- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 31
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Canim bu kursunu uyrama olmus die verdi ve ben bubolayi anllattimda bana dediki kursunu takmani istemedikleribicin rahatsz edebilirler zamanla gecicek dedi ama gecmiyo aslinda bendr diorum kendime korkmuyorum dualar okuyorum ama gece o sesleri duydugumda kalbim agzimdan cikicakmis hibi oluyorCanım kursun niye verdi muska falan yazsaydı ya o hocayı bırak başka birini bul önce doktora git bakalım bide o ne diyecek yeni evli kadınları korkutuyorlar banada olmuştu ama ben korkmuyorum dedim hep kendi kendime rabbime sığındım dualar ettim şimdi 2 yıllık evliyim olmuyor artık psikolojik te oluyor
Okumaaa o zamaaaannn !!!!Ben bu konulardan çabuk etkileniyorum ve sabahtan beri duran bu konu beni çok rahatsız ediyorMune Kazen Bdv çok boş kalmadı mı ? @Margarikotin yetişemiyor mu ?
Okumaaa o zamaaaannn !!!!
Bi süre salonda yatın odaya gitmeyin canım yada odan karanlıksa ışık açıp uyumayı deneyin baktın hala duyuyorsun kiracıysan çık evden ev sahibiysen bi mevlüt falan okut evinde kapıları açık bırakma peygamberimizin hadisi var bununla ilgili kapatın kapıları diyor bebeğin için de bi doktora git neden olmuyor diye belki sağlık sorunun vardırCanim bu kursunu uyrama olmus die verdi ve ben bubolayi anllattimda bana dediki kursunu takmani istemedikleribicin rahatsz edebilirler zamanla gecicek dedi ama gecmiyo aslinda bendr diorum kendime korkmuyorum dualar okuyorum ama gece o sesleri duydugumda kalbim agzimdan cikicakmis hibi oluyor
Bebegim icin gittim dusukten snra degerlerim normal kapilarim kapali yani artk cagre ariyorum cogubinsan burda bana kiziyo ama benm gibibyasamis bilen insanlardn fikir cagresizlik nasil bilmiyolar galibaaa tskkurler fikrin icnBi süre salonda yatın odaya gitmeyin canım yada odan karanlıksa ışık açıp uyumayı deneyin baktın hala duyuyorsun kiracıysan çık evden ev sahibiysen bi mevlüt falan okut evinde kapıları açık bırakma peygamberimizin hadisi var bununla ilgili kapatın kapıları diyor bebeğin için de bi doktora git neden olmuyor diye belki sağlık sorunun vardır
Rica ederim canm bikaç gün annene falan git kafan dağılsın iyi gelir belki eşinle çıkın dışarı kafanı meşgul etcek şeyler bul inşallah düzelir hersey benimde bebeğim yok henüz ama benim eşim istemiyor en azından o konuda rahatsın yine olur inşallahBebegim icin gittim dusukten snra degerlerim normal kapilarim kapali yani artk cagre ariyorum cogubinsan burda bana kiziyo ama benm gibibyasamis bilen insanlardn fikir cagresizlik nasil bilmiyolar galibaaa tskkurler fikrin icn
Ayri sehirde oldugum icin kimsem yok burda sadee bi tek esim var ki calisiyorum bide cnmRica ederim canm bikaç gün annene falan git kafan dağılsın iyi gelir belki eşinle çıkın dışarı kafanı meşgul etcek şeyler bul inşallah düzelir hersey benimde bebeğim yok henüz ama benim eşim istemiyor en azından o konuda rahatsın yine olur inşallah
Ay bence de kendimi tutamadım okudum gece de yalnızım evdeArkadaşım hamile olan var evinde yalnız yaşayan var var oğlu var. Bencillik etmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?