Korkuyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün gece rüyamda kedim kaybolmuş gördüm. Daha doğrusu birileri almış bir yere bırakmış. Ortalıkta deli danalar gibi kedi arıyorum. Rüyamda da o kadar üzülüyorum ki anlatamam (gerçeğini düşünemiyorum bile). En sonunda çıktı geldi bir yerden. Eşim askerden geldiğinde ancak o kadar sevinmiştim. Aileden birileri artık onlar. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Dumanı kısırlaştırmak için 1 gun onceden göndermiştim veterınere 2 gun evde yoktu. O kadar boştu kı ev anlatamam. 2 gun boyunca veterınerı aradım napıyo dıye resım falan ıstedım hatta bı fotosu var okadar kızgın kı bulursam sana göndereyım o fotografa bakıp bakıp ağladım oraya gonderdım dıye :(

Dumanı kısırlaştırmak için 1 gun onceden göndermiştim veterınere 2 gun evde yoktu. O kadar boştu kı ev anlatamam. 2 gun boyunca veterınerı aradım napıyo dıye resım falan ıstedım hatta bı fotosu var okadar kızgın kı bulursam sana göndereyım o fotografa bakıp bakıp ağladım oraya gonderdım dıye :KK43:

Gönder bakayım ya. Benimki henüz kısırlaşmadı. Kayınpederimin kısırlaşan iki kedisi de enfeksiyon kapınca korkudan yaptıramadım.

Zor bir durum çok zor ama herkes yaşayacak bu kötü durumu oy oyy bende anneyim annelerdede evladını kaybetme korkusu var

Bu yazıyı sadece sizinle dertleşmek için yazıyorum .. Çünkü dunden berı çok korkuyorum :KK42:

Dün iş çıkışı kolumun kontrolü için eşimin çalıştığı hastaneye gttim. Şükür çok iyimiş kısa bır süre fizik tedavı gorucem sadece .. Buraya kadar herşey çok iyi :KK43: İşim bitince eşimi aradım nerdesın dıye oda şuan eğitimdeyım ıstersen sende gel dedi bende gittim yanına ..

Odada yaşlı bir amca vardı başındada genc bir bayan kızıymış. Kız öyle içli konuşuyordu ki babasıyla '' babacım ben burdayım, lütfen beni bırakıp gitme, senden başka kimsem yok deyıp duruyodu ve öyle çok ağlıyordu ki ben tabı mahvoldum köşeden bakıyordum gözler doldu tabı :KK42: Kız ağladı ağladı sonra dışarı çıktı. Kız kapıyı kapatır kapatmaz adamın kalbi durdu Allahım nasıl kalbim acıdı sankı bı tanıdığım ölmüş gibi ağlamaya başladım. Tabı ben kötu olunca direk benı dışarıya çıkarttılar :KK42:
Adamı gerı dondurememişler kızı kapıda herseyden habersız beklıyordu arada banada bakıp ağladığımı görüyordu ama nerden bilsin babası için ağladığımı :KK42:
5 dk sonra güvenlik görevlileri kapıya geldiler ve doktor içerden çıktı kıza babanızı kaybettık dedi çok buyuk bı soğukkanlılıkla kız oldugu yere çöktü :KK42: Benım babamdan başka kimsem yok ben nereye gidicem diye hıçkırı hıçkıra ağladı.
O öyle ağlarken eşim benı odasına göturdu daha fazla etkileneyım dıye ama ben etkilenceğim kadar etkilendim :KK42:
Kızın yerıne kendımı koydukça kalbım yerınden çıkcak gibi oldu :KK42: Allahım sabırlar versın.
Şuan üzüldüğüm tek şey keşke teselli etmeye çalışsaydım . Öküz gibi köşelerden izledim kızı:KK42:
Ama şuda var teselli edemezdim ki nasıl edeyim , ne dıyeyım :KK42: Konuşsaydım daha fena olurdu kız bence diyerek kendımı avutuyorum :cry:

Velhasıl kelam dun akşamki rüyamda bu olaya mum dikti :KK43: İçimi bir korku sardı annem ölürse , ablalarım ölürse , kocam ölürse , kedilerim ölürse :KK42:
Hepimiz olucez ama inşallah Allahım bana onları acılarını yaşatmaz:KK42::KK42:
Canım tabiki sırası gelen terki diyar edicek kalanlarda hayatına kaldığı yerden sevam edicek allah sabır versin o kızasa tabiki ama böyle kahrolucağına daha çok vakit geçir kaybedince telafisi olmuyo keşke ananemle daha çok vakit geçirseydim o evde yerde öylece yatarken son kez sarılıp öpseydim şimdi resimleriyle avunuyorum sadece :KK42:

Gönder bakayım ya. Benimki henüz kısırlaşmadı. Kayınpederimin kısırlaşan iki kedisi de enfeksiyon kapınca korkudan yaptıramadım.
Canım tabiki sırası gelen terki diyar edicek kalanlarda hayatına kaldığı yerden sevam edicek allah sabır versin o kızasa tabiki ama böyle kahrolucağına daha çok vakit geçir kaybedince telafisi olmuyo keşke ananemle daha çok vakit geçirseydim o evde yerde öylece yatarken son kez sarılıp öpseydim şimdi resimleriyle avunuyorum sadece :KK42:
Başın sağolsun. Allahım sabırlar versin.
Anneciğinede Allahım rahmet eylesin :KK42:

Başın sağolsun. Allahım sabırlar versin.
Anneciğinede Allahım rahmet eylesin :KK42:
Annem değil tatlım anneannem ilk okunuşta annem gibi okunuyo haklısın çok şükür annem değil ama hayatımda annem kadar yeri vardı ilk aradığım dertleştiğim paylaştığım kişiydi ama gitti 9 ay oldu o gitti oğlum geldi beni oyalamaya çok özleniyo kaybedilenler helçin kaybetmeden değerini bilmek lazım sonra keşkeler çok yoruyo hemde hayattan daha çok yoruyo:KK42:

Bende cok uzuldum anne babami kaybedersem korkusu beni bazen aglatiyo bile onlarsiz hayat dusunemiyorum su hayatta bana hep tek ve surekli iyi gelen sey onlar uzuldugumde annemin ve babamin uzulme kizim demeleri dunyalara deger

Annem değil tatlım anneannem ilk okunuşta annem gibi okunuyo haklısın çok şükür annem değil ama hayatımda annem kadar yeri vardı ilk aradığım dertleştiğim paylaştığım kişiydi ama gitti 9 ay oldu o gitti oğlum geldi beni oyalamaya çok özleniyo kaybedilenler helçin kaybetmeden değerini bilmek lazım sonra keşkeler çok yoruyo hemde hayattan daha çok yoruyo:KK42:
Ay pardon ya :(
Çok haklısın bugün butun akrabalarımı aradım :( Normalde konuşmayı pek sevmediğimden kimseyı aramazdım.
Çok sevdıgım yengemın kanser olduğunu öğrendim :(

G
Ay pardon ya :KK43:
Çok haklısın bugün butun akrabalarımı aradım :KK43: Normalde konuşmayı pek sevmediğimden kimseyı aramazdım.
Çok sevdıgım yengemın kanser olduğunu öğrendim :KK43:
allah şifa versin ailesine sevenlerine bağışlasın zor bi hastalık rabbim başa vermesin

Amin.Ölüm tek çare bulunamayan şey sanırım.Rabbim bizi sevdiklerimizden ayırmasın.Hastane de çalışanlara ,doktorlara yardım etsin .Zor ış gerçekten.biz görmeye dayanamıyoruz ,onlar hep iç içe..

Amin.Ölüm tek çare bulunamayan şey sanırım.Rabbim bizi sevdiklerimizden ayırmasın.Hastane de çalışanlara ,doktorlara yardım etsin .Zor ış gerçekten.biz görmeye dayanamıyoruz ,onlar hep iç içe..
Eşim bile alışmış. Herkes bön bön bakıyo ben hüngür hüngür :(
Bide doktor soğuk soğuk babanızı kaybettık demesın mı :KK42:

Allah kaldıramayacağımız acıyı yüklemesin.. Çok zor :KK43:

o an kimse o kızı teselli edemezdi helçin
acısını yaşayacak mecbur :(
Allah sabır versin selamete çıkarsın inşallah.
bize ve sevdiklerimize de uzun uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin :(

o an kimse o kızı teselli edemezdi helçin
acısını yaşayacak mecbur :KK43:
Allah sabır versin selamete çıkarsın inşallah.
bize ve sevdiklerimize de uzun uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin :KK43:
Aminn , Aminnn :KK61:

Bende korkuyorum bazen ölmekten veya sevdiklerimin ölüp gitmesinden. keşke güçlü olabilsem gerçeği kabul edip bir de sevebilsem.
Sevgili Mevlana gibi, Şeb-i Arûs benim düğünüm ölüm günüm sakın ağlamayın demiş....

Ne güzel demiş...
Allahım hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin cümlemize inşallah.

her sabah işe gelirken ve çıkarken mezarlığın önünden geçiyorum ve dua ettikten sonra onlarla konuşuyorum.onlarla konuşmak çok güzel motivasyon etkisi yapıyor insanda ..çünkü biliyorumki orada yatanlarda çocuk oldular, sevildiler ,üzüldüler, evlendiler hatta evde kaldılar,yemek bulamadılar bazen, ve biliyorumki maaşlarını alamadılar ,,hamile kaldılar anne,baba oldularmezarlıkları ziyaret et o kadar huzurluki oralar..üzüntülerin, mutlulukların taşkınlıklarının, aşırılıklarının tedavisi orda korktuklarınında..

her sabah işe gelirken ve çıkarken mezarlığın önünden geçiyorum ve dua ettikten sonra onlarla konuşuyorum.onlarla konuşmak çok güzel motivasyon etkisi yapıyor insanda ..çünkü biliyorumki orada yatanlarda çocuk oldular, sevildiler ,üzüldüler, evlendiler hatta evde kaldılar,yemek bulamadılar bazen, ve biliyorumki maaşlarını alamadılar ,,hamile kaldılar anne,baba oldularmezarlıkları ziyaret et o kadar huzurluki oralar..üzüntülerin, mutlulukların taşkınlıklarının, aşırılıklarının tedavisi orda korktuklarınında..
Yazın İzmir 'e gittiğimde babamın mezarlığına gittim. Babamı hiç tanımadım sadece resımlerden bılıyorum.
Dua ettim çıkarkende şöylee bi mezarlara baktım Allahım okadar çok ki ağlama tuttu benı dayanmıyorum :KK42: Ölümden çok korkuyorum. Allahım hepimize hayırlı ölümler versin ..
Acıya karşı çok dayanıklıyımdır ama ölümü düşündüğümde içim kötü oluyo ..

Back
X