok ben nereye gidicem diye hıçkırı hıçkıra ağladı.
O öyle ağlarken eşim benı odasına göturdu daha fazla etkileneyım dıye ama ben etkilenceğim kadar etkilendim :KK42:
Kızın yerıne kendımı koydukça kalbım yerınden çıkcak gibi oldu :KK42: Allahım sabırlar versın.
Şuan üzüldüğüm tek şey keşke teselli etmeye çalışsaydım . Öküz gibi köşelerden izledim kızı:KK42:
Ama şuda var teselli edemezdim ki nasıl edeyim , ne dıyeyım :KK42: Konuşsaydım daha fena olurdu kız bence diyerek kendımı avutuyorum :cry:

Velhasıl kelam dun akşamki rüyamda bu olaya mum dikti :( İçimi bir korku sardı annem ölürse , ablalarım ölürse , kocam ölürse , kedilerim ölürse :KK42:
Hepimiz olucez ama inşallah Allahım bana onları acılarını yaşatmaz:KK42::KK42:

Aynı ben kardeş miyiz yoksa . Olacagı varsa olur sadece dua edelım :))
Dünden beri ediyorumda işte çok çabuk etkilendiğimden :(
Hatta bırı böyle bı konu açsa senın gıbı yazardım ama işte yaşayınca bi farklı oluyo :KK61:

Dünden beri ediyorumda işte çok çabuk etkilendiğimden :KK43:
Hatta bırı böyle bı konu açsa senın gıbı yazardım ama işte yaşayınca bi farklı oluyo :KK61:

Oturup depremde olanlara tum gece aglayan ınsanım ben ölürsek dıye bırde ustunden 17 yıl geçmiş , çabuk etkılenıyorum unutamıyorum .

Cok uzucu bir olaya sahit olmussunuz allah o kiza sabir versin. Insan boyle olaylardan etkileniyor fakat olum de hayatimizin bir gercegi ondan korkmadan kabullenmemiz lazim aslinda. Fakat yine de allah olumun de vakitlisini ve hayirlisini versin. Gun gelecek annemizi babamizi belki esimizi topragin altina koyacagiz. Bu gercekten kacarak yasayamayiz. Siz de korkmak yerine sevdikleriniz hayattayken onlarla daha cok vakit gecirip sevginizi gostermeye gayret edin. Insallah birlikte uzun ve mutlu bir omur yasayin :)

Cok uzucu bir olaya sahit olmussunuz allah o kiza sabir versin. Insan boyle olaylardan etkileniyor fakat olum de hayatimizin bir gercegi ondan korkmadan kabullenmemiz lazim aslinda. Fakat yine de allah olumun de vakitlisini ve hayirlisini versin. Gun gelecek annemizi babamizi belki esimizi topragin altina koyacagiz. Bu gercekten kacarak yasayamayiz. Siz de korkmak yerine sevdikleriniz hayattayken onlarla daha cok vakit gecirip sevginizi gostermeye gayret edin. Insallah birlikte uzun ve mutlu bir omur yasayin :)
Amin inşallah :cry:
Annemı aradım zaten sabah hemen kadıncagızda korktu

o anki durumda insan ne yapacağını şaşırır. teselli etmedim diye kendinize yüklenmeyin.
ayrıca bazen benim de otururken kafama denk eder derim ki ''ölücem ben ya toprak olup gidicem ve ben öldükten sonra bir yarın olacak, o yarında ben olmıycam'' derim ve beni korkutur bu durum. aslında en çok korktuğum da sevdiklerimi kaybetmektir her insanda olduğu gibi. Allahım hepimize sağlıklı uzun ömürler versin ne diyelim :(

kimsesi de yokmuş çok üzüldüm :( babasını 1,5 yıl önce kaybetmiş biri olarak çok zor bir durum hastane köşelrinde kalbinin durduğunu duymak, görmek..
ama benim annem kardeşlerim vardı. en önemlisi eşim ve evladım vardı yanımda, her anımda..

keşke o kızcağıza destek olabilseymişsiniz. belki bulabilirsiniz hastane kayıtlardan bir başsağlığına gidip etkilendiğinizi destek olduğunuzu gösterebilirsiniz. belki Allah sizin oraya gitmenizi istedi bu yüzden..

diğer konuda ise korkun, korkalım. ölüm her zaman ensemizde.. Allah hepimize hayırlı hayat hayırlı ölümler versin inş..

kimsesi de yokmuş çok üzüldüm :KK43: babasını 1,5 yıl önce kaybetmiş biri olarak çok zor bir durum hastane köşelrinde kalbinin durduğunu duymak, görmek..
ama benim annem kardeşlerim vardı. en önemlisi eşim ve evladım vardı yanımda, her anımda..

keşke o kızcağıza destek olabilseymişsiniz. belki bulabilirsiniz hastane kayıtlardan bir başsağlığına gidip etkilendiğinizi destek olduğunuzu gösterebilirsiniz. belki Allah sizin oraya gitmenizi istedi bu yüzden..

diğer konuda ise korkun, korkalım. ölüm her zaman ensemizde.. Allah hepimize hayırlı hayat hayırlı ölümler versin inş..
Ben yapı gereği çok ağlak birisiyim. Eğer kızla konuşsaydım emınım daha kötu yapardım kızı :(
Eşime bugun söylicem telefonu varsa alalım ama yanı arayıp ne dıcem kı kıza utangaçta bır yapım var

:110:

her nefis bir gün ölümü tadacaktır diyor ayet-i kerime de ama nefis diyor işte, insan konduramıyor ölümü özellikle sevdiklerine, bir başkasına başına gelince bile bizim ilk aklımıza gelen sevdiklerimiz oluyor haliyle, sevdiği birini kaybeden birini teselli edemezdiniz zaten ama belki arayacak kimsen var mı? diye sorabilseydiniz ama akla gelmiyor işte.
Allah sıralı ölüm versin derler ya eskiler, bilipte söylerler inanın, allah sıralı ölüm versin, hayırlı ölüm versin, ölümün de hayırlısı mı olur demeyin sakın, herşeyin hayırlısı.
fakat bunu düşünmeyin kendinizi bu hikayenin kahramanı yapmayın, kafanızda kurgulamayın ya seviklerime birşey olursa diye ve asla "onsun yaşayamam" demeyin, mevlam bu sözü sevmiyor.

Rabbim sabır versin kızcağıza...çok üzüldüm gerçekten...ölüm hayatın gerçeği malesef...

Ben yapı gereği çok ağlak birisiyim. Eğer kızla konuşsaydım emınım daha kötu yapardım kızı :KK43:
Eşime bugun söylicem telefonu varsa alalım ama yanı arayıp ne dıcem kı kıza utangaçta bır yapım var

afffff.. ben de çok ağlak bir insanım.. her şeye ağlarım.. yani ne bileyim . çok etkilendim , yalnız kaldığınızı söyleyince belki destek olabilirim diye düşündüm dersiniz. yapabileceğiniz bişey var mı sorarsınız.. ben olsam bunları derdim sanırım.. belki evi barkı parası pulu yoktur. ne bileyim işte inasnız düşmez kalkmaz bir Allah var.. en azından kalbiniz rahatlar..

Ben yapı gereği çok ağlak birisiyim. Eğer kızla konuşsaydım emınım daha kötu yapardım kızı :KK43:

belli mi olur belki böylece kimsesi olmayan acısını tek başına yaşayan birine sadece ağlayacak bir omuz olursunuz. Denemekten zarar gelmez ama tabii yalnız olmayın tanımadığın kimseye de güven olmaz bu devirde.

afffff.. ben de çok ağlak bir insanım.. her şeye ağlarım.. yani ne bileyim . çok etkilendim , yalnız kaldığınızı söyleyince belki destek olabilirim diye düşündüm dersiniz. yapabileceğiniz bişey var mı sorarsınız.. ben olsam bunları derdim sanırım.. belki evi barkı parası pulu yoktur. ne bileyim işte inasnız düşmez kalkmaz bir Allah var.. en azından kalbiniz rahatlar..
Eşimi aradım söyledim bakalım ulaşmaya çalışıcaklar hastaneden ben değilde orda hemşıre arkadaşım var onu arattırcaz hastaneden arıyoruz gibisinden durumunu öğrenıcekler cevap gelınce yazarım

her nefis bir gün ölümü tadacaktır diyor ayet-i kerime de ama nefis diyor işte, insan konduramıyor ölümü özellikle sevdiklerine, bir başkasına başına gelince bile bizim ilk aklımıza gelen sevdiklerimiz oluyor haliyle, sevdiği birini kaybeden birini teselli edemezdiniz zaten ama belki arayacak kimsen var mı? diye sorabilseydiniz ama akla gelmiyor işte.
Allah sıralı ölüm versin derler ya eskiler, bilipte söylerler inanın, allah sıralı ölüm versin, hayırlı ölüm versin, ölümün de hayırlısı mı olur demeyin sakın, herşeyin hayırlısı.
fakat bunu düşünmeyin kendinizi bu hikayenin kahramanı yapmayın, kafanızda kurgulamayın ya seviklerime birşey olursa diye ve asla "onsun yaşayamam" demeyin, mevlam bu sözü sevmiyor.
Asla deiyemıyorum zaten sırf bu soz yuzunden.

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana

Ama işte ınsanım korkuyorum

belli mi olur belki böylece kimsesi olmayan acısını tek başına yaşayan birine sadece ağlayacak bir omuz olursunuz. Denemekten zarar gelmez ama tabii yalnız olmayın tanımadığın kimseye de güven olmaz bu devirde.
Hastaneden hemşire bir arkadaşım arıcak bakalım durumunu sormak ıcın haber verıcem belki görüşürüz bile isterse o an sadece gidemedım ne bileyım :KK43: Şuanda pişmanım işte

Acı ve mutlak gercek,ölüm..
Bol bol dua edin,iciniz rahatlar.

Back
X