Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bol bol dua oku Nas Felak inşirah ve ayetel kürsi...ama bunu yaparken psikoloğa da git, yani bu iş dua oku diyenler doktora git diyenler diye ikiye ayrılınacak bir konu değil, duayı hepimiz etmeliyiz mübarek aylardayız zaten ama kendimizi hurafelere kaptırmamalı mantığı elden bırakmamalıyız

Büyü yapılmış diye her gidene diyorlar zaten çünkü sen o ön kabulle adamların kapısını çalıyorsun büyü yok hadi yoluna der mi

Sen benm muslumanligima laf etmen soz konusu bile ddildir ac bi oku ogrrn neyin ne oldugunu sonra konus neyin sirk.neyin.olmadigini gayet bilelilen bi insanm muska kursun vs seylerin ne niyetle.yapilio nasil takildigibida biliyorum medeniyetten bahseten sensen fazlasiyla geride kalmissin burda neyden bahsetildigini dikkatli oku bilgin olmayan seylerede yorum yapma

Az sonra cinlerinin ÖZÜNDE İYİ OLDUĞUNU savunacak

Cnm evinizi ve dolabinizi degistirme sansiniz var mi bol bol okuyun dua edin felak ve nas buyuyu bozar Allahin izni ile hocalara itibar etmeyin
Hocalar para ile okuyorlar vs. Allahin kitabi para ile okunmaz

eşyalar bir arkadaşın dediği gibi geceleri genleşiyor. mesela benim buzdolabım ve mutfak dolabımdan bazen öyle sesler geliyor ki, kesin bir yerleri çatlıyor diye düşünüyorum.
düşük, yeni evliliğin getirdiği olumsuzluklar, eğer birbirini seven çiftseniz bundan dolayı aldığınız nazar vs hepsi birleşince psikolojik olarak insanın hayal gücünü etkiliyor.
ben de yeni evliyken ve eşimle sorunlarım varken, evde hep peşimde biri geziyor zannederdim, odaların ışıklarını açık unutan ben olduğum halde biri yakıyor sanırdım. bir de üstüne kem gözler sözler olunca baya bunalmıştım. kendimi sık sık dışarı attım eşimle, okudum üfledim sürekli nazar dualarını. zamanla geçti.
bir de her hocayım diyene inanma. çoğu para hocası. kafadan sallıyorlar.

Ya offf bakmaz olaydımmm. Ürktüm vala kızım bile tekmelemeye başladı. Doktora git arkadaşım burdan nasıl bir yardım bekliyorsun ki bu tarz bir konu da insanlar ne yapabilir yani sanaldann.

Ha aynen doğru ya tüm bu şirk ve kötü batıl şeylere bulunan kılıfı da NİYET nasıl da unuturum haklısın. Senin niyetin iyi Allah affeder.

Konuyu açmıssın ve yorum bekliyorsun yorum yapılıyor ve aşırı tepki gösteriyorsun. Aklındaki fikir netse niye konu açıyorsun ki

Depresyonda bile psikotik bulgular, yani ses duymalar, hayal görmeler olabiliyor. Acil olarak lütfen psikiyatriste gidin. Önce şifanızı arayın da doğru yerde, duanızı da ayrı edersiniz, ama hacı hoca iyice psikolojinizi bozmayın lütfen.

ya sesten niye korkuyosunuz ki kalkin isigi takin bakin bakalim ses gelince.korkarim eve hirsiz girse ses cikarsa siz cinler sanacaksiniz.hem cinse de cin ya amma korkuyosunuz.bi.ben mi korkmuyorum ki boyle seylerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…