- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
İs basvurusunda mi bulunsak naapsak
kıııız neye başvurdun :)Ben bulundum ama alınmadım
Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları yaşanıyor diye açıklama yaparken. taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan
Bence birde pskiyatr a gitmeyi deneyin.Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
Belliki hocanın muskasının da bir yararı olmamış. Eğer büyünün varlığına inanıyorsanız rabbim sen beni tüm şerlerden koru diyerek dua ettiğiniz takdirde büyünün etki etmeyeceğine de inanmanız gerekir. Ama insanlar bunu hep yapılınca kesin tutar diye anlıyor.Ne yarari olabilir soylermisinz ;(
Suanda boyle yazan cizen sacmalik yok ole bise dien insanlarn basina gelselerdi eminki benden bin beter olurlardi evt rahatladm buraya yazdigima ne kadar kotude yorum yapsaniz ben iyi olan yorunlari okuyup kulak arkasi yapmiyorum cogu arkadasn dediginide yapicam sizdeEolumsuz yorumlarinizla okuyup zevk almaya bakinCinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları varken taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan
Yanlış alıntı yaptın heraldeSuanda boyle yazan cizen sacmalik yok ole bise dien insanlarn basina gelselerdi eminki benden bin beter olurlardi evt rahatladm buraya yazdigima ne kadar kotude yorum yapsaniz ben iyi olan yorunlari okuyup kulak arkasi yapmiyorum cogu arkadasn dediginide yapicam sizdeEolumsuz yorumlarinizla okuyup zevk almaya bakin
Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları varken taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan
Yok canım olur mu bir onlar biliyor! Onlar yok dediyse yoktur! İnandığım dinin kitabında bunun geçiyor olması diye bir şey söz konusu olamaz! Olan bir şeyi inkar ediyorlar.Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları varken taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?