- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Sen benm muslumanligima laf etmen soz konusu bile ddildir ac bi oku ogrrn neyin ne oldugunu sonra konus neyin sirk.neyin.olmadigini gayet bilelilen bi insanm muska kursun vs seylerin ne niyetle.yapilio nasil takildigibida biliyorum medeniyetten bahseten sensen fazlasiyla geride kalmissin burda neyden bahsetildigini dikkatli oku bilgin olmayan seylerede yorum yapmaYA BI DE BÖYLE KADINLAR MÜSLÜMANIM DİYE GEÇİNİR! Burada medeni kadınlar var canım. Ayrıca ben de tesettürlü bi bayanım. Ama bu dindar insanların çoğunun islamda şirk boyutunda olmasına rağmen yok kurşun yok muska yok cin peri ile bu kadar uğraşmasını anlamıyorum.
Az sonra cinlerinin ÖZÜNDE İYİ OLDUĞUNU savunacakİlla cinler olmalı değil mi?
Başka ne sebep sunduysa arkadaşlar hepsine bi' bahane bulmuşsunuz. "A evet böyle düşünmemiştim, deneyelim" demek yerine "Ne faydası olacak?" diye çıkışıyorsunuz.
Siz bu seslerin kaynağının illa cin, peri, ıvır zıvır olmasını zaten istiyorsunuz.
Bu tavrınızı fark etmediğiniz sürece daha çok yedi kat muska kırk kat kurşun taşırsınız.
eşyalar bir arkadaşın dediği gibi geceleri genleşiyor. mesela benim buzdolabım ve mutfak dolabımdan bazen öyle sesler geliyor ki, kesin bir yerleri çatlıyor diye düşünüyorum.Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
Ha aynen doğru ya tüm bu şirk ve kötü batıl şeylere bulunan kılıfı da NİYET nasıl da unuturum haklısın. Senin niyetin iyi Allah affeder.Sen benm muslumanligima laf etmen soz konusu bile ddildir ac bi oku ogrrn neyin ne oldugunu sonra konus neyin sirk.neyin.olmadigini gayet bilelilen bi insanm muska kursun vs seylerin ne niyetle.yapilio nasil takildigibida biliyorum medeniyetten bahseten sensen fazlasiyla geride kalmissin burda neyden bahsetildigini dikkatli oku bilgin olmayan seylerede yorum yapma
Ayyy boyle sacmasapan konularin acilmasi yasak degil miydi ya?
Üfff gun gecmiyor ki bdvde bir sacmalik cikmasin bu ne yahuYasaktı ama arkadaş forum kurallarını okumadan konu açmış birde yorumları da begenmeyip atarlanıyor
Depresyonda bile psikotik bulgular, yani ses duymalar, hayal görmeler olabiliyor. Acil olarak lütfen psikiyatriste gidin. Önce şifanızı arayın da doğru yerde, duanızı da ayrı edersiniz, ama hacı hoca iyice psikolojinizi bozmayın lütfen.Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
İs basvurusunda mi bulunsak naapsakYoklar evde yöneticiler
üzüm sirkesi olsa olmaz mı ya..çok güldüm yorumlara ya harikasınızEvi elma sirkesiyle sil dua oku ve psikiatra git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?