Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim bu kursunu uyrama olmus die verdi ve ben bubolayi anllattimda bana dediki kursunu takmani istemedikleribicin rahatsz edebilirler zamanla gecicek dedi ama gecmiyo aslinda bendr diorum kendime korkmuyorum dualar okuyorum ama gece o sesleri duydugumda kalbim agzimdan cikicakmis hibi oluyor

Okumaaa o zamaaaannn !!!!

Allah Allah konun tabak gibi ortada. Ayrıca sana mı sorucam ? Okuyacağımızı okuduk sabahtan beri ! Cinli konu yasak diyoruz bir de atar yapıyorsunuz gelip okuma diye ! Sen açma konu esas.

Bi süre salonda yatın odaya gitmeyin canım yada odan karanlıksa ışık açıp uyumayı deneyin baktın hala duyuyorsun kiracıysan çık evden ev sahibiysen bi mevlüt falan okut evinde kapıları açık bırakma peygamberimizin hadisi var bununla ilgili kapatın kapıları diyor bebeğin için de bi doktora git neden olmuyor diye belki sağlık sorunun vardır

Bebegim icin gittim dusukten snra degerlerim normal kapilarim kapali yani artk cagre ariyorum cogubinsan burda bana kiziyo ama benm gibibyasamis bilen insanlardn fikir cagresizlik nasil bilmiyolar galibaaa tskkurler fikrin icn

Bırakın artık şu batil inançları. .kurşun filan hikaye.madem ki inancınız bir büyü olduğu yönünde okuyun dualarınızı o kadar.
Fakat bene yinede bir psikiyatrist ile görüşmemizden yanayım.

Bebegim icin gittim dusukten snra degerlerim normal kapilarim kapali yani artk cagre ariyorum cogubinsan burda bana kiziyo ama benm gibibyasamis bilen insanlardn fikir cagresizlik nasil bilmiyolar galibaaa tskkurler fikrin icn
Rica ederim canm bikaç gün annene falan git kafan dağılsın iyi gelir belki eşinle çıkın dışarı kafanı meşgul etcek şeyler bul inşallah düzelir hersey benimde bebeğim yok henüz ama benim eşim istemiyor en azından o konuda rahatsın yine olur inşallah

Ayri sehirde oldugum icin kimsem yok burda sadee bi tek esim var ki calisiyorum bide cnm

üşenmedim 10 sayfa okudum. gülmekten yoruldum. kadına evin önceki sahibi ölmüş demişler, o da kafaya takmış. yok dolaptan ses geliyorda yok bilmem ne. geceleri televizyondan, buzdolabından, kombilerden ve özellikle dolaplardan sesler gelir. herkesin evinde oluyor bunlar. sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa geçiyor ev havası ve genleşmeden çat çat ses çıkıyor. yav bu kadar basit bir olaya öyle uyduruk anlamlar yüklüyorsunuz ki. sonrada psikoloğun bana yardımcı olabileceğini düşünmüyorum demiş. hacıya hocaya git bacım. paralarını çalsınlar, kafanı saçma sapan korkularla doldursunlar, iyice delir.

Birincisi burda bunu paylaşmak yasak yazmadan önce site kurallarını okusaydınız İkincisi bir süre evden uzaklaşıp psikolog ve pskiyatri yardımı almanız bu sürede ibadetinizi de yaparsanız geçer diye düşünüyorum.
Bu gece uyku yok bize

öyle birşey olsa bizzat size gözükür bu söyledikleriniz sadece filmlerde olur.banada psikolojik geldi

İlla cinler olmalı değil mi?
Başka ne sebep sunduysa arkadaşlar hepsine bi' bahane bulmuşsunuz. "A evet böyle düşünmemiştim, deneyelim" demek yerine "Ne faydası olacak?" diye çıkışıyorsunuz.
Siz bu seslerin kaynağının illa cin, peri, ıvır zıvır olmasını zaten istiyorsunuz.
Bu tavrınızı fark etmediğiniz sürece daha çok yedi kat muska kırk kat kurşun taşırsınız.

YA BI DE BÖYLE KADINLAR MÜSLÜMANIM DİYE GEÇİNİR! Burada medeni kadınlar var canım. Ayrıca ben de tesettürlü bi bayanım. Ama bu dindar insanların çoğunun islamda şirk boyutunda olmasına rağmen yok kurşun yok muska yok cin peri ile bu kadar uğraşmasını anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…