Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He kiz gayipten sesler duyuyor...deli cikariyorlar insani bi mesajla...
canim herswyden cikabilir o ses...ama hislerin seni huzursuz ediyorsa dogrudur ne diyim...muska iyi geldiyse devam et taakmaya hic çıkarma

Evt siz sadece benm anlattiklarimla korkuyosaniz bende bunlari yasiyorum fikir istiyorum yardm istedim !!

Sitede bu tip konular açmak yasak 2737336 kere söylendi bu. Ayrıca bunun gibi korkuları ben de yaşadım psikiyatra giderek aştım. Heralde öcülerin anti depresan ve terapiye alerjisi var diye değildi.

Bende son katta oturuyorum bir ara nefes sesi geliyordu sanki bisey benim yatak odamda nefes alıyor gibiydi 3 gün uyuyamadim resmen ve esimde çok rahat adamdır hemen uyur. Neyse bir akşam yatağa çok erken girdim bizim çatıda kuşlar var meğer yavrusuymus ilk çok sesli bağırdı sonra sesi azaldıkça nefes sesi gibi geliyordu ama idrak edince kuş olduğunu da idrak ettim belki senin olay da aynı o sekilde biseydir de sen dolaptan geliyor zannediyorsn

Peki tak tak sesi gelince dolabı açmıyormusunuz. Ayyyyy korktum valla. Eşinizdemi duyuyor eğer duyuyorsa nasıl davranıyor?

Tskkurler arkadaslar on yargilarinizla gayet cok guzel moral verdiniz siz sunu anlamiosunz evt siz okurken korkuyosunz ama ben yasiyorum piskolok fln onada gidicem amacm tabikode sizi korkutmak deildi sadece yasadiklarimi paylastm

Salona ipi çekilerek açılan bir lamba aldık, ayaklı ve uzun. Geceleri kalkıyorum lamba yanıyor, tövbe estağfurullah diyorum kapatıp yatıyorum. Ama ufaktan tırsmaya da başladım. Gündüz bir baktım benim kedi koktuktan tırmanmış ipi çekiyor o çektikçe de lamba yanıyor Allah seni dedim kovaladım sıpayı

Peki tak tak sesi gelince dolabı açmıyormusunuz. Ayyyyy korktum valla. Eşinizdemi duyuyor eğer duyuyorsa nasıl davranıyor?
Esim pek konusmuyo korkma geccek biseEolmas vss cnku ilk zamanlar oda piskolojk oldugunu dusuyodu sonrada oda anladi ole ses duydugumda beni sakinlestirmeue calisyo

annemde 5 tane kedim var hepsiyle muhakkak bir macera yaşadım anlayabiliyorum çok fenalar

Tskkurler arkadaslar on yargilarinizla gayet cok guzel moral verdiniz siz sunu anlamiosunz evt siz okurken korkuyosunz ama ben yasiyorum piskolok fln onada gidicem amacm tabikode sizi korkutmak deildi sadece yasadiklarimi paylastm

Yahu ne önyargısı yol gösteriyoruz işte ! 2014 de binbir stres, ailenin 2. evliliğe olan önyargısı, baba ile küslük vs. sorunla evlendim. Evde büyü var demeye başladım, korkuyorum sanki evde gölgeler geziyor. Kalktım HOCAYA değil doktora gittim anlattım. Konuştuk, sebeplerini izah etti. Bilinçaltımdaki korkular şekil değiştirmiş yönlendirmişim onları cindir büyüdür vb. şeylere çünkü ailem beni küçükken korkutmuştu. Anne işteyken hala, babaanne, kuzen baktı bana korkarım evelden beri bilinmeyen şeylerden. Neyse ilacımı aldım beynimdeki eksik olan madde yerine geldi o ilaçla ve iyileştim. Ama siz hocaya devam edin napalım.

Yaa konuyu okumuş bulundum korkutmayın ne olur tamam gerçek olabilir ama burda böyle şeyleri okudukça yalnız kaldığımda aklıma geliyorkonu sahibi psikiyatra gidin en kısa sürede, burası çözüm değilki.. Ancak millet korkuyo
Mune @Margarikotin

Valla size uc harfliler de dadanmisolabilir cunku bizim burda birinede ruyasina girip kendini olduryoksa biz gelipoldurcez falan demisler kadin en sonunda bi sise tuz ruhu alip icmis falan ben burda birine ne yapilabiljrdiye sordum bilinc altina yerlesen bisey simdi nuksediyo olabilir dedi yapilacak sey stresten uzak durun evi tasiyin bence belki evde bi sorun var

Tskkurler emin olun bende godicem

Psikiyatriye deli olanlar gitmez, hayatinda olan bitenleri anlatir sorunlarini cozer ve bir sesten korkup esi olmadan odaya giremeyenlere korkularini asmalarina yardimci olur. Haci hocaya degil bu uzmanlara gidilmelidir ki gercekten yardimi olsun.
Ayrica dolapta ses cikaran bir sey yoksa demek ki gercekten bi uzmana gorunmelisiniz. Icinde fare mare olmasin? Ya da ruzgardan dolap kapagi oynamasin? Kameraya cekip bakin. Dua etmeye de devam edin birlestirin maneviyatla uzman yardimini.

Tskkurler emin olun bende godicem

Eski konunuzda 2015 ' de ilk bebeğime hamileyim heyecanlıyım falan yazmışsınız burda bebeğim olmuyor diyorsunuz. Kayıp mı ettiniz ilk bebeğinizi ? Öyleyse travma yaşamışsınız büyük ihtimalle.

Benimde evden bir ara çıtır çıtır sesler geliyordu ama ben tirsmayip gecenin körüne kadar bekleyip peşine düştüm. Sonuç; hamamböceği...Her şey olabilir. Evine fare girmiştir, kuslar catiya yuva yapmıştir. Yazdığın ihtimaller haricinde milyon tane ihtimal var.

Tek diyeceğim hocaya gitme
Böyle bir hataya ablam düştü
Daha fazla gidesin diye olmayanı da musallat ettiklerini biliyorum
Korku filmi gibi zamanlar yaşadık
Doktora mutlaka gidin, bilinçaltınızda bir şeylerin olduğu kesin
Dualarınızı edin ve tedavi olun
Hocalar işi daha beter eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…