Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece dolaptan ses geliyo.Başka bir belirgin durum yok.Onun için cok korkutma kendini.Başka şeyler düşün.Kafanı dağıt o durumu düşünmemeye çalış.Odaklandıkça daha çok korkarsın.

Böyle işler için karşılığında para talep etmeyen hocalara gidin. Ve herkesin her dediğini de okumayın bazı şeyler mıknatıs gibi çeker böyle şeyleri. Allah yardımcınız olsun

Bir de bizim bi akrabanın bebeği karnında kalp atışı duyulmadan ölüyordu. Tutturdu sübyan büyüsü var diye.
Neyse doktora gitti. Meğer pıhtılaşma varmış ondan olmuyormuş. Tedavi ile doğum yaptı.

Bana da bi problemimden ötürü bi hoca üstünde büyü var falanca gün gel bişeyler yazcam dedi. Tabi para istiyor:) Gitmedim. Ve o sıkıntıyı Allahın izniyle kendim yendim. Adam psikolojik durumumu hemen muskalara bağlayıp beni kekledi iyi mi

Bunun benzeri hende de olmustu surekli karabasan basiyodu bide oructaydi ibadetimi falan tam yapiyodum.hocaya sordum bana dedi ki yatsi namazindan sonra 7 sagina 7soluna 7ustune 7altina 7onune 7arkana 7 icine 1 tane de yattigin odaya oku ufle dedi yaptim bida olmadi

canım her hocaya güvenme bazıları cok gelip gitsin diye sana daha cok gönderiyorlar para için .bol bol nas felak oku

Hocaya gitmek hâlâ kaldımo ya gidin bi piskiyatriste..Piskiyatriste hep deliler gitmiyo rahat olun..Şu tabuları bi yıkın..

bence oyle cin ci minci hocaya gideceginize adam gibi bir imama gidin bi de ona anlatin bakalim ayrica pisikiyatr iyi bisey ama bende ne yalan soyleyim eyer bu mesele gercekse bu konu onun alani degil ayrica ayeyel kursiyi yatmadan once 7 defa okuyun faydasi olur

para karşılığı okuyan üfleyen hocalara gitmeyin ..
ayrıca hamile kalmışsınız demek ki bunda sorun yok kadın doğumcuya gidin düşük yapmanızın fiziksel bir sebebi var elbet..

Geçmş olsn cnm arkadaşlar güzel yönlendirmşler piskiyatri çare olabilir bnmde bir önerim var cnm bnde tam üç sene yaşadm üçüncü senmde adeta delirdim diyebilirm gece rüyamda karnıma bişey giriyodu sabah kalkdm kocamn üçken şekilde bir kahverengi iz var adeta karnımı kaplamş cildiyeye gittim ben böyle bişey görmedm dedi parça alalm dedi ailem alsalarda bieşy çıkmaz sevebini biliyorz zatn dediler ki öyledi bir sene o koca lekeyle gezdm yanık gibi gün gün kötü oldm tabi en sonunda bir gün tvde cübbeli ahmet hoca muharrem ayının ilk günü bir kağıda 113 tane arapça besmele yazp taslıyn ömür boyu allahın himayesindedr dedi bnde kalkdm yaptm muharremn ilk günü ve yemin ederim yapıp taşıdığm andn itibaren ne bir korku ne bir rüya ne bir görüntü ne bir ses hepsi bitti ve şimdi çok iyiyim şükür umarm yardmcı olurm sana nettende bi araştr video izle tam anla

Kağıtıda hayla taşıyorm cnm iki sene oldu kağıdı yapalı iki senedr hiç çıkarmadm ve iyiym şimdi umarm bu dertten muzdarip olan herkeze rabbim şifa verir

Canim herseyden ses gelio tabikide ama bu dedigim sey gardolabtan geliyo yatak odamdan gecenn yarisi bi masaya vurur gibi yuksek ses taaak taaak die cit die cikan ses deil
Canım kursun niye verdi muska falan yazsaydı ya o hocayı bırak başka birini bul önce doktora git bakalım bide o ne diyecek yeni evli kadınları korkutuyorlar banada olmuştu ama ben korkmuyorum dedim hep kendi kendime rabbime sığındım dualar ettim şimdi 2 yıllık evliyim olmuyor artık psikolojik te oluyor

cin büyü muska hala bunlara inanıyormusunuz hala o şarlatanlara gidiyormusunuz Allah akıl fikir versin ya ev sahibiniz ölmüş aklınıza onu takmıssınızdır eşiniz ses duyduysa kalkıp niye bakmıyor doktora gidin tedavi olun
Boş hurafelere inanmayın

Kazen patron konuya bir el at burda birazdan yemek tarihi gibi muska tarifi verecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…