- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 31
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Litfen bir psikiyatra gidin. En basindan beri yapmaniz gereken buydu.
Devamli okuyorum agzimdan dusmeyen dualardirFelak nas âyet el kursi çok oku fayda var
Ben gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorumLitfen bir psikiyatra gidin. En basindan beri yapmaniz gereken buydu.
Ne yarari olabilir soylermisinz ;(Hoca ya değil psikiyatriste gidin
Ben gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorum
Sanmiyorum cnku ben esimi sabah namazina kaldirrken ben o sesi duydum esim uyuyi saniyodum esim kalktiginda onu bende duydum dedi ve suratindaki ifadeyle cok net anladimBirbirinizi etkilemiş olma ihtimaliniz yok mu ?
Psikolog ve psikiyatrist'e gitmek delilik degildir. Nasıl böbrek,kalp gibi organlar rahatsızlanyrsa ruh da rahatsız olabilir bu çok normal bir durum. Hadi diyelim ummu sübyan sana bulaşmış, insan ırkından nefret eden bir varlık bir kurşun ile mi uzak kalacak senden ? Ondan uzak olabilmek için belli başlı dualar var onları oku sürekli. Ayrıca belki senin sorunun ruhanî değil de doktorluktur... doktora da girmekte fayda var geçmiş olsun canımBen gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorum
Ne yarari olabilir soylermisinz ;(
Korkutmayın beni keske okumasaydım
Canim herseyden ses gelio tabikide ama bu dedigim sey gardolabtan geliyo yatak odamdan gecenn yarisi bi masaya vurur gibi yuksek ses taaak taaak die cit die cikan ses deilses geliyor dolaplardan tahta dolaplar ses cikariyor ve buzdolabi da ses cikariyor
bende de cikiyor buyu mu var simdi inanmayin boyle onsanlara
Bi kere bu dusuncenizi kafanizdan atmaniz lazim. Psikiyatrin bana faydasi olmaz derseniz, zaten gitseniz de faydasi olmaz. On yargilari kafanizdan atin. Aksamlari yatarken bir sure kulaklik takin, muzik dinleyerek uyuyun. Ve mutlaka doktora gidin.Ben gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?