Korkuyorum

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya

arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
Hasta mısın?
Niye bakıyorsun?

fotolarda gorunen delik o sizin gordugunuz etrafı etle sarılı deligin icinde bulunan zarın deligi kızlık zarınızı kendini goremezsiniz zaten icerde kalıyor

Fake demek güç. Cogu kadin bu tabularla büyütüldüğü icin paranoya halinde. Duzenli olarak kizlik zarini kontrol ettireni bile gördüm. Kizlik zarinin bozulmasi dunyanin sonu degil acip acip kurcalamana gerek yok
Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdim

Açıp açıp kurcalamıyorum aklıma takıldı sordum bozulduysa bile eğer ben bişey yapmadığımı biliyorum fakat evleneceğim adam buna dikkat eden birisi yargılamayın ben olsam bende dikkat ederdim

Sen kendinden eminsen hic bir erkege kendini ispatlama cabasina girme. Bu konuda ne kadar ikna edici olmaya calisirsan, o kadar kucuk dusurup asagiliyor erkekler.

Onceden burada boyle bir konu vardi bir kiz kasimisti.ve kanamasi olmustu birkac damla sanirim cok korkmustu ve doktora gitmisti ama hicbir sey olmamisti ...
evham yapmayin bence ve o tarz resimlere bakmayin

Back
X