Korkuyorum

Ya ben hiç incelemedim bakmadım böyle takmayın bu kadar.. Siz fake olsanız da diğer kızlara da sesleniyorum..
Benim kaşımalarımın haddi hesabı yok pede alerjim var sanırım, çoğunlukla kan geliyor tahriş olmasından o, kaşımamdan da bir şey olduysa da napim artık.

Haydaaaa:işsiz:
Bu ne saçma sapan bir konu ve ne saçma sorular yahu:kızgın:
Gidin bir doktora sorun çok mu zor..birde buraya ayrıntıları yazmışsınız. .pes artık ya valla pes:KK47:

Hadi diyelim ki bozulmuş eee ne yapacaksın yani? iğne iplik alıp aynaya bakıp dikecek misin? bi de annene göster bence kesin teşhisi o daha iyi koyar

arkadaşlar meraba az önce kızlık resimlerine baktım küçük dudağın içinde ufacık bir delik olarak görünüyo. fakat benim öyle değil. aynadan bakıyorum büyük dudaklar içinde küçük dudaklar sonra daha küçük etrafı etle sarılı bir delik var ama bu et böyle parçacıklı gibi o resimdeki gibi hiç değil ama. bişey soktuğumu hatırlamam küçüklüğümde falan fakat permatikle aldıığım için kaşımıştım çok şiddetli o zaman hafif bir kan vardı tahriş olmuştur dedi annem ama benim neden öyle ya
:KK57:

Aklıma hiç zarımı incelemek gelmemişti.

Hahahahajahs, şimdi buraya yaklaşık 10 tip kızlık zarı tipi olduğunu yazsam ve ve resimlerini yüklesem ban yer miyim????

Esnek olabilir kızlık zarın? Aç onu da incele?

Ay allahım. . Küçücük bi et parçası olsa ne olur olmasa ne olur üstelik aynada görülen bişi değil bu.. dr.a gidin annenle.. hem sen kendinden emin sen niye açip açıp bakıyosun dahada tahriş ediceksin.. Hayır bide kendi kendinin zarını yirticaksin yanlışlıkla ozaman goreceksin küçücük deliği

Back
X