- 15 Şubat 2013
- 26.068
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.624
- 798
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Kamera koyKople bosalttm dolabi yatak odasina kolpe baktm dolabin gevsek yerlerini civiledim ses gelir die sirkeli suyla sildim yaptm herseyi
İnşllah bende böle sorunlar cok yasadım ama gectiiCok tskkuler denicem insallah
Bunun benzeri hende de olmustu surekli karabasan basiyodu bide oructaydi ibadetimi falan tam yapiyodum.hocaya sordum bana dedi ki yatsi namazindan sonra 7 sagina 7soluna 7ustune 7altina 7onune 7arkana 7 icine 1 tane de yattigin odaya oku ufle dedi yaptim bida olmadiLutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
Aytel kursiyi oku dediBunun benzeri hende de olmustu surekli karabasan basiyodu bide oructaydi ibadetimi falan tam yapiyodum.hocaya sordum bana dedi ki yatsi namazindan sonra 7 sagina 7soluna 7ustune 7altina 7onune 7arkana 7 icine 1 tane de yattigin odaya oku ufle dedi yaptim bida olmadi
canım her hocaya güvenme bazıları cok gelip gitsin diye sana daha cok gönderiyorlar para için .bol bol nas felak okuLutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
ben bu konunun psikiyatirlik bir konu oldugunu dusunmedimHocaya gitmek hâlâ kaldımo ya gidin bi piskiyatriste..Piskiyatriste hep deliler gitmiyo rahat olun..Şu tabuları bi yıkın..
Piskiyatri tam bunun alanı canımben bu konunun psikiyatirlik bir konu oldugunu dusunmedim
Hem psikologa hem iyi bi hocaya git derim ben eğer 3 harfiler musallat olduysa onun çıkması gitmesi lazım zaten psikologlarfa başa çıkamayınca hocalara yönlendiriyor ihmal etme canım rabbimden başka kimseden de korkmaben bu konunun psikiyatirlik bir konu oldugunu dusunmedim
Canım kursun niye verdi muska falan yazsaydı ya o hocayı bırak başka birini bul önce doktora git bakalım bide o ne diyecek yeni evli kadınları korkutuyorlar banada olmuştu ama ben korkmuyorum dedim hep kendi kendime rabbime sığındım dualar ettim şimdi 2 yıllık evliyim olmuyor artık psikolojik te oluyorCanim herseyden ses gelio tabikide ama bu dedigim sey gardolabtan geliyo yatak odamdan gecenn yarisi bi masaya vurur gibi yuksek ses taaak taaak die cit die cikan ses deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?