Gömülü değil canım çıkmış ama ağrıyor halaGömülü diş çekimlerinde bile lokal anestezi yapıyorlar.
Daha kötü olmadan gidin yaptırın. Yandaki dişleri de çürütmeye başlayabilir.
Şekil zaten kötüKorkunuza bişi diyemicem de iltihaplanmış dişi ve 20 lik dişleri vaktinde çektirmezsenis bütün dişlerinizi ve şeklini mahveder
Gömülü değil canım çıkmış ama ağrıyor hala
YaaaO zaman soruya geri dönerek cevap veriyorum:
Çıkmış dişe narkoz vermezler.
eğer etten patlamıyorsa ameliyat tarzı ufak bir operasyon geçiriyorsun bölgesel olarak uyuşturup kesip alıp dikiyorlar. ben martta oldum iyi kide olmuşmKızlar 10 yıldır şu lanet 20'lik diş çıkamadı gitti ara ara ağrıyor ama ben çok korkuyorum dişçideninanamayacağınız kadar korkuyorum. 1 defa dişimi cektirdigimi hatırlıyorum çok küçüktüm ondan sonra bi tek temizletmeye gittim (o'da bi kere ) o dişimi çektiği zaman dişimin sesini duydum resmen ondan sonra korkmaya başladım dişçiden 31 yaşındayım ama korkuyorum, bizimkilere de soyleyemiyorum korkuyorum diye bugün gün boyu ağrıdı akşam dahada arttı ağrısı , çektirmek istiyorum aslında ama korkumdan çektiremiyorum kafama şu takıldı narkoz verip çekim yaparlar mı sizce ?
narkoz ile çekim yapan doktorlar var ama hastane ortamında olacaksın. özel muayenelerde olmaz.Kızlar 10 yıldır şu lanet 20'lik diş çıkamadı gitti ara ara ağrıyor ama ben çok korkuyorum dişçideninanamayacağınız kadar korkuyorum. 1 defa dişimi cektirdigimi hatırlıyorum çok küçüktüm ondan sonra bi tek temizletmeye gittim (o'da bi kere ) o dişimi çektiği zaman dişimin sesini duydum resmen ondan sonra korkmaya başladım dişçiden 31 yaşındayım ama korkuyorum, bizimkilere de soyleyemiyorum korkuyorum diye bugün gün boyu ağrıdı akşam dahada arttı ağrısı , çektirmek istiyorum aslında ama korkumdan çektiremiyorum kafama şu takıldı narkoz verip çekim yaparlar mı sizce ?
merhaba ben lokal anestezi ile 20lik disimden ameliyat oldum. korkulacak hicbir sey yok; kanamam dahi olmadi.Kızlar 10 yıldır şu lanet 20'lik diş çıkamadı gitti ara ara ağrıyor ama ben çok korkuyorum dişçideninanamayacağınız kadar korkuyorum. 1 defa dişimi cektirdigimi hatırlıyorum çok küçüktüm ondan sonra bi tek temizletmeye gittim (o'da bi kere ) o dişimi çektiği zaman dişimin sesini duydum resmen ondan sonra korkmaya başladım dişçiden 31 yaşındayım ama korkuyorum, bizimkilere de soyleyemiyorum korkuyorum diye bugün gün boyu ağrıdı akşam dahada arttı ağrısı , çektirmek istiyorum aslında ama korkumdan çektiremiyorum kafama şu takıldı narkoz verip çekim yaparlar mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?