- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Evt siz sadece benm anlattiklarimla korkuyosaniz bende bunlari yasiyorum fikir istiyorum yardm istedim !!Yani ya ! Korkanı var, hamilesi var i ! Anlatamadık hatunlara.
Evt siz sadece benm anlattiklarimla korkuyosaniz bende bunlari yasiyorum fikir istiyorum yardm istedim !!
Evet Sağolsunlar burda hamile hamile sinir oldum ya.Yani ya ! Korkanı var, hamilesi var i ! Anlatamadık hatunlara.
Bende son katta oturuyorum bir ara nefes sesi geliyordu sanki bisey benim yatak odamda nefes alıyor gibiydi 3 gün uyuyamadim resmen ve esimde çok rahat adamdır hemen uyur. Neyse bir akşam yatağa çok erken girdim bizim çatıda kuşlar var meğer yavrusuymus ilk çok sesli bağırdı sonra sesi azaldıkça nefes sesi gibi geliyordu ama idrar edince kuş olduğunu da idrak ettimbelki senin olay da aynı o sekilde biseydir de sen dolaptan geliyor zannediyorsn
Esim pek konusmuyo korkma geccek biseEolmas vss cnku ilk zamanlar oda piskolojk oldugunu dusuyodu sonrada oda anladi ole ses duydugumda beni sakinlestirmeue calisyoPeki tak tak sesi gelince dolabı açmıyormusunuz. Ayyyyy korktum valla. Eşinizdemi duyuyor eğer duyuyorsa nasıl davranıyor?
Salona ipi çekilerek açılan bir lamba aldık, ayaklı ve uzun. Geceleri kalkıyorum lamba yanıyor, tövbe estağfurullah diyorum kapatıp yatıyorum. Ama ufaktan tırsmaya da başladım. Gündüz bir baktım benim kedi koktuktan tırmanmış ipi çekiyor o çektikçe de lamba yanıyorAllah seni dedim kovaladım sıpayı
Tskkurler arkadaslar on yargilarinizla gayet cok guzel moral verdiniz siz sunu anlamiosunz evt siz okurken korkuyosunz ama ben yasiyorum piskolok fln onada gidicem amacm tabikode sizi korkutmak deildi sadece yasadiklarimi paylastm
Tskkurler emin olun bende godicemYahu ne önyargısı yol gösteriyoruz işte ! 2014 de binbir stres, ailenin 2. evliliğe olan önyargısı, baba ile küslük vs. sorunla evlendim. Evde büyü var demeye başladım, korkuyorum sanki evde gölgeler geziyor. Kalktım HOCAYA değil doktora gittim anlattım. Konuştuk, sebeplerini izah etti. Bilinçaltımdaki korkular şekil değiştirmiş yönlendirmişim onları cindir büyüdür vb. şeylere çünkü ailem beni küçükken korkutmuştu. Anne işteyken hala, babaanne, kuzen baktı bana korkarım evelden beri bilinmeyen şeylerden. Neyse ilacımı aldım beynimdeki eksik olan madde yerine geldi o ilaçla ve iyileştim. Ama siz hocaya devam edin napalım.
Tskkurler emin olun bende godicem
Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?